Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogyan léphetek ki a reformátu...

Hogyan léphetek ki a református egyházból?

Figyelt kérdés

Régen meggondolatlan voltam, és lekonfirmáltam. Nem látom értelmét annak hogy több száz éves vallásos dogmákat hallgassak és butaságokat meséljenek, még csak jelenlétemmel sem szeretnék támogatni egy vallást sem.

Mit kell tennem?

2010. okt. 3. 01:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%
Akkor támogasd Gyurcsány apánkat, meg Bokrost! Neked való te liberális!
2010. okt. 3. 02:25
 2/15 Morfologus ***** válasza:
35%

Golyó a fejbe?

"Nem látom értelmét annak hogy több száz éves vallásos dogmákat hallgassak és butaságokat meséljenek"

Talán sátánista vagy? Nemtudom majd ha gyereket vár a feleséged vagy te, amennyiben nő vagy, akkor se fogod azt kérni Istentől hogy egészséges legyen meg ilyenek, gondolt átt azért még1x. :)

Amúgy hány éves vagy majomember? Ne vedd sértésnek, de abból fejlődtél ki, nem? Csak úgy kíváncsiságból. (ha azt irod hogy 2 gyerekes családapa nem hiszem el :D)

2010. okt. 3. 02:40
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Semmit.Gondolom eddig sem mentél liturgiária, akkor ezután sem mész....és végül is olyan vallású vagy tkp. amelyiknek a szokásait, előírásait követed, így hát ha nem teszed, akkor nem vagy az.Ha pedig ateista vagy, akkor úgy sem jelent neked semmit az, h Isten előtt lekonfirmáltál, nemde?!
2010. okt. 3. 02:46
 4/15 anonim ***** válasza:
50%
....csak akkor majd ne is akarjál nagy templomi esküvőt sem, csak a csicsa meg a rajoskodás kedvéért...
2010. okt. 3. 02:48
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
fuj de undorító ha amiatt nézünk le valakit hogy hívő e vagy sem :S
2010. okt. 3. 05:32
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

02:40 és társai süt rólatok az intelligencia magasfoka.gratulálok ehhez a példás keresztényi magatartáshoz.amugy ha valaki rájön,hogy marhaság a vallás az nem azt jelenti,hogy sátánista lenne vagy egyéb okkult valláshoz akar tartozni.

kérdezőnek:egyszerűen hagyd ott őket,merj nemet mondani.én is ezt tettem,csak én katólikust hagytam ott.

lehet,hogy meg fognak szólni érte,meg lesátánistáznak,de ezzel csak saját korlátolt felfogóképességüket reklámozzák,nevesd ki őket és kész.:-)

2010. okt. 3. 08:43
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem te kérdezted, hogy lehet egy református sátánista??? De ha nem, akkor is olvasd el a válaszokat :) Az ÚR megbocsátó és könyörületes! :)
2010. okt. 3. 08:52
 8/15 Morfologus ***** válasza:
36%

08:43

Merj nemet mondani - ez jó, erre az a válaszom hogy zuhanó repülőn nincs hitetlen :)

2010. okt. 3. 13:13
 9/15 anonim ***** válasza:
65%
Remélem megtalálod az igazság... :-) [link]
2010. okt. 3. 16:11
 10/15 anonim válasza:
Egy levelet írj magának az egyháznak,és akkor úgy ki tudsz iratkozni!
2010. okt. 3. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!