Hogy fért bele ez egy napba?
„Isten megteremtette a két nagy világítót. A nagyobbik világítót, hogy uralkodjék a nappalon és a kisebbik világítót, hogy uralkodjék az éjszakán, s hozzá még a csillagokat is.” Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem a nagyobbik világítóhoz némiképp több hidrogén kellett mint egy lufi
felfújásához. De ha ez még ment is azért a csillagok rész már morbid. Azok vannak páran. Ahhoz utazni is kellett. Mindezt 1 nap alatt. Mi a titka ?
Ha van, de sajnos nincs.
Találkoztál már vele?
Én fordítva látom.
Mi a bizonyítékod, hogy van?
Utal rá valami?
Amúgy meg úgy látom, eszedbe sem volt megnézni a linkeket, csak hajtod a magadét, mert Neked ez a kényelmes, mindent ráfogni egy természetfeletti lényre.
Isten teremtette, ne is magyarázzak, ne mondjon senki semmit.
Hát, jó, de akkor ne várd el az orvostól, hogy meggyógyítson, elég az ima, ne nézd a műholdas TV-t, ne használj áramot, plasztik edény, teflonost, ne utazz repülőn...
Én csak azért említem ezeket, hogy attól hogy sejtelmed sincs, mi a teflon képlete, attól még használod. Aligha vagy tisztában a computer, a színes TV, a helikopter működési elvével, sorolhatnám, de megbízol a tudományban, amely néha még figyelmeztet is, pl. pont a teflonnal kapcsolatban, hogy nem egészséges, de fütyülsz rá. Saját gyenge érveidet is bátran nekiszegezed és vitatod álláspontját. Ezzel az erővel megkérdőjelezhetsz bármit, hiszen ostoba, tudatlan, hazug emberek állítanak olyan valótlanságokat, ami szerinted nem igaz.
A tudományos elméletek felállítása minden esetben hasonló szabályok szerint lehetséges, ha egyet megkérdőjelezel, az összes többi sem lehet számodra meggyőző.
Egyébként nem vagyok ideges, sőt kimondottan jókedvű, amúgy sem pattogok soha, nem kell féltened, de azért kösz.
Szóval, megnéztél egy oldalt, ami csillagászattal foglalkozik?
Nos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!