Hogyha én is elkezdeném köpködni a többi vallást és természetesen a keresztény vallást is itt a VALLÁS TÉMÁBAN mint az evolucionisták/ateisták, akkor engem is felpontoznátok?
MI???
Nézd, a vallás az nem mindenki számára egyértelmű. Nem olyan, mint mondjuk egy ételrecept, hogy úgy kell csinálni. A hit mindig természetfeletti elgondolást és megtapasztalást jelent: vagy érti (és elfogadja) az illető amit írsz, vagy nem.
De ez nem jelenti azt, hogy amit írtál, az nem igaz. Csak éppen a többiek nem értik - mivel (ahogy utaltam rá) a hit dolgai nem mindig egyértelműek.
Egyébként ha egyetértesz valamilyen témában valakivel, azért is jár(hat) felpontozás. - még szerencse!
Egyébként szubjektív az egész.
Téged valójában, és egyáltalán nem természetesen, csak a keresztény vallásról alkotott tőled eltérő vélemény zavar.
Ne a pontozásodon könnyezzél, jó keresztényhez illően imádkozzál azokért, akik más úton járnak, és reménykedj, hogy hátha a tied az igazi.
És az fel sem merül benned, hogy esetleg tévedsz?
Ha már 40% alá vagy pontozva, úgy rémlik nálad ez a helyzet, az már azt jelenti, hogy nem csak az ateisták/evolucionisták nem értenek veled egyet, hanem a vallásosok többsége sem.
s lám megjött az első igazán marakodó, fikázó komment
olyan alapszabályról nem hallottál, hogy ne provokálj? vagy ne kezdeményezz flame-wart?
Lenézel másokat? Szégyelld magad...pf... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!