Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok egyedül? Még mindig 33éves vagyok soha nem volt párkapcsolatom voltak az életemben udvarloim de elutasítottam őket De valami változik bennem és mostmár szeretnék valakihez tartozni.
fiu vagy lány vagy?
én 29éves fiu,és ugyanez van velem
Jellemzően így járnak, akik túl sokra tartják magukat. Most megfordult a dolog. Legalább megismered a "másik" oldal érzéseit is. A korban hozzád "illő" valamire való pasik már rég elkeltek. A saját életedet te irányítod...próbáld meg kihozni belőle és magadból a legjobbat. Kezdésnek mindenképpen jó, hogy rájöttél: a hiba a te készülékedben van. Most ezzel kéne vmit kezdened. Segítséget kérsz?...ismerek egy jóbarátot! Úgy hívják, tolerancia. Köss vele szorosabb barátságot...akkor talán segít megoldani a gondjaidat.
Sok sikert!
"voltak az életemben udvarloim "
gondolom lány mert férfinak nem nagyon udvarolnak..., ja bocs, manapság már nem lehet tudni ki kihez vonzódik! sorry
miért vagy egyedül? Mert fosol a férfiaktól, önbizalmad 0, és félénk vagy, és zárkózott, emelett lehet nem is vagy túl szép, és egy csúnya lány sajnos nem nagyon kell senkinek :(
netes társkereső, ne sajnáld azt a plusz száz forintot. és ismerkedj meg sok férfival, aztán válassz
de nem ám mindegyik férfit bolondítani!!!
Megválaszoltad a saját kérdésed.
Kérdésed:
"Miért vagyok egyedül?"
Válaszod rá:
"..voltak az életemben udvarloim de elutasítottam őket"
Addig vártad a tökéletes "csodapasit" fiatalon hogy minden normális srácot visszautasítottál.Most rájöttél hogy a csodapali nem létezik,a normális srácok is jók lennének de ők már házasok.
Ez van.Nézz magadnak vmi 50-60 éves öreg fószert akinek meghalt már a felesége...
Túl görcsösen kezeled a dolgot, ez meg csak erősíti a jelenséget.
De azért barátaid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!