Geronimo Stilton kérdése:
Tanúk! Az armagedon után egy helyben fogunk állni az idők végezetéig?
Figyelt kérdés
Az Armageddon után, ha hihetünk Russellnek, az összes elhunyt, aki valaha is élt, újból életet nyer egy második “próbaidős” időszakkal együtt, természetesen sokkal kedvezőbb körülmények között, a Sátántól megszabadulva, egy folyamatos evangélikus kampánnyal összekötve, hogy segítsenek nekik meghozni a helyes döntéseket.
Ha csak a történelem elmúlt 6000 évét vesszük alapul, ez 250 milliárd embert jelentene egyszerre a földön, amelyet olyan sűrűn borítanának be, hogy nem mindenki tudna egyszerre leülni!
2013. nov. 3. 21:21
91/95 mustafa33 válasza:
Előző, bocs de kiszáltam. Tegnap kifogásoltad egy másik kérdésben hogy mit akadékoskodok itt állandóan a GYK-n. Tessék, tied a grund.
92/95 anonim válasza:
A pandák felszálltak a 6.20-as cethalra.
93/95 anonim válasza:
Mustafa, az nem én voltam szerintem.
üdv. 90. hozzászóló
94/95 anonim válasza:
95/95 mustafa33 válasza:
Ha nem te, akkor bocs. Az is 80%-os a kajás kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!