Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs párja? Miért van még mindig egyedül? Segíteni kellene neki?
Figyelt kérdés
Unokatesóm 26 éves. Eddig még nem volt barátja. Nem közeledik a fiúkhoz. Ha van egy kis ideje csak otthon ül... 26 évesen még szűz. Lehetne neki segíteni valahogy?2012. dec. 25. 18:20
11/12 anonim válasza:
10-es, ez tévedés.
Ha valakinek beszélnie kell a saláddal, az a 26 éves csaj. Más nem beszélhet helyette. Az nem segítség.
12/12 anonim válasza:
Zárkózott befelé forduló természet, van ilyen. Lehet azt mondani, hogy szarik az egész világra, de szerintem ez nincs így, én is ismertem ilyen embert. Én is ilyen voltam régen, mostanra megpróbáltam ezen változtatni, kicsit nyíltabb lettem, mivel nagyon rossz volt úgy
Egyszerűen csak nem tud megnyílni, meg nyitni az új dolgok felé, de legbelül neki is nagyon nehéz, és lehet hogy szokott is emiatt sírni, amikor ti nem látjátok őt, esténként a szobájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!