Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok egyedül? Még mindig 33éves vagyok soha nem volt párkapcsolatom voltak az életemben udvarloim de elutasítottam őket De valami változik bennem és mostmár szeretnék valakihez tartozni.
én sok ilyen nőt és férfit ismerek egy fórumról, és őszintén megmondom, igen, általában velük, bennük van a hiba. Ennyiből nem tudom kiszűrni, hogy benned éppen micsoda, ahhoz többet kéne tudnom rólad, deáltalában elmondható, hogy fura képzeteik vannak a szerelemről, világról, a másik nemről...sokszor félnek is a másiktól, nem tudnak vele kapcsolatot teremteni, még baráti szinten se normálisan esetleg. Általában túl magas a mérce: vagy ahogy magukat látják vagy ahogy a másikat.
a párkapcsolat alkalmazkodás is, elfogadás is. Lehet, hogy önmagaddal is bajod van, ott kell kezdeni a dolgot. A magabiztosság, legalább alapszinten, fontos.
23L
Úristen, ez az íráskép. Ne haragudj, de már a helyesírásod sem egy igényes jellemet tükröz, akivel minden rendben van!
És mondd, az udvarlókat miért kellett elutasítani? Túl csúnya nem lehetsz akkor, ha már udvaroltak is... Jellembeli probléma van, de az hatalmas.
Viszont amit leírtál, az édeskevés ahhoz, hogy lássuk, mi is a gond...
remélem tudod hogy nincs semmiféle csoda diéta csak egy út van. heti 5x1 óra mozgás és a súlyzós edzés se árt
kajáról meg annyit hogy a koplalás nem fogyaszt, enni kell csak keveset. saját zsírjában sült csirke kell meg alacsony szénhidrát bevitel. de a sport/mozgás rovatban segíthetnek ha vmit nem tudsz.
Tudod, én is azt hittem régen, hogy minden ezen múlik, hogy hogy néz k iaz ember...ugyanis engem életem első párja 18 évesen azért dobott, mert nem voltam elég szép és szexi. Igen, én dundi vagyok, igényes, de dundi...és nem a 70 kilós verzió hanem a nehezebb. Azt hittem hogy új ruhák, diéta, mozgás majd mindent megváltoztat, de én ugyanaz maradtam, ugyanúgy féltem a fiúktól és nem szerettem magam...aztán elkezdtem a szakítás után dögösnek érezni magam, elkezdtem mosolyogni, nyitni mindenki felé, elkezdtem "ragyogni"...pedig egyedül voltam...hirtelen több randim is lett, bár egyikből se lett semmi...akkor találkoztam a párommal, neten ugyan, majd személyesen...ő úgy szeret ahogy vagyok...dundin (nehezebb vagyok mint ő, ő 70kg), imád, rajong értem, holott neki mindenféle nő tetszett előttem, tehát nem a husis lányok a favoritjai...rajong értem és én rajongok érte minden téren.
Nem az a lényeg, hogy hogyan nézel ki...nem ilyen bajok lehetnek, nem ezek az elsődlegesek...magadban bent tegyél rendet picit.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!