Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 20 éves vagyok, de még nem volt egy párkapcsolatom sem, pedig már voltam szerelmes, de viszonzatlanul, igaz, hogy nem nézek ki túlságosan jól. Lehet, hogy az én végzetem az, hogy egész életemben egyedül legyek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 20:20
11/15 anonim válasza:
Nekem sem volt senkim 18éves koromig asztánmégis rámtalált a szerelem és már 4éve tart ne add fel,mindenki megtalálja a párját aki hozzá való.És nem a szépségen mulik...
12/15 anonim válasza:
Ha férfi vagy, akkor a szépségen múlik. Legalábbis az biztos, h vannak olyan csúnya férfiak, akik nem kellenek senkinek (pl én).
13/15 A kérdező kommentje:
Már próbáltam csajozni,de az volt a baj, hogy nem volt közös témánk.
Ő egyfolytában a fizikáról beszélt, és én matematika rajongó vagyok.
Egy másik csajjal próbáltam a város történelméről beszélni, de már az első tényleg? -nél abbahagytam.
2010. nov. 25. 18:48
14/15 anonim válasza:
Kedves hármas,én pont így vagyok ahogy leìrtad,plusz mellé még le vagyok százalékolva is,szerinted mennyj esélyem van.:(
15/15 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Bisztos jó fej lehetsz ha gondolod írj ,és beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!