Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nem rossz érzés egyedül tölteni az ünnepeket? :/
Én pedig az 5-ös:
Ismerős amit írtál, mifelénk is hasonlóan működnek a dolgok. Kedvencem, mikor elmegyünk a nagybátyámékhoz vacsorára, ahol ott lesznek a nagynéném testvérei is. Nem lenne vele alapból semmi probléma, azon kívül, hogy ők mindig nagy hanggal beszélgetnek, szinte kiabálva. Én meg végtelenül udvarias és illedelmes vagyok mindig és nem nagyszájú. Szóval, kérdez valaki tőlem valamit, felcsillan a szemem, hogy végre bekapcsolódhatok az egyébként teljesen érdektelen, felszínes, a helyieket kibeszélő beszélgetésbe és talán lesz lehetőségem olyan irányba terelni a témát, aminek értelme is van, de... elkezdem mondani, mindenki figyel rám, én örülök, aztán valaki nagy hanggal beleszól és teljesen másfelé tereli a témát. Egy-ketten sajnálkozó arccal rám néznek, én megfogom a poharam, kortyolok egyet, aztán keresek valami kaját amibe belefojtom a bánatom. Aztán a következő ilyen esetnél gyorsan elhadarom amit akarok és ha szerencsém van sikerül befejezni. Az persze más kérdés, egyáltalán érdekelt-e valakit :)
A kaja mellett a másik elfoglaltságom amivel túl lehet élni ezeket az estéket, az az emberek elemzése. Bár a leendő szakmám és a pszichológia ég és föld egymáshoz képest, ebben nagyon jó vagyok. A nap végére egy-egy szakvéleményt bárkiről kiállíthatnék :)
Apró örömök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!