Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Evolucionisták a nyelvek...

Kagawa kérdése:

Evolucionisták a nyelvek hogyan alakultak ki?

Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 15:31
 81/95 A kérdező kommentje:
2013. aug. 13. 09:55
 82/95 anonim ***** válasza:
100%

Szegény fiú, ennyire elveszni ennyire fiatalon.

Pedig biztos lenne benne potenciál, megtanulhatna helyesen írni, akár valami tudománnyal is foglalkozhatna, lehetne például mérnök vagy bármilyen hasznos tagja a társadalomba.

Helyette beáll bégetni a nyájba, hiszen a boldogságot az jelenti, ha az ember nem használja az agyát.

Biztosan így van. Én azért inkább kihagynám, ha már az evolúció során ilyen komplex feladatok megoldására is alkalmas agyam fejlődött.

2013. aug. 13. 11:36
 83/95 anonim ***** válasza:
100%

"Ezekre a kerdesekre van valasz"

Hol? Ez a rész valahogy mindig kimarad, csak az ígérgetés megy. Ja vagy higgyük el, mert hinni erény? Aranyos próbálkozás.

"hol vana te Istened...."

Nekem például nincs istenem. Nincs szükségem rá. Tökéletes megvagyok nélküle is.

"de nem irok tobet ide aki szeretne velem beszlgetni Isten letezeserol az irjon privat uzenetet es elmagyarazom neki a dolgokat ha erdekli Isten leetzik csak kutatni kell az igazsagot ( kovuletetekt kaptak az osemberek bizonyitekaira a fold 100000 eves meg ijenek ere is vann tudomanyos bizonyitetkok h nem ugy van ahogy tanitotak es amugy az elet kialakulasa fura hogy letezet midnn szukseges dolog a keletkezeshez es az elet kialakulasa nezd meg ezt is ne csak azt ami az evoluciot bizonnyitja )"

Megint csak az ígérgetés meg privát üzenet. Ha tele vagy bizonyítékokkal légy oly kedves oszd meg velünk. Eddig soha senkinek nem sikerült ezekre a dolgokra bizonyítékokat találnia. Miért tartjátok hát titokban, a tudósokat érdekelné leginkább ez a sok eltitkolt bizonyíték.

"amugy Boldogsah ha Istenhez tersz es tiszta eletet elsz rajosz Isten letezesere mert a szent ellek radszal ami egy ojan dolog amit Isten ad az embernek es erzed hogy meggaptal valamit ami edig nem volt csak senki se probal hini a mai vilagban"

Miért boldogság hinni? Mi a jó benne?

Nekem tudod mi a boldogság? Tudni.

Tudod mi a különbség a kettő között? Az utóbbi igazság az előbbi meg vakság.

"amugy meg amit nem montam el nekem Boldog eletem vann"

Ennek nagyon örülünk.

"ISTEN midnnen nap megsegit es bizok bene es ojan taapasztalataim vannak amiket ti nem hisztek el vagyis lehet elhisztek de kritizaltok es en felelm nelkul elem az eltem mert utdom miert elek es Isten segit"

Miben segít meg? Helyesírásban biztos nem. Hívők felé tudom, hogy szégyen a tudás és a gondolkodás, na de már a helyesírás is?

2013. aug. 13. 11:47
 84/95 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Te csak egy tudatlan birka vagy,aki sz*rt se tud a világról!!!
2013. aug. 14. 08:59
 85/95 anonim ***** válasza:
100%

Filoszmen:

Ez körülbelül annyira volt meglepő mint hogy az ég kék.Kár karaktereket pazarolni a leg triviálisabb dolgok leírására.

2013. aug. 14. 12:30
 86/95 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz.
2013. aug. 14. 14:18
 87/95 A kérdező kommentje:
Mondom akit erdekel,hogy miert van szenvedes meg ehez hasonlo kerdesek akarmijen privat uzenetetben kerdezen de ide nem irok mert ti nem hisztek Istenben pedig letezik,JAH ES BOCS HOGY HIBASAN IROK MONDOM EKEZETETKET HA TESZEK AKOR NEHEZN TUDOK IRNI ES AMUGY IS SIETVE IROK DE A PRIVAT UZENETBEN HA IR VALAKI EKEZETEKEL IROK VISZA
2013. aug. 15. 12:06
 88/95 anonim ***** válasza:

Miért van szenvedés?

Egyszerű:Emberi természet.

Ezen mit is lehet még tárgyalni?

2013. aug. 15. 12:09
 89/95 anonim ***** válasza:
100%

Aha, tehát privát üzenetben isten és ékezetek is léteznek, csak itt nem.

Tiszta sor.

2013. aug. 15. 13:04
 90/95 anonim ***** válasza:

ezennel kagawát istensújtotta területté nyilvánítom

belépés csak védőruhában, saját felelősségre!

(bocsánat: legyen inkább súlytotta, hátha azt jobban érti)

2013. aug. 17. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!