Evolucionisták a nyelvek hogyan alakultak ki?
Félig Bibliai elemekkel ilyen lehetett:
Noé gyerekei az özönvíz után szétszéledtek a világban, de mivel csak az állatokból volt a bárkán párosával így kénytelenek voltak ösztöneiket rajtuk kielégíteni. Születtek is mindenféle élőlények, szörnyszülöttek: Kentaurok, Pegazusok, Szfinxek, stb. Csakhogy ezen lények hangképző szervei máshogy viszonyultak az Isteni "nyelvhez". :o)
köszönöm szépen a válaszokat,de én nem hiszek az evolúcióban,csak kiváncsi voltam a válaszokra itt az egyik ok hogy miert nem hiszek az evolucióban:
http://www.youtube.com/watch?v=FVTIORn39UY
Tudományos bizonyitékok vannak arra nézve,hogy a föld csak 6000 éves ebben a videóban is.
Az evolúcióban nem is kell hinni mert az a tudományban elfogadott tény.
A fiatal föld kreacionizmust nem egészen értem. Nem hiszem hogy épeszű természettudós ezt a marhaságot elfogadná.
A Tények beszélnek.
Amugy a Biblia miert 100% pontos és miért teljesednek a profeciák ha Isten nem létezik?
A próféciákat most ne keverjük ide ha lehetne. Valahogy túl nagy ugrás most ez..evolúció - prófécia...ha lehetne most csak az egyikkel foglalkozzunk.
Hovind-ról még nem tudok sok mindent,épp ezért most nem fogom kritizálni/dicsérni. Csupán annyit fűznék őhozzá,hogy ha megdönthetetlenek lennének az érvei akkor már rég lemondtak volna a fizikusok a nagy bumm elméletről. De mivel foglalkoznak még a témával (és nem is kicsit) az annak a jele,hogy még nem sikerült megcáfolni ergo még nem mondhatjuk hazugságnak. Ugyanez a Föld koráról is.Ha megdönthetetlenek lennének Hovind állításai akkor már rég átírták volna az iskolai könyveket,nem?
A fentieket nem provokációnak írtam,de,elgondolkoztatóak. Azért én is ajánlanám ezeket a videókat. Már csak azért is,hogy tudjuk mivel kell szembeszállni egy kulturált vita folyamán.
Én nem láttam túl sok leviatánt mostanában. A Biblia szerint meg azok is léteznek. Ennyit a 100%-os pontosságról. És azt ugye tudod, hogy egyedül a Biblia mondja azt, hogy a Biblia igaz? A tudomány és a tények már ízekre tépték a mesekönyvedet. Különben is az istened nem létezik, csak Allah, azaz Jahve, azaz Thor. Attól függ, melyikben hiszel, hogy hol és mikor születsz.
Amúgy meg az evolúció tény; persze az olyan emberek, mint te bemutatják a saját létükkel, hogy az evolúció célja nem az intelligencia (mint ahogy a kreacionisták hiszik). Ha Kent Hovindnak hiszel, annyit is érsz, amennyit élehúzok a retyón.
Szerintem:
az állatok szervei eleinte más funkciót láttak el és csak kezdetleges hangképzésre voltak alkalmasak,de ezek a hangok segítettek a fajtársaknak mondjuk a párválasztásban rátalálni egymásra. Azoknál a fajoknál,amelyek közösen nevelik gyerekeiket ott fontos volt,hogy figyelmeztessék egymást a veszélyre stb. A csoportokban ez a fajta figyelmeztetés már az egész csoportot segítette, így nem csak az egyed túlélését segítette,de csoport szinten is az lett a túlélőbb,ami hatékonyan bánt a hangokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!