Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért van az hogy az ateisták...

Miért van az hogy az ateisták nagy része panelban lakik?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok. Sok embert ismerek onnan és a nagy ateisták akik egésznap a hívőket ócsárolják panelban laknak, rossz anyagi helyzettel, pénzük szokott lenni de általában piára cigire vagy drogra költik. Szerintetek ez nem véletlen?
2013. júl. 5. 17:25
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom ti hogy vagytok vele,de ezután a kérdés után felgyújtanám azt a templomot ahol a szüleim megkereszteltek,hátha nem marad nyoma,hogy engem valaha bevittek oda.

Sok éve itt vagyok gyakorin,de ez a kérdés a legalja kategória vallástémakörökben.

2013. júl. 5. 19:46
 22/50 anonim ***** válasza:
21%

*érettségid

Amúgy, amit belinkeltél, az alapján az izraeliták a legmagasabban képzettek, nem az ateisták. Ezt is buktad.

2013. júl. 5. 19:46
 23/50 anonim ***** válasza:
20%

"Sok éve itt vagyok gyakorin,de ez a kérdés a legalja kategória vallástémakörökben."

Ennél számtalan roszabb kérdés volt már, csak mivel azt retardált ateisták tették fel, nem retardált vallásosak, valahogy jobban tűritek, fene tudja miért.

2013. júl. 5. 19:50
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

Először is, ha a tények neked hazugságok, hát legyen. De ne vond kétségbe a képességeimet; ha téged erőszakol a helyi lelkész, jelentsd fel, ne itt pattogj.

"Amúgy, amit belinkeltél, az alapján az izraeliták a legmagasabban képzettek, nem az ateisták. Ezt is buktad."

Csakhogy:

1, a vallásokat bejelölők jó része mégcsak nem is hívő, csak bejelöli azért, mert tudja, hogy annak van keresztelve.

2, az izraeliták mint nemzetség jelölik a rublikákat, mivel náluk sokkal kevésbé különül el a hit és a "nép" és az ő kultúrájuk azon alapul, hogy a gyermeket csak azért is iskoláztatják. Remélem ez világos neked is. A keresztények szellemi mélységeit azért figyelted? :) Am még az izraeliták is egy kissé lemaradtak az ateistákkal szemben, vegyél szemüveget.

És egyetértek a 81%-ossal!

2013. júl. 5. 19:53
 25/50 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el azokkal is ezen a szinten vagyok.Nekem tök8 ki miben hisz,családon belül vannak ateisták,keresztények(r katolikusok, evangélikusok,reformáusok,Hit Gyülisek),muszlimok,vmi természetivallásban hívők.Én nagyszülők miatt lettem megkeresztelve.Multi vallásos család vagyunk.Ritkán írok bármit is ezekbe a témakörökbe,pont a vallásháborúk miatt.De ez a kérdés most nagyon fájt:)
2013. júl. 5. 19:56
 26/50 anonim ***** válasza:
26%

"az izraeliták mint nemzetség jelölik a rublikákat"

Ez hülyeség. Az ateista zsidók nem jelölik magukat izraelitának.

A tényekkel köszönő viszonyban sem vagy. Mindig megpróbálod az elméleteidhez igazítani őket, ha nem azt mutatják, amit elvárnál.

Ha tippelni kéne, hogy kivel fajtalankodott a pap bácsi gyerekkorában, szerintem te vagy az. Onnan ez a sok frusztráció.

2013. júl. 5. 19:57
 27/50 anonim ***** válasza:
74%

"Ha tippelni kéne, hogy kivel fajtalankodott a pap bácsi gyerekkorában, szerintem te vagy az. Onnan ez a sok frusztráció."

Ezért kezdtél el te személyeskedni. Papot nem ismertem 18 éves koromig, és azis csak alkoholista volt.

A többire nem válaszolok. Tényeket hoztam, te hazugságot és mocskolódást. További jó fortyogást zsenikéim! ^^

2013. júl. 5. 20:01
 28/50 anonim ***** válasza:
0%

"Tényeket hoztam"

XD Naná, amiket megcáfoltam. Öröm volt veled diskurálni, pubi.

2013. júl. 5. 20:02
 29/50 anonim ***** válasza:
81%

Ne zavarjon már kedves 60%-os, hogy csak az itt lévők 99%-a néz hülyének, beleértve a vallásos embereket is...

Arról nem is beszélve, hogy minden egyes érvedet megcáfolták.

2013. júl. 5. 21:01
 30/50 anonim ***** válasza:
49%

Három papot ismerek, ők mind rendes, intelligens, becsületes emberek.

Szép dolog, ha hisz valamiben az ember.

Az már tényleg szomorú, hogy valaki azt írta, hogy felgyújtana egy templomot, és 100%-osra felpontozták a válaszát. Ez őt, és felpontozóit minősíti le, de nagyon.

2013. júl. 5. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!