Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy birjam ki 1 honapig nelkule?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy birjam ki 1 honapig nelkule?

Figyelt kérdés

en 20 eves vagyok, lany a parom 21. 2 honapja jarunk. Nagyon komoly a kapcsolatunk, es bar messze van meg, decemberben utazik haza az orszagaba meglatogatni a csaladjat. 1 honapot fogunk kulon tolteni. Meg messze van, de nem tudom, hogyan tudnam elviselni ezt az idot nelkule. Mar akkor is minden bajom van, ha 1 napig nem latom...

Valami tipp?

2013. máj. 20. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Mingyárt megsajnállak én, és a többi magányos ember, akik egyébként nem csak a gyakorikérdéseken élnek.
2013. máj. 20. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Aztán ki mondta azt neked,hogy egyáltalán decemberben még együtt lesztek ? :D Sok víz lefolyik addig még a Dunán.
2013. máj. 20. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Kicsit kevesebb önsajnálattal ki fogod bírni...
 4/9 anonim válasza:
Járj el a haverokkal sörözni, beszélgetni. Legyél társaságban. 2 hónap meg még csak a rózsaszín köd. :) Nem egészséges, ha minden időt együtt töltitek, később ebből születnek a gondok. Üdv
 5/9 Derpette ***** válasza:
100%
Kicsiszívem, decemberig még sok van...ha majd még november végén is együtt vagytok, akkor kezdj el gondolkodni...
 6/9 anonim ***** válasza:
Decemberig még az is lehet szakítotok, de rárész ezen novemberben gondolkodni, vagy menj vele külföldre és problem solved.
2013. máj. 20. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Vibrátoron gondolkoztàl már?
2013. máj. 20. 21:48
 8/9 anonim válasza:

Tereld el a figyelmed arról, hogy szerelmes vagy: Nézz filmeket vagy videókat, esetleg játssz számítógépen.

Pár film tipp:

-Másnaposok

-Másnaposok 2

-Titánok harca

...Bár nem is írok többet, mert nem tudom milyen filmeket szeretsz, csak tippeket adtam.

DE a lényeg, hogy tereld el majd valamivel a figyelmed :)

2013. máj. 20. 21:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Addig 100-szor szakitani fogtok, ne idegeskedj ezen.
2013. máj. 20. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!