Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐK! Inkább életetek végéig egyedül maradnátok, minthogy olyan pasival jöjjetek esetleg össze aki külsőre abszolutte nem jön be de belsőre igen?
Talán meg :) De ettől még nem fogom magamat a boldogtalanságba hajszolni.
Egyébként is én tök jól elvoltam mindig szingliként :) Szóval marha nagy gyötrelem lenne :)
Nem látom, hogy bárhová leírtam volna az életkorom :) Fogalmad sincs hány éves vagyok.
Megjegyzem 60 feletti egyedülálló ismerősöm is van és nem ismerek nála boldogabb embert :)
A szingli nem azt jelenti, hogy nincsenek barátai és hogy nem szexel. Csak épp nem él kapcsolatban.
Visszakérdezek: összejönnél egy olyan csajjal aki baromi ronda, elhízott, sárga fogú zsíros hajú luvnya, de ennek ellenére nagyon jószívű? Ugye hogy nem.
Én sem tudnék lefeküdni Quasimodoval, hiába van jó lelke, nem izgulnék fel rá a púpját simogatva.
9 es
volt ilyen barátnőm nem jött be nagyon de olyan hihetetlen kedves volt meg adott szeretetet ..nagyon megfogott vele talán a legjobb kapcsolatom volt, ugyanis volt nagyon jó nő is, azzal meg nem éreztem jól magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!