Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Evolucionisták a nyelvek...

Kagawa kérdése:

Evolucionisták a nyelvek hogyan alakultak ki?

Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 15:31
 31/95 anonim ***** válasza:
63%
Igazad van, kérdező, a nyelvek úgy alakultak ki hogy isten rábökött egy emberre, és közölte, hogy te leszel a pl. német mostantól, meg egy másikra, hogy te meg a pl angol, és onnantól így beszéltek. IQnulla.
2013. júl. 26. 11:05
 32/95 anonim ***** válasza:
Aki ilyeneket kiír, az qrvára az iskola mellé járt. Ja,IQ nem nulla,hanem -!
2013. júl. 26. 14:13
 33/95 A kérdező kommentje:
Engem meggyőztek a próféciák százszázalék pontosak,sokan kritizáljak de nem tanulmányozak a Bibliat es Kent Hovind bizonyitékai legalabis a hold példaja es a hegyek kialakulása stb.... maskülömben a csodák amik vannak sok gyülekezetekbe megyozoek Isten létéröl es még sorolhatnam
2013. júl. 26. 14:32
 34/95 anonim ***** válasza:
100%
írd le kérlek a nyelvkialakulásos próféciát rendesen, léccilécci)
2013. júl. 26. 16:40
 35/95 anonim ***** válasza:
100%
A Hovind ember "hegyek kialakulása"koncepciója engem is érdekelne. Ez nem valami fizetett Jehova ügynök?Azoknak vannak ilyen szánalmas érvkisérleteik,amiken a tudományos közösség jókat derül és csak annyit mondanak: "...Rendben van,de mivel bizonyítja az állításait...?"Szánalmas!
2013. júl. 26. 17:01
 36/95 A kérdező kommentje:
Az szánalmas ,hogy nem hisztek a tényeknek es ,hogy elhiszitek azt amiről még sok vita fojik,ráadásul senki se magyarazta meg ,hogy hogy jöttek létre a szükséges dolgok a kezdet kezdetén ido nélkul ...... ezek csak tények bizonyitékok nincsenek
2013. júl. 26. 18:26
 37/95 anonim ***** válasza:
100%

Na kész, szerintem te troll vagy.

Ez amúgy jó: "ezek csak tények bizonyitékok nincsenek".

2013. júl. 26. 18:31
 38/95 anonim ***** válasza:
100%

ÁLLJ!!! Kent Hovind állításai nem tények! Ha tényleg megcáfolta volna az evolúciót, akkor már rég kivették volna a tananyagból illetve az egész világon elterjedt volna ez a fontos hír. Annyit tett,hogy felvetett néhány gondot az evolúcióval amire mára már sikerült magyarázatod adni. Azokban a napokban mikor a videókat készítette akkor voltak gondok az evolúcióval de már az állításai felét cáfolták (utána jártam)

Nem tudott bizonyítani így aztán nem is foglalkoztak az elméleteivel.

2013. júl. 26. 18:52
 39/95 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

Az szánalmas ,hogy nem hisztek a tényeknek es ,hogy elhiszitek azt amiről még sok vita fojik,ráadásul senki se magyarazta meg ,hogy hogy jöttek létre a szükséges dolgok a kezdet kezdetén ido nélkul ...... ezek csak tények bizonyitékok nincsenek"

Idő nélkül? És a szükséges dolgok? Nem is értem. És Isten mibők jött létre? És isten idő nélkül jött létre? És Isten szükséges dolgai hogyan jöttek létre? És a többi sokezerféle Isten hogyan jött létre? Ehh...ez nagyon unatkozhat.

2013. júl. 26. 19:59
 40/95 anonim ***** válasza:
Az,hogy a "fojik" pontos j-vel,mindent elmond a kérdező értelmi képességeiről. A többiről ne is beszéljünk.Ez tényleg az iskola mellé járt...
2013. júl. 26. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!