Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült 2 hónapig csalt a mostmár exem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3,5 èvig voltunk együtt. Szeptemberben eljegyzèsünk volt 1 hónapja szakitott velem mert kiszeretett belölem. Ezt mondta...
Kiderült h szakitàsunk elött màr 2 hónapja kavargott egy nàla kb 15 èvvrl idösebb nővel akit ismertem ès ö is engem. Màr akkor lefeküdtek egymàssal. Undoritó az egèsz. Jó nem vagyok modell de nem vagyok bànyarèm mint az a nö meg buta sem.
Hogy tehetnèk nekik keresztbe, nem is bosszú hanem egy szàlka a szemükben h tufjàk ez nem igy müködik. Ràadàsul egymàs mellett dolgozunk szinte minden nap làtom h bejàrkàl hozzà ès azt hiszik h ez mekkora titok közben mindenki tudja...
mit tegyek? Levegönek nem tudom nèzni legszivesebben mind a kettöt jól seggbe rúgnàm de nem tehetem mert csak magamat jàratom le. Mit tegyek?
Egy kicsit turbózd fel magad. Ezt úgy értem, hogy viselj olyan ruhákat amik kihozzák az alakod; legyél szexi, de olyan módon, hogy az összes férfinek csorogjon a nyála. Érd el, hogy az exed megbánja, hogy szakított veled.
2013. máj. 23. 21:45
3/11 anonim válasza:
Az öreg nőnek a postaládájába dobj be egy névtelen levelet, hgy az expasid megcsalja.
Vagy az expasidéba, hogy az öregasszony megcsalja.
A levél tartalmazzon olyan dolgokat, amelyeket bizonyítékként használhatsz. Pl vegyél ugyanolyan fazonú boxert, amit az exed használ és a levél mellé rakd a borítékba, vagy szőrszálat, hajszálat.
Garantáltan feszültséget generál közöttük.
2013. máj. 23. 21:46
4/11 anonim válasza:
Én szívesen megvárnám azt a lotyót meló után, és bemosnék neki egyet... de az a minimum, hogy folyamatosan keresztbe tennék , és beszólogatnék neki!!! De: tudom h ezzel csak magamat égetném, mert kimutatnám a féltékenységemet, és lehet h az a ringyó még élvezné is. Tehát ilyenkor a legjobb taktika az, ha nem is veszel tudomást róluk, és amit az előbbiekben is írtak, légy szexi! Akkor magabiztosabbnak fogod érezni magad, és a belőled áradó energia másokat is magával ragad. Az a f@szkalap volt pasid is észre fogja venni ezt. "Megy még ő a Te utcádba"- csak Te akkor már nem fogod magadhoz engedni! ;)
2013. máj. 23. 21:49
5/11 anonim válasza:
hiypo + sósav a 2 őt elegyítve clórgázt kapsz azzal randarírozhatsz, vagy ha a régi módszereket kedveled benzin + benzinesgyújtó , de ha igazán nagyot akarsz durrantani műtrágyás bomba az alkaida is ezt ajánlja xD, félretéve a tréfát azzal lehet a legjobban alájuk baszni ha boldog leszel. én amióta az eszemet tudom különc vagyok ,és látom a kapcsolatokat emberek között szépen lassan hanyatlanak egymás marcangolásába és mikor a tetem már bűzlik ráhúzzák a szakítás nevű hullazsákot neked csak annyi a dolgod hogy mikor ez megtörténik és közeledben vannak te akkor már folyamatosan boldog légy ,és ezt mindenki lássa rajtad.
2013. máj. 23. 21:51
6/11 anonim válasza:
kedves kérdező! ez bosszú lenen, azt hiszed utána jobban érzed magadat, hát nem
amúgy ezek szerint már régóta nem volt minden tökéletes és nem vetted észre a kis jeleket, egyébként csak az exed a hibás, nem a harmadik,
inkább foglalkozzál Magaddal, menj el szórakozni, ne vegyél róla tudomást, ez sokkal jobban irritálja
keressél egy srácot és szarjál az egészre N
2013. máj. 23. 21:52
7/11 anonim válasza:
4-es vagyok megint.
Tedd fel az exed fotóját elérhetőségekkel ellátva egy meleg társkereső oldalra!!! :D Meg egy simára is!
2013. máj. 23. 21:59
8/11 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok :) esküszöm azt vàrtam h mindenki lehurrog. :) nagyon jo ötleteket adtatok. De sajna a szexis rucis dogot màr megtettem, mindig vigyorgok boldog vagyok amikor làtnak kacèrkodom a pasikkal elötte meg persze egyedülàllókènt simàn megtehetem :) de nem nagyon mozgatja. Isnerem, làtom rajta. csak màr 27 èvesen màr arra vàgytam h ő legyen az igazi nagyon szerettem őt. Màr nem èrzek irànta semmit csak dühöt h ennyire àtvàgott. Mèg jó h fertőzèst nem kaptam el tőle...
2013. máj. 24. 00:05
9/11 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát: viszonylag időben megszabadultál ettől az alaktól.
2013. máj. 24. 00:54
10/11 anonim válasza:
Örülj neki, hogy megszabadultál tőle. Kár lett volna összekötni az életed egy ilyen tetűvel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!