Szerintetek van Isten?
Hagyná hogy ezek a dolgok mennyenek ami a világban folyik.
Az emberek ölik egymást, az emberek kihasználnak másokat és a nyomorukbol hasznot húznak, éhinség van a világban sok helyen.
Igaz a hívök csoportosan imáskoznak ezekért az emberekért, de egy szelet kenyeret nem adnának nekik.
A 20-asnak ha ez így is van ettöl nem lesz jobb az isten egy kicsit se, megtérítö beszédnek pedig kíváló.
21-nek pedig ha már az Istent fához hasonlítod rendben.
Pont olyan mint egy fa, áll szépen egyhelyben és a terméseit lehullajtja és sz@rik rá mi lesz vele.
Az istenek szeretö gondoskodó menyei atyának kéne legyen.
De nem ilyen egésznap nem csinál semmit. De hát mondhatom én, csak azt nem értem ha jó dolog történik akkor azt a Sátán csinálja nem igaz???
Ö vezeti a földet az ö világában élünk akkor ö a jó dolgokért is felelös.
Nem lesz Jó?
Nem neki kellene a jóságán változtatni, hanem nekünk kéne változtatni.
Ő az abszolút szeretet, igazság, bölcsesség...
Ha ne így lenne akkor már nem lennénk Én sem meg te sem.
Egyet ne felejts el, értünk emberekért vár, hogy idő előtt nehogy elpusztítsa azokat akik, még megmenthetők.
Hidd el egy percig sem fog tovább várni. az a nap már elhatároztatott.
Nem csinál semmit, de csak te azt nem látod.
Folyamatosan dolgoznak a fiával és az angyalaival együtt
A királyság alattvalóit begyűjtik, megtanítják, hogy felkészülten tudjanak "belépni" az új rendszerbe.
Nem kis munka sok millió embert vezetni.
S lehet, hogy épen még te rád vár, hogy állj mellé és kezdjél el az életeden változtatni...
Már 2 ezer éve várják hogy rendet tegyen.
Meg szép kis isten az aki megbeszélte a sátánal hogy:
Sátán: Figyu már Istenkém én jól megkìnzom az embereket minden féle rosszal add már ide öket ugy mondgyuk 2 ezer évre.
Isten: Oké de én csak figyelek.
Menyetek már mindjárt megmondom hova :D
Kedves keresztények, Tanúk!
Látom, hogy 1000-el megy a himi-humi, félrebeszélés, jósolgatás, természetesen megint ellenőrizhetetlen, tudománytalan dolgokról.
Viszont felajánlok nektek egy lehetőséget, hogy bizonyítsátok, hogy képesek vagytok az értelmes párbeszédre és a logikus gondolkodásra.
Kérdéseket fogok feltenni, de azokra CSAK! IGEN-NEM válaszokat adhattok! Semmi mást! Semmi ige! Semmmi mellébeszélés!
1. Bűnt követ-e valaki el, ha megakadályozhatná a rosszat, de azt nem teszi? IGEN? - NEM?
2. Tudhatta előre isten mindenható hatalmával, hogy az általa teremtett sátán fel fog lázadni ellene és minden rossz forrása lesz: IGEN? - NEM?
3. Megakadályozhatta volna isten, hogy a sátán a világra szabaduljon?: IGEN? - NEM?
3. Bűnös-e isten abban, hogy a sátán a világra szabadult?: IGEN? - NEM?
Csak ennyi, nem több.
Kérdésszám és IGEN vagy NEM
Köszönöm!
Hát ha a bíróságon is ezt tennék sok ártatlan lenne bűnösnek mondva. Ez nem ilyen egyszerű.. kedves kérdező.
Mindennek van egy oka és okozata, Istennek nem adsz lehetőséget, hogy megmagyarázza miért enged meg valamit, " vádlottat illik meghallgatni, te most Istent vádolod, de nem adsz esélyt neki, hogy kifejtse miért engedte.
1. Nem én kérdesztem!
2. De kérdezhetem volna én is :)
3. Válaszaljatok! ( Mindig kibuvókat kerestek )
Tudom kedves kérdező hogy nem te kérdezted.
erre nem lehet egyszerű nemmel vagy igennel válaszolni, mert akkor a Teremtő "bűnösségét" bizonyítaná s ez Sátán egyik taktikája.
Jehova engedi hogy Sátán bizonyítson, de Ti nem engeditek, hogy Jehova is bizonyítson.
ezért igazságtalan a kérdés és a rá erőltetett igen-nem válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!