Miért van az hogy az ateisták nagy része panelban lakik?
Nem tudom ti hogy vagytok vele,de ezután a kérdés után felgyújtanám azt a templomot ahol a szüleim megkereszteltek,hátha nem marad nyoma,hogy engem valaha bevittek oda.
Sok éve itt vagyok gyakorin,de ez a kérdés a legalja kategória vallástémakörökben.
*érettségid
Amúgy, amit belinkeltél, az alapján az izraeliták a legmagasabban képzettek, nem az ateisták. Ezt is buktad.
"Sok éve itt vagyok gyakorin,de ez a kérdés a legalja kategória vallástémakörökben."
Ennél számtalan roszabb kérdés volt már, csak mivel azt retardált ateisták tették fel, nem retardált vallásosak, valahogy jobban tűritek, fene tudja miért.
Először is, ha a tények neked hazugságok, hát legyen. De ne vond kétségbe a képességeimet; ha téged erőszakol a helyi lelkész, jelentsd fel, ne itt pattogj.
"Amúgy, amit belinkeltél, az alapján az izraeliták a legmagasabban képzettek, nem az ateisták. Ezt is buktad."
Csakhogy:
1, a vallásokat bejelölők jó része mégcsak nem is hívő, csak bejelöli azért, mert tudja, hogy annak van keresztelve.
2, az izraeliták mint nemzetség jelölik a rublikákat, mivel náluk sokkal kevésbé különül el a hit és a "nép" és az ő kultúrájuk azon alapul, hogy a gyermeket csak azért is iskoláztatják. Remélem ez világos neked is. A keresztények szellemi mélységeit azért figyelted? :) Am még az izraeliták is egy kissé lemaradtak az ateistákkal szemben, vegyél szemüveget.
És egyetértek a 81%-ossal!
"az izraeliták mint nemzetség jelölik a rublikákat"
Ez hülyeség. Az ateista zsidók nem jelölik magukat izraelitának.
A tényekkel köszönő viszonyban sem vagy. Mindig megpróbálod az elméleteidhez igazítani őket, ha nem azt mutatják, amit elvárnál.
Ha tippelni kéne, hogy kivel fajtalankodott a pap bácsi gyerekkorában, szerintem te vagy az. Onnan ez a sok frusztráció.
"Ha tippelni kéne, hogy kivel fajtalankodott a pap bácsi gyerekkorában, szerintem te vagy az. Onnan ez a sok frusztráció."
Ezért kezdtél el te személyeskedni. Papot nem ismertem 18 éves koromig, és azis csak alkoholista volt.
A többire nem válaszolok. Tényeket hoztam, te hazugságot és mocskolódást. További jó fortyogást zsenikéim! ^^
"Tényeket hoztam"
XD Naná, amiket megcáfoltam. Öröm volt veled diskurálni, pubi.
Ne zavarjon már kedves 60%-os, hogy csak az itt lévők 99%-a néz hülyének, beleértve a vallásos embereket is...
Arról nem is beszélve, hogy minden egyes érvedet megcáfolták.
Három papot ismerek, ők mind rendes, intelligens, becsületes emberek.
Szép dolog, ha hisz valamiben az ember.
Az már tényleg szomorú, hogy valaki azt írta, hogy felgyújtana egy templomot, és 100%-osra felpontozták a válaszát. Ez őt, és felpontozóit minősíti le, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!