Miért van az hogy az ateisták nagy része panelban lakik?
"rossz anyagi helyzettel, pénzük szokott lenni"
Aha. Értjük.
Az ateisták buták, de okosnak hiszik magukat. Nem vagyok vallásos, de szerintem létezik egy bizonyos, "teremtő energia", amely mindenhol jelen van, beleértve az egész világegyetemet.
A pogány népek is hittek bizonyos istenekben, melyek általában különböző természeti elemek voltak.
Én ateista vagyok - panelből jöttem :D És szinte csak atista ismerőseim vannak, és vannak szegények, gazdagok, egy mocskosul gazdag... Úgyhogy ez az érved bukott, a kutatások is azt mutatják, hogy minél tanultabb és/vagy minél pénzesebb valaki, annál ritkábban hívő.
Az, hogy megmondja, miben logikátlan és értelmetlen a vallásod, az nem ócsárolás.
És külön köszönöm, hogy pl.: az Amerikai Tudományos Akadémia 90%-át le dohányos alkoholistáztad ^^ meg úgy minden ateistát. Úgyhogy befejezőnek:
Pedofil papok tízezrei.
"Az ateisták buták, de okosnak hiszik magukat. Nem vagyok vallásos, de szerintem létezik egy bizonyos, "teremtő energia","
A statisztikák azt mutatják, ki vagyunk a tanultabbak ;) És ki a buta, aki nem hisz, hanem tud; vagy az aki nem tud, hanem hisz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!