Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 20 éves vagyok, de még nem volt egy párkapcsolatom sem, pedig már voltam szerelmes, de viszonzatlanul, igaz, hogy nem nézek ki túlságosan jól. Lehet, hogy az én végzetem az, hogy egész életemben egyedül legyek?
Kedves kérdező!
Nagyon lökött vagy, hogy ezt gondolod. Egyszer mindenki megtalálja a "párját". Még fiatal vagy, nem vagy elkésve semmivel.30/N
Mintha csak én írtam volna....dettó ugyan ez van velem is.:S A családom pici, a rokonok messze laknak, a barátaim (3 jó barátom volt) az évek során elköltöztek, ismerősökkel nem nagyon tudok öszejárni, egyedül nem megyek bulizni, de nem is szereték ott ismerkedni, a netes társkeresést nem tartom a legjobbnak, hát a munkahely az sem az igazi, talán a suli még jó, de most épp nem járok suliba. Fura, de én már tényleg nem hiszem, hogy valaha lesz valakim, sosem tudnám elképzelni olyannal az életem, akit nem szeretek, és világ életembe hittem, hogy én csak egy férfiba leszek szerelmes, de ő meg nem szeret.
20/L
20:36
Te az én életemről (is) beszélsz! Két ilyen embernek már igazán illene összejönnie :) 21/F
Ezt én is írhattam volna.
Buliba nem járok mert nem hívnak, alig van pár 3-4 haverom de ők vagy nem járnak el sehova vagy nem hívnak. Alig van lány ismerősöm, aki meg van annál nincs esélyem.
A lány ismerőseimmel nem tartom a kapcsolatot mert nem akarnak velem beszélni, amúgy se keresték a társaságom.
Itt vagyok 20 évesen csaj nélkül. Mások 18 évesen azt se tudják kivel járjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!