Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs párja? Miért van még mindig egyedül? Segíteni kellene neki?
Mert nem szereti az embereket. Én egész kisgyerekkoromat így éltem le, miután részt vettem az egyik nagymamám temetésén. Akkor tapasztaltam meg, hogy milyen bunkók, képmutatók, egyszerűen undorodtam tőlük. Utána sokáig nem volt senkim, majd mindenféle furcsa kapcsolatba ugrottam. Aztán megint csalódtam, megint kiábrándultam belőlük, és most ott tartok, hogy hiába vágynék mindenfélére, úgy érzem, nem éri meg időt áldozni senkire.
Talán egyszer megunja a helyzetet, és ad egy esélyt a világnak. Ha úgy tűnik, nem hiányzik neki a társaság, akkor nem hiszem, hogy kell aggódni. Legrosszabb esetben valami mentális zavar állhat a háttérben.
Próbáltál vele beszélgetni a dologról?
Nekem igazság szerint nem akkora gond, csak mindenki piszkálja, s szegényt a család fikázza, hogy "nincs senkid", "bezzeg veled nem jött a párod ebédre" - most karikor volt ez, meg úgy általában, cukkolják, tesója főképp, de saját apukája is. Most untam meg,szenteste nagy része a vacsikor erről szólt, hogy vele nem jött a párja, megint nem mutatott be senkit, még mindig nincs senkije....
Ezért gondoltam segítek neki. Beszélek vele, csak gondoltam kérdezősködök előtte. Köszi a válaszokat.
Nem jó neki, de te sem akarsz rajta segíteni igazán, különben válaszoltál volna! :(
Így nem értem mi értelme a kérdésednek!
29 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!