Hogy léphetnék ki a Katolikus Egyházból?
törölve vagy,hiszen az aktuális tagok közt nem szerepelsz.
Az,hogy anno megkereszteltek, neked nem jelent semmit (ha nem hiszel) az egyház pedig nem tart nyilván mint tagot
Igaza van az előbbi válaszadónak.
Különben nem fognak zaklatni, úgyhogy szerintem ne is foglalkozz ezzel a kérdéssel.
Nincs igazatok, akit megkereszteltek, az tag marad egész életében. Legalábbis amikor pénzért kell az államhoz fordulni, akkor bele van számítva az összes megkeresztelt, mint hivatkozási alap...
Na ezért én is szívesen kilépnék, nem örülök hogy a nevemben az állam a világ legnagyobb maffiáját pénzeli.
Sziasztok!
Nem túl szerencsés maffiának nevezni egy többszáz milliós taglétszámmal rendelkező egyházat.
ha felveszel egy új vallást, akkor automatikusan felülíródik a katolikus léted, mondjuk megkeresztelteted magad egy református, vagy evangélikus, stb. lelkésszel.
Ha valaki egy nem keresztény vallást vesz fel, akkor a keresztsége is érvénytelenítődik automatikusan.
Javítsatok ki, ha hülyeséget írtam.
Üdv: 29/L
"Sziasztok!
Nem túl szerencsés maffiának nevezni egy többszáz milliós taglétszámmal rendelkező egyházat.
ha felveszel egy új vallást, akkor automatikusan felülíródik a katolikus léted, mondjuk megkeresztelteted magad egy református, vagy evangélikus, stb. lelkésszel.
Ha valaki egy nem keresztény vallást vesz fel, akkor a keresztsége is érvénytelenítődik automatikusan.
Javítsatok ki, ha hülyeséget írtam.
Üdv: 29/L"
Ez mind szép és jó, de mi van akkor ha az ember semmilyen egyházhoz/hithez nem akar tartozni, netán éppen ateista? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!