Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Evolucionisták a nyelvek...

Kagawa kérdése:

Evolucionisták a nyelvek hogyan alakultak ki?

Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 15:31
 71/95 A kérdező kommentje:
2013. aug. 7. 12:54
 72/95 anonim ***** válasza:
100%
Te teljesen beteg vagy.
2013. aug. 7. 12:58
 73/95 A kérdező kommentje:
hat bocs akor de tenleg az voltam de Isten meggyogyitot:>
2013. aug. 7. 13:30
 74/95 A kérdező kommentje:
tegyuk fel hogy nicns Isten es igaz amit timondtok de a keresztenyek mit veszitenek aval hogy boldogabb eltet elnek mint masok csak nyernek meg akor is de Isten letezik es meg tud valtoztani es 10000Xjob eletet tud adni csak ezt nem ismeritek el mert ki se probaljatok ....
2013. aug. 7. 13:32
 75/95 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy Isten nem létezik de Odin igen.

Te nem hiszel benne.

Nem félsz? Tudod mennyi mindenről lemaradsz?

Amúgy mitől is vagy te boldogabb pl mint én?

Attól hogy bárgyún ostoba meséket hiszel el?

Értem én, hogy 8-10 éves gyerekeket felvidítanak a mesék, de értelmes felnőtt embereknek ennél többre lehetne igénye, ha már a való világban szeretnétek élni.

2013. aug. 7. 13:34
 76/95 JakabJA válasza:
100%

Kedves hívők!!!

Magyarázzatok már el 1-2 dolgot nekem!

- Isten hogyan lett?

- A biblia azt állítja, hogy minden faj, amit isten teremtett itt van a Földön! Dinoszaurusz? Kardfogú tigris? Mamut? Tehát a Biblia elveti a kihalás lehetőségét.

- Ősemberek! Ádám és Éva nem ősemberek voltak, mégis számos kövületet találtunk már.

Ne legyetek ennyire begyöpösödöttek! Istent egy elmebajos római találta ki valakinek a parancsára, mert akkoriban a birodalom nagy bajban volt, és úgy gondolták: kell valami, amiben az emberek hihetnek... Könyörgöm, felejtsük már el a mesét, amit az egyház bead nekünk. Akinek nem esett volna le, EVOLÚCIÓ!!!

2013. aug. 8. 08:32
 77/95 JakabJA válasza:
100%

Plusz!

Hol van a te "ISTENED", amikor ártatlanok halnak meg bűnösök miatt??

Komolyan fel tud húzni, mikor a szentfazekak oktatják az evolucionistákat. -.-" Ideje kiszállni az álomvilágból!

(-kopp-kopp

-Ki az?

-A VALÓSÁG!)

2013. aug. 8. 08:37
 78/95 A kérdező kommentje:

Ezekre a kerdesekre van valasz hol vana te Istened.... de nem irok tobet ide aki szeretne velem beszlgetni Isten letezeserol az irjon privat uzenetet es elmagyarazom neki a dolgokat ha erdekli Isten leetzik csak kutatni kell az igazsagot ( kovuletetekt kaptak az osemberek bizonyitekaira a fold 100000 eves meg ijenek ere is vann tudomanyos bizonyitetkok h nem ugy van ahogy tanitotak es amugy az elet kialakulasa fura hogy letezet midnn szukseges dolog a keletkezeshez es az elet kialakulasa nezd meg ezt is ne csak azt ami az evoluciot bizonnyitja )

[link]

2013. aug. 12. 21:49
 79/95 A kérdező kommentje:
amugy Boldogsah ha Istenhez tersz es tiszta eletet elsz rajosz Isten letezesere mert a szent ellek radszal ami egy ojan dolog amit Isten ad az embernek es erzed hogy meggaptal valamit ami edig nem volt csak senki se probal hini a mai vilagban
2013. aug. 12. 21:51
 80/95 A kérdező kommentje:
amugy meg amit nem montam el nekem Boldog eletem vann ISTEN midnnen nap megsegit es bizok bene es ojan taapasztalataim vannak amiket ti nem hisztek el vagyis lehet elhisztek de kritizaltok es en felelm nelkul elem az eltem mert utdom miert elek es Isten segit
2013. aug. 12. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!