Van alapja félni a muszlim iszlamista terjeszkedésétől európában, illetve mit vált ki magyarországon és mikor lesz nyomatékosan érezhető a hatása?
Nagyon sok hírt olvasok ezekről.Iszlámista incidensek itt, tüntetések ott.Van ahol állítólag már éles fegyverekkel is felléptek ellenük.Mi lehet a háttérben?Van-e okunk komolyabb fenyegetettségtől félni akár közvetetten magyarországon.
Érinti-e ez a külföldi munkavállalást a magyarok számára?
Illetve, ha félelmeink bekövetkeznének, lesz-e kiút?
Kérem, csak és csakis olyanok írjanak, akik tudnak legalább egy pozitívumot is írni a dologról.Ha nem akkor ne is írjanak, rosszat bárki képes írni.Tehát kedves válaszadók, tiszta fejjel, racionális hozzáállással adjatok válaszokat a kérdésemre.Ellenben evidens hogy piros kezet adok.Köszönöm
"Van alapja félni a muszlim iszlamista terjeszkedésétől európában"
Csak ha ateista vagy.
A keresztények még ígyis egyezkedhetnek velük:D
Magyarországra nagy hatással nem lesz. Anglia, Franciaország, Hollandia és Németország érintett igazán. Én a muszlimoknak szurkolok, szóval csak pozitívumokat tudok írni a jövőről. Egy muszlim irányítású Franciaország az álmom.
Egyébként meg megérdemlik a nyugati hatalmak, miután a fél világot kifosztották, gyarmattá tették, aztán mosták kezeiket. Itt a visszavágó ideje.
Na most akkor ide nekem a piros kezet, de tüstént!
Szóval kell hogy vallásom legyen, különben kanyec?
Ha netán muszlim vallást vennék fel, mi jó sülhet ki belőle?
Utolsó, nehéz eldöntenem hogy valóban komolyan gondolod, vagy csak cinikus kijelentés volt.Kérlek légy kicsit részletesebb.Érdekel a véleményed.
Mennyi az esélye hogy ez így lesz, illetve ha igen, akkor milyen negatív illetve pozitív hatása várható mind a világban és magyarországon?
Csak ironizáltam, de amúgy tényleg nem fáj a szívem túlságosan a nyugati államokért.
Ha kitör egy globális konfliktus az iszlám világ és a Nyugat között, akkor a jelentős muszlim kissebség destabilizálni fog több nyugati államot. Szerintem ez Kelet-Európának meg épp jót fog tenni, hiszen a vállalatok menekülni fognak a káoszba dölő országokból, többek között hozzánk. Meg az elszivárgott munkaerő is visszafelé venné az irányt, szóval mi akár jól is kijöhetnénk a dologból, ha élünk a lehetőséggel.
De mondom ehhez a forgatókönyvhöz, azért egy nemzetközi konfliktus is kéne, amit a muszlimok exportálhatnak Európába, mondjuk egy Irán-Izrael háború.
Szia!
Mit foglakozol ilyen kérdésekkel,miért nem a családoddal töltöd az időd vagy sakkozol?
7/8
Igazat szól Pietrosol.
Viszont én csak a negatív oldal iránt nem érdeklődök, a pozitív meg egyre jobban érdekel.Ezt a kérdést nem azért hoztam létre, hogy meddő vitákkal töltsük ki.Érdekel, hogy vannak-e pozitív látók is.Mert hogy a legtöbben csak rosszat látnak mindenben, az fix.
Így már érthető Pietrosol?Egyébként szeretek sakkozni, a családom pedig köszöni, jól van. :)
Nos ez a vallás kritika oldal.
Ha a bibliát nézzük, és nem félelmet kelteni jöttem:
Teljesen mindegy ki az aki vallásos ki nem, mert ha nem úgy él Jézus és Jehova nagyon jól látja.
Egyébként a próféciák szerint lesz egy béke kikiáltása a földön, amire azt hiszik sokan, hogy a politikai rendszer megoldotta a problémák nagy részét.
Ám ez a nagy csapda ebben, ugyan is pontosan ezek az erők kifosztják azokat a "vallásokat" akik fényűzésben éltek, és közben pedig lepaktáltak a világ politikai elemeivel, és korrupt kereskedelmével.
a nagy nyomorúság pedig minden országot érinteni fog ami a földre várható, akárhova is meneküljenek az emberek.
ezek a helyi lázongások meg forradalmak pedig hozzá tartoznak az utolsó napok jeleihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!