Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs párja? Miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs párja? Miért van még mindig egyedül? Segíteni kellene neki?

Figyelt kérdés
Unokatesóm 26 éves. Eddig még nem volt barátja. Nem közeledik a fiúkhoz. Ha van egy kis ideje csak otthon ül... 26 évesen még szűz. Lehetne neki segíteni valahogy?

2012. dec. 25. 18:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
lesbian - - Nemkéne segíteni, valszeg ő fél az egésztől
2012. dec. 25. 18:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Valoszínű nem kíván nemi életet élni. Ezt el kell fogadni.
2012. dec. 25. 18:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Mutasd be nekem:D
2012. dec. 25. 18:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem csak fiú barátja nincs, úgy általában barátai sincsenek. Nem jár el sehova. Ha van egy kis ideje csak otthon ül, annyira mozdul ki, míg elmegy fősuliba meg utána dolgozni. Beszélgettem munkatársaival és velük sem beszélget, csinálja a dolgát és kaja szünetben is külön van, suliban sincsen senki haverja, egyedül van szünetben és órán is külön ül, azt mondják. Miért ilyen egy ember?
2012. dec. 25. 18:24
 5/12 anonim ***** válasza:
lehet neki így a jó. most ez miért akkora probléma?
2012. dec. 25. 18:29
 6/12 anonim ***** válasza:

Mert nem szereti az embereket. Én egész kisgyerekkoromat így éltem le, miután részt vettem az egyik nagymamám temetésén. Akkor tapasztaltam meg, hogy milyen bunkók, képmutatók, egyszerűen undorodtam tőlük. Utána sokáig nem volt senkim, majd mindenféle furcsa kapcsolatba ugrottam. Aztán megint csalódtam, megint kiábrándultam belőlük, és most ott tartok, hogy hiába vágynék mindenfélére, úgy érzem, nem éri meg időt áldozni senkire.

Talán egyszer megunja a helyzetet, és ad egy esélyt a világnak. Ha úgy tűnik, nem hiányzik neki a társaság, akkor nem hiszem, hogy kell aggódni. Legrosszabb esetben valami mentális zavar állhat a háttérben.

Próbáltál vele beszélgetni a dologról?

2012. dec. 25. 18:32
 7/12 A kérdező kommentje:

Nekem igazság szerint nem akkora gond, csak mindenki piszkálja, s szegényt a család fikázza, hogy "nincs senkid", "bezzeg veled nem jött a párod ebédre" - most karikor volt ez, meg úgy általában, cukkolják, tesója főképp, de saját apukája is. Most untam meg,szenteste nagy része a vacsikor erről szólt, hogy vele nem jött a párja, megint nem mutatott be senkit, még mindig nincs senkije....

Ezért gondoltam segítek neki. Beszélek vele, csak gondoltam kérdezősködök előtte. Köszi a válaszokat.

2012. dec. 25. 18:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem, nem jó neki, ezt ő is tudja.
2012. dec. 25. 19:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem jó neki, de te sem akarsz rajta segíteni igazán, különben válaszoltál volna! :(

Így nem értem mi értelme a kérdésednek!

29 F

2012. dec. 25. 19:58
 10/12 anonim ***** válasza:
beszélj inkább a családoddal, hogy szálljanak le róla azzal segítesz neki a legtöbbet
2012. dec. 26. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!