Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NŐK! Inkább életetek végéig egyedül maradnátok, minthogy olyan pasival jöjjetek esetleg össze aki külsőre abszolutte nem jön be de belsőre igen?
Igen.
Viszont olyannal sem jönnék össze, aki külsőre tökéletesen bejön, de belsőre viszont nem.
Vagy jön olyan, aki minden szempontból megfelel, és belé tudok szeretni őszintén, vagy maradok egyedül. :)
A mostani párom se tetszett elsőre, így sokáig csak barátok voltunk. Most is tudom, hogy nem egy szépség.
De idővel rájöttem, hogy ő a tökéletes pasi számomra. Innentől kit érdekel, hogy néz ki? Legfeljebb megbámulnak az utcán, na és? :)
Én inkább egyedül maradnék. Hurrogjatok le, de az, hogy abszolút nem jön be valaki külsőre, számomra azt jelenti, hogy képtelen lennék hozzá szexuálisan vonzódni. Olyan ember pedig ne nyúljon hozzám, köszönöm.
Hozzátenném, hogy a barátom fényévekre esik az általam néhány évvel ezelőtt "ideálnak" kikiáltott srácoktól, a külseje nem fogott meg elsőre, de megismerkedtünk jobban, és nem hiszem, hogy valaha lehetnék szerelmesebb, mint amilyen most vagyok...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!