Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
WTF? Ez mostmár igy lesz az idők végezetéig?
Az mért van hogy a lànyok nem becsülik meg a normàlis pasikat akik tényleg szereti őket.....(tisztelet a kivételnek)
Viszont azért a pasiért aki nem is szereti őket paraszt velük,megalàzza őket azért viszont a vilàg végére is képesek lennének elminni?! Eszt most csak én nem értem?!
"Persze a 16-17 éves csajoknál ott tényleg előszeretett ez a "bunkó pasi" mert az "menő"
A baj ezzel csak az, hogy nem 16-17 évesen ilyenek hanem 14-23 között viselkednek így addig a tahó a number one.
Az érett csajokhoz meg 20-22 évesen még fiatal az ember... Mert az érett csajok legnagyobb jóindulattal is 24 környékén vannak.
"#4 szerintem te meg lődd fejbe magad...."
Így van minden "normális" pasi így reagál egy egyszerű megállapításra. El kell szomorítsalak. Nem vagy te normális, sőt még értelmes sem. És marad a zsebhoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!