Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Szerintetek van Isten?

Szerintetek van Isten?

Figyelt kérdés

Hagyná hogy ezek a dolgok mennyenek ami a világban folyik.

Az emberek ölik egymást, az emberek kihasználnak másokat és a nyomorukbol hasznot húznak, éhinség van a világban sok helyen.

Igaz a hívök csoportosan imáskoznak ezekért az emberekért, de egy szelet kenyeret nem adnának nekik.

2013. febr. 20. 10:26
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
isten va mégpedig ugy ivják hogy jehova igen mert rábizta világot sátánra hogy be bizonyitsa hogy mi nehéz körülmények között is kitatrtunk isten mellet
2013. máj. 18. 08:02
 62/64 Salx Narval ***** válasza:
Hát, akkor hajrá öcsém, irány hirdetni.
2013. máj. 18. 08:21
 63/64 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek benne, viszont vannak vallásos barátaim. Sem a hittérítő bigottokat, sem a militáns ateistákat nem kedvelem.
2013. máj. 18. 10:35
 64/64 WowCata válasza:

Isten ha létezik is,akkor ő egyben a sátán is,ha ő a minden6ó akkor tehetne valamit a kisújja megmozdítása nélkül is,vagy ha ő nem akkor ki?Ne mondja senki hogy csak a mi hibánkból van háború,amikor a vallás miatt van főként a mészárlás.

(mellesleg nem egy hívő ismerősömnek megy tönkre az élete,nekem meg virágzik,mert nem bízom egy kitalált személyre az életem hanem én irányítom).

2018. júl. 4. 18:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!