Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogy fért bele ez egy napba?

Hogy fért bele ez egy napba?

Figyelt kérdés

„Isten megteremtette a két nagy világítót. A nagyobbik világítót, hogy uralkodjék a nappalon és a kisebbik világítót, hogy uralkodjék az éjszakán, s hozzá még a csillagokat is.” Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem a nagyobbik világítóhoz némiképp több hidrogén kellett mint egy lufi

felfújásához. De ha ez még ment is azért a csillagok rész már morbid. Azok vannak páran. Ahhoz utazni is kellett. Mindezt 1 nap alatt. Mi a titka ?

2012. dec. 24. 12:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
Ámen
2012. dec. 28. 14:52
 62/71 anonim ***** válasza:
Te vagy a hazug Pullo, Tzolko igazat mond.
2012. dec. 28. 15:56
 63/71 anonim ***** válasza:

Én maradok a kérdésnél:

nem kicsi korlátoltság kell ahhoz, hogy valaki úgy képzelje el Isten tudását és képességét, mint a sajátját.

És a korlátoltság nagyfokú gőggel is jár, ahogy elnézem.

2012. dec. 28. 18:18
 64/71 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyjuk a meddő személyeskedést mindkét oldalról, én legalábbis nem szívesen oltok embereket, de az ilyen viselkedés néha kihozza belőlem a... szenvedélyesebb oldalam, mert nehezen viselem, ha valaki a hitelem próbálja degradálni. Ezen, mondhatni jellemhibámon nem sikerült még javítanom, ezért – noha még mindig igazságosnak érzem – én is felelős vagyok a flame eszkalálódásáért, s elnézést kérek érte. Az igazságérzet olykor felülkerekedik az alázaton, meg nekem is van rossz napom. Nem szeretném tovább szítani a flame wart, @tzolkótól pedig elnézést kérek, amennyiben szavaimmal megbántottam, bár igazságérzetem azt súgja, hogy megérdemelte, úgy vélem, a kulturáltsághoz hozzá tartozik, hogy olykor vágyaink ellen szólunk. Haragomat jogosnak érzem, és továbbra sem értek egyet az álláspontjával, de nem akarok ítélkezni, ezért ebbéli állításaim visszavonom. Ezen vita megnyerése nekem nem ér annyit, hogy miatta szétoffoljuk a topikot.

Béke

2012. dec. 28. 23:17
 65/71 Tyler913 ***** válasza:
Tökmindegy. Szét van ez már offolva rég. Peace
2012. dec. 28. 23:21
 66/71 anonim ***** válasza:

Kedves Titus Pullo!

Teljesen felesleges bocsánatot kérned, mert cseppet sem sértődtem meg.

A véleményed joggal elmondhatod, akárcsak én, vagy mindenki.

A viták során én az érveket nézem, ha azok meggyőzőek, akkor az módosítja elképzelésemet a világról.

A személyes bírálat is hasznos, mert az is információ, valamely formában. Én soha nem szoktam személyeskedni, nem szokásom. Általában érveket keresek, vagy hálás vagyok, ha meggyőznek, mert téves nézőponttól szabadítanak meg. Az ehhez hasonló bírálatok általában inkább szórakoztatnak, mert az érvek hiányára mutatnak, de jelen esetben ennél is többről van szó, arról, amit írtam, hogy valóban mem sok értelmét látom a további gyakori kommentnek, mert az, hogy a saját álláspontom ismerem, az nyilvánvaló, itt meg senki nem veszi a fáradtságot, hogy a másik mondanivalóját megértse, tartalmába belegondoljon.

Jövőre amúgy sem lesz sok időm, legalább is az év első hónapjaiban, mert három projektem is van januártól.

Eme két ok miatt amúgy sem akartam már kommentelni, de az eddigieknek volt haszna, mert sokat megismertem a vallásosak gondolkodásmódjáról, nézeteikről, felfogásukról a világban.

Toleráns nézeteimet eddig is hangoztattam, valójában engem cseppet sem zavar, ki miben hisz, miként látja a világot, hogyan éli napjait.

Azt is bevallom, kissé túlzásba vittem a nyomakodást, de nem tudtam neki ellenállni, mert remekül szórakoztam, bocs.

BUÉK

:)

2012. dec. 29. 00:42
 67/71 anonim ***** válasza:
Na persze. Azt elhiszem, hogy jót szórakozol, mert nagyszülő létedre megyen. Jaj már mondtam, hogy egy percre sem vettem be ezt a hazugságot?:) Na de én is csak nevetni tudtam rajtad:D veled ellentetben én nem hazudtam;)
2012. dec. 29. 09:02
 68/71 anonim ***** válasza:
Én sem.
2012. dec. 29. 09:22
 69/71 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. dec. 29. 15:24
 70/71 anonim ***** válasza:
nem kell mindent elhinned, amit olvasol.
2012. dec. 31. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!