Milyen nyilatkozatot írjak, ha ki akarok lépni az egyházból?
Figyelt kérdés
megkereszteltek ( római katolikus vagyok) viszont egyáltalán nem hiszek benne, mondhatni ateista vagyok.De! nem az zavar, hogy leöntöttek egy kis klóros csapvízzel, hanem hogy nyilván vagyok tartva római katolikusként.
Mit írjak a kilépő nyilatkozatomba?
2009. okt. 25. 09:34
71/77 anonim válasza:
Ó, de bölcs vagy! Azért itt van pár magasröptű, mélyenszántó agyfosás, ami max. téged művel...
73/77 anonim válasza:
Gondoltam. Ahhoz még gondolkozni is kéne, mégsem lenne benne köszönet. Hátborzongató, mi?!
74/77 anonim válasza:
agyfosáshoz nem kell gondolkodni
te vagy rá a példa
75/77 anonim válasza:
(-: Kis hülye! Nagy az Isten állatkertje!
76/77 anonim válasza:
Én azt em értem, hogy miért olyan fontos ez neked? Kisbaba koromba megkereszteltek, áldoztam, bérmálkoztam. DE Nem hiszek Istenben.....
Engem különösebben nem foglalkoztat, hogy nyilván vagyok e tartva...az életemen nem változtat semmit!!!
77/77 anonim válasza:
én már ezt az utat jó pár év végigjártam, levelet kell írni az aktuális megyés püspök titkárságára, ott kérvényezni kell az összes adatod törlését (illetve nekem még el is küldték az eredeti papirokat) Napjainkban kell egy hivatalos igazolást adniuk hogy az adataidat megsemisitették. A megsemmisitésről hivatalos jegyzőkönyv készül ebböl 1 példány a tied. Remélem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!