Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Van alapja félni a muszlim...

Van alapja félni a muszlim iszlamista terjeszkedésétől európában, illetve mit vált ki magyarországon és mikor lesz nyomatékosan érezhető a hatása?

Figyelt kérdés

Nagyon sok hírt olvasok ezekről.Iszlámista incidensek itt, tüntetések ott.Van ahol állítólag már éles fegyverekkel is felléptek ellenük.Mi lehet a háttérben?Van-e okunk komolyabb fenyegetettségtől félni akár közvetetten magyarországon.

Érinti-e ez a külföldi munkavállalást a magyarok számára?

Illetve, ha félelmeink bekövetkeznének, lesz-e kiút?

Kérem, csak és csakis olyanok írjanak, akik tudnak legalább egy pozitívumot is írni a dologról.Ha nem akkor ne is írjanak, rosszat bárki képes írni.Tehát kedves válaszadók, tiszta fejjel, racionális hozzáállással adjatok válaszokat a kérdésemre.Ellenben evidens hogy piros kezet adok.Köszönöm

2013. jan. 25. 20:19
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%

Már csak azt kell megfejtenünk, hogy annak amit írtál mi köze a kérdéshez. A főnököd jól seggberúg mindenkit majd annak idején, értem, de most ez, hogy jön ide?

2013. jan. 25. 22:46
 12/49 A kérdező kommentje:

Valóban nem erre voltunk kíváncsiak.Illetve ere is, de nem feltétlenül vallási szempontból.Igaz hogy valláskritika témában tettem fel a kérdést, de csakis azért mert iszlámról van szó.Tehát a gazdasági, morális és demográfiai szempontokat emelj ki.

Hogyan, miért, hol és mikor kérdéseket.Lehetőleg legyen egy pozitív érv is köztük(ezt kiemelten kértem, de te csak az eljövendő apokalipszist írtad le, hogy ebből lesz-e valami ami pozitív számunkra, az valahogy kimaradt, nem?), nem szeretem a lehangolt topikokat!

Köszönöm.

2013. jan. 25. 23:09
 13/49 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem igen.

Idő kérdése és Magyarországot és érinteni fogja.Mivel nem fogják engedni egy keresztény állam létezését a kalifátus szomszédságában

Európa megszállás alatt áll.

Ez egy jó lecke naiv és buta európaiaknak hogy végre felébredjenek és felnyissák azokat a leragadt szemeiket mielőtt még késő lesz.

Ha nem fognak semmit sem tenni ellene, ellenük akkor Európa megérett a pusztulásra.

2013. jan. 25. 23:29
 14/49 anonim ***** válasza:
48%

Te aztán jól benyaltad a propagandát. Amúgy nyugodtan kinyithatsz egy történelemkönyvet és utánaszámolhatsz ezidáig hányszor támadott meg egy muszlim ország egy keresztény országot vallási okokból, és hányszor történt meg ez fordítva. El fogsz csodálkozni.

2013. jan. 25. 23:37
 15/49 anonim ***** válasza:
54%

14.Márpedig komolyan kell venni az iszlám fenyegetést!

Ha elég sokan lesznek akkor demokratikus úton megválasztanak egy iszlám hitű vezetőt Európában aki bevezeti a saria jogrendszert meg a rengeteg elnyomó , soviniszta intézkedést amivel az iszlám jár.

Vagy te burkát akarsz hordani keresztény vagy zsidó létedre?

Szeretnél korbácsütéseket csak mert burka nélkül mentél ki?Vagy szeretnéd hogy megkövezzenek?

Ha nem akkor ne támogasd ezt az elnyomó , terrorista vallást mely nem tesz mást csak pusztít és rombol.

2013. jan. 25. 23:43
 16/49 anonim ***** válasza:
37%

Hát én több muzulmán embert is ismerek, de messze nem olyan fanatikus egyik sem mint te. Ebből is látszik, hogy a fanatizmus nem muszlim specialitás.

2013. jan. 25. 23:48
 17/49 anonim ***** válasza:
54%

16.

Nem vagyok fanatikus még csak vallásos sem.

Csupán nem tűröm ezeket a bevándorlókat akik nem képesek beilleszkedni és alkalmazkodni , ők egy iszlám hitű Föld bolygót szeretnének.

Jelenleg Európa megszállása és hódítása folyik.Nézd meg Londont vagy Brüsszelt egyik sem európai város már.

Ez a legerőszakosabb és legpusztítóbb vallás a Földön.Más vallások képesek egy élettéren osztozni de ez nem és nem is fog soha.

És bizony igenis felháborító hogy Európában csadorban meg egyéb lepedőkben mászkálnak , hisz ez Európa nem otthon vannak.Alkalmazkodjanak!

2013. jan. 25. 23:52
 18/49 anonim ***** válasza:
54%

16.Nem is tudod miről szól ez a vallás.

Tömeg gyilkosságokról , sorozatgyilkosságokról ,repülők felhőkarcolóba irányításáról

-kislányok savval locsolása csak mert iskolába járnak és jaj hát a nőknek azt nem lehet

-a nők teljes elnyomása ,emberi lénynek nem tekintése , a nővel bármit megtehetnek , amit csak akarnak.Ezért sok muszlim nő amikor szül és kiderül hogy lánya lett akkor inkább megöli minthogy muszlim női sorsot szánjon neki

-más vallások elnyomása , likvidálása

-technológiai fejlődés elutasítása

Lehetne még sorolni , sok ilyen van

Ez a vallás maga a sötétség , csak az elnyomásról szól.

Ha te ilyen embereket védesz akkor nem vagy különb mint ők.

2013. jan. 26. 00:04
 19/49 anonim ***** válasza:

Az ateista nem ellensége a vallásoknak és számomra a mohamedán vallás, a túlkapásoktól eltekintve, sok szempontból szimpatikus.

Nem gondolnám, hogy M.o. - on elterjedne, mert gazdaságilag nem vagyunk vonzók, kevés bevándorló várható.

Mivel EU ország vagyunk, némi veszély van, bár a terroristák is beláthatják, hogy akciójukkal több ellenséget szereznek, több kárt, mint hasznot. A szept. 11 akció is hatalmas taktikai győzelem, de borzalmas stratégiai hiba volt. Ezzel az USA végleg a világ urává vált, amit eddig is csak a saját népe akadályozott, de most ha bármilyen szempont felmerül, elég egy filmbevágás a két toronyról és megszavaznak mindent, költségvetést, akciót, elhallgat az ellenzék és minden meg van indokolva.

A világon a lapok már leosztottak, számos változás nem várható, legfeljebb az ateizmus térhódítása.

Az arab államok fő stratégiai érdekességét az olaj adja, ha mint energiahordozó veszít jelentőségéből, mert kifogy arról a területről, vagy más energiahordozó terjed el, akkor senki nem fog törődni azzal a térséggel.

A vezető ipari hatalmak apró megingásai is szörnyű válságsorozatokat indítanak el a világ többi vidékén, a végén csattan az ostor elve alapján. Mivel mi sem az élmezőnyben vagyunk, számunkra is minden drasztikus változás csak rosszat hozhat, inflációt, munkanélküliséget, nyomort.

Tudom, ezek a problémák most is vannak, de nőni is tudnak, méghozzá jelentősen, ahelyett, hogy csökkennének.

Igazából én nem is értem, mi a problémájuk a terroristáknak, legalább is annyira, hogy ártatlan embereket robbantgatnak, pl.: Hollandiában, amely nem felejtődik el és jó pár százmillió ember szimpátiája csökkent az iszlámmal szemben tőle.

A békés egymás melett élés nem elcsépelt szólam, hanem az egyetlen alternatíva, bár a súlypont a nézetek megítélésében vita tárgyát képezheti.

Hazánkat, illetve a világot nem érdekli ez a kérdés, ha az iszlám országoknak problémái vannak, azt maguknak kell elsősorban megoldaniuk, akárcsak nekünk a miénket.

Változás nem várható.

2013. jan. 26. 03:33
 20/49 loupsolitaire ***** válasza:
89%

Nekem kapásból negatív példa jutott eszembe: mostanság, London muszlimok lakta negyedében felállítottak egy járőrszolgálatot, és róják az utcákat; belekötnek az alkoholfogyasztókba, belekötnek, ha valaki kézen fogva sétál a párjával, netán csókolózik. "Hát mert saria, meg Korán piff-puff!"

A másik példa a Szfinksz lerombolására való törekvés, merthogy az bálvány.

Tudom, ezek a radikálisabb muszlimok, de mint látjuk, ők a vezéregyedek. Ők a dominánsak a muzulmán világban.

Semmi bajom a muszlimokkal (Franciaországban baráti viszonyt is ápoltam néhányukkal), de ha idejönnek, tessenek beilleszkedni. A kettős mérce nem korrekt. Akkor építsenek mecsetet, ha elviselik, hogy Mekkában keresztény templom épüljön.

Nem védem a Nyugatot, megérdemlik egyébként; monoteista vallások is távol állnak tőlem, és alapból elutasítom a vallás miatti konfliktusokat, tehát nem ezek befolyásolnak a véleményalkotás során.

Itthon nem hiszem, hogy az iszlám terjeszkedés miatt kell aggódnunk. Van nekünk saját kisebbségünk, akiket rendbe kell tenni.

2013. jan. 26. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!