Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehet hogy nem lesz egyhamar párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és tudom hogy nem vagyok különleges, tényleg nem azért írom mert azt akarom hogy elismerjetek. (hanem mert oolyan jó válaszokat kapni.haha. na jó nem ) Csak utálom a one directont, és az ahhoz haosnló nyálgépeket, imádok játszani, a legtöbb lányos játék viszont amióta megszülettem a legteljesebb mértékben hidegen hagy. (Hál'Istennek!) A rockzenét szeretem, de ezt kivülről nem nagyon mutatom, elég gyakran viselek szoknyát is :D (nos igen, azt viszont bírom) az észrevételem pedig sajnos szomorú, és nem túlságosan friss: a korombeli fiúk nagyon nem ezeket bírják. vagyis tisztelet a kivételnek, de az én környezetemben nem. Pedig amíg nem nagyon kezdünk el ilyen témákról beszélgetni, egy sráccal, akkor addig tényleg minden naaagyon szupi, szóval nemhiszem hogy a külsemmel van annyira (nagy) baj. Nem is ismerkedni szeretnék, csak egyszerűen véleményt kérni. Várnom kell éveket,m (ami nem baj, nem zuhanok össze 15 évesen hogy nincsen pasim) egyszerűen csak érdekel :D És bocsi hosogy ilyen rohadt hosszú voltam, azért bennem is vannak anyámtól örökölt génjeim, ha nem is sok...nadehát :D2012. dec. 24. 22:54
1/8 anonim válasza:
nem minden fiú olyan, amilyennek leírtad. csak meg kell találni azt, amelyik elfogad
2/8 anonim válasza:
Azt hittem már nem is létezik olyan lány aki nem szeret a 1D-t. :D Szerintem előbb lesz pasid, mint azoknak akik a 1d-re meg a többi buzzira nedvesednek :)
4/8 anonim válasza:
Én is hasonló voltam 15 évesen, tartsd meg önmagad, és legyél rá büszke. Ne legyél tömegtermék, előbb utóbb megtalálod a hozzádillőt. Kitartás;)
5/8 anonim válasza:
Tetszik a stílusod ahogyan írsz :D Vhogy kicsit magamra emlékeztet.
De! Hiába írtál le ennyi mindent, sztem nem CSAK ezek azok a dolgok amik meghatározzák a személyiséged... így mi elég nehezen tudnánk megmondani h hol a probléma :P Nálam például különösebben nem befolyásolná a rólad alkotott képemet az, hogy milyen zenét hallgatsz :)
19/F
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. ;) az utolsónak annyit szeretnék mondani hogy szeretem a combom;)
2013. márc. 10. 22:43
7/8 anonim válasza:
Normálisabb vagy,mint gondolnád.
8/8 anonim válasza:
Maradj önmagad! Légy egyéniség, ne ess abba a hibába, mint a legtöbb (liba), hogy másokat utánozol. Ne állj be a sorba, ne légy tucatcsaj! Még akkor se, ha ennek az az ára, hogy 15 évesen nincs pasid. Később jön el csak a gyümölcse, de megéri :)
Az én szlogenem: "lehetnék Barbie baba, de nem akarok az lenni, mert nem kell nekem üresfejű tahó, akinek Barbie baba kell!" :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!