Van alapja félni a muszlim iszlamista terjeszkedésétől európában, illetve mit vált ki magyarországon és mikor lesz nyomatékosan érezhető a hatása?
Nagyon sok hírt olvasok ezekről.Iszlámista incidensek itt, tüntetések ott.Van ahol állítólag már éles fegyverekkel is felléptek ellenük.Mi lehet a háttérben?Van-e okunk komolyabb fenyegetettségtől félni akár közvetetten magyarországon.
Érinti-e ez a külföldi munkavállalást a magyarok számára?
Illetve, ha félelmeink bekövetkeznének, lesz-e kiút?
Kérem, csak és csakis olyanok írjanak, akik tudnak legalább egy pozitívumot is írni a dologról.Ha nem akkor ne is írjanak, rosszat bárki képes írni.Tehát kedves válaszadók, tiszta fejjel, racionális hozzáállással adjatok válaszokat a kérdésemre.Ellenben evidens hogy piros kezet adok.Köszönöm
29.
Nem védem vagy támogatom a zsidókat mivel bennük is néha ott bujkál az ördög, de a zsidók úgysem fogják hagyni Európa iszlamizálódását.Óriási veszélyt jelentene ez rájuk, és az Európában élő zsidókra főleg.
Ők fogják először támogatni az általad leírt intézkedéseket.
"nehéz úgy pozitív következményeket felhozni, hogy a negatívak túlsúlyban vannak"
Pontosan! Nem véletlen, hogy az arab világ sehova sem fejlődik már sok ideje. Teljesen semmibe veszik az alapvető emberi jogokat. Milyen ember az, aki képes megölni a saját gyerekét, mondván, hogy "folt esett a család becsületén", és a tettére még büszke is?!
Az utolsó jól látja és jót írt.(valami ilyesmit vártam válasznak)A Zsidóknak meg van a hatalmuk hozzá hogy tegyenek a fenyegető dolgok ellen.Tenni is fognak, ezt nem tűrik sokig.Nagy balhé lesz, de szerintem nem kell feladni európát.
Aprópopó!
Nem kértem hogy csak jót írjatok, hanem hogy emeljetek ki egy pozitívumok.Komolyan, annyira lelki nyomorékok vagytok, hogy semmi jót nem vagytok képesek írni, ezt nem hiszem el.Mintha fizikai kényszer lenne. :D:D
Ti Magyarok rohadt nehéz emberek vagytok ám! :D
"
Nem védem vagy támogatom a zsidókat mivel bennük is néha ott bujkál az ördög, de a zsidók úgysem fogják hagyni Európa iszlamizálódását.Óriási veszélyt jelentene ez rájuk, és az Európában élő zsidókra főleg.
Ők fogják először támogatni az általad leírt intézkedéseket."
Zöld kéz. :)
"Megkezdeni a kitoloncolásokat, és Európa határait lezárni - de sürgősen.
Felháborító, hogy törnek-zúznak, és állatok módjára élnek és viselkednek, terrorista csoportokat támogatnak, és nem tisztelik a befogadó ország törvényeit!
Bakker, Angliában is! Követelik az iszlám törvénykezés bevezetését! Mit hisznek ezek magukról?
Ha nem jó nekik, menjenek haza!"
Zöld kéz. :)
Nem értelek, kedves kérdező. :)
Írod: "Komolyan, annyira lelki nyomorékok vagytok, hogy semmi jót nem vagytok képesek írni, ezt nem hiszem el." Erre fel: "Megkezdeni a kitoloncolásokat [...] Mit hisznek ezek magukról?
Ha nem jó nekik, menjenek haza!" -> zöld kéz?
Ha már ennyire optimista vagy, leírnád a lelki nyomorékoknak, hogy milyen pozitívumokra gondolsz? Őszintén, mert nem tudom. Építenek szép mecsetet? Lesz sok vízipipa-bár? Bazár? Lehet alkudozni a piacon? Reggelente a müezzin ébreszt? Lehet nőt tevéért venni? Na, most írj te is valamit.
Azért annyival kiegészíteném mondandómat (32-esnek címezve), hogy otthon, saját országukban csináljanak, amit akarnak. Sőt, családon belül akárhol. De HA más ország, más kultúra = beilleszkedés a társadalomba.
Ha tudnék pozitívat, nem teszem fel a kérdést.Nem evidens?
Csak nem gondolod hogy ilyen értetlen emberekkel fogok ezek után vitatkozni?Le volt írva b*z*m*g hogy ha képtelen vagy egy kicsi jót is írni, "akkor ne is írj", erre már leoffoljátok 4-en is.Ez az amit értetlenségnek hívnak.Ha kérem hogy ne sz*rj a szőnyegemre, de te csak megteszed.
A Magyar 1 kib*szott értetlen nép.
Hogy b@sszalak szájba (stílusodnál maradva), nem írtam-e neked pozitív dolgokat? Ki is hangsúlyoztam: p.o.z.i.t.í.v./(+).
Értetlen? Csak nem a "magasabb rendű" földi nép képviselője vagy? :)
Zárjuk le a témát.
(+)
- nuku alkohol
- nincs házasságtörés
- bűnösök ténylegesen bűnhődnek
- szépek a mecsetek/minaretek
- bazári hangulat utánozhatatlan
- nem hal ki Európa
Nekem nem úgy tűnik az életszínvonalukból és a viselkedésükből,hogy túl nagy szükség lenne rájuk itt Mo.-n.
Biztos mindenki boldog lenne,ha naponta 5-ször térdelhetne a "szőnyeg szélén",vagy hallgathatná valami szakállas öreg nyekergését egy rakétának tűnő építmény tetejéből,miközben még jó pofát is kellene hozzá vágni.
Üdv mindenkinek!
Azért arra kiváncsi lennék hogy hogy gondolj(od)játok a beilleszkedést???
És miért kellene dönteni két lehetőség közül, hogy elnyomás vagy tudom is én micsoda?
Szeretném mondani hogy a legtöbb magyarországon élő muszlim az magyar és nem bevándorló, önként válassza mindeni világszerte a vallást. Ha teszem fel tényleg olyan rossz akkor ez miért történik?
A muszlimok igenis tudnak más vallásokkal is együtt éni, ki mondta azt hogy nem ? Vagy hol hallottátok ?
Miért pusztító a vallás ?
Előre is köszönöm a válaszokat. Nagyon jo pontokra tapintottatok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!