Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Hogy fért bele ez egy napba?

Hogy fért bele ez egy napba?

Figyelt kérdés

„Isten megteremtette a két nagy világítót. A nagyobbik világítót, hogy uralkodjék a nappalon és a kisebbik világítót, hogy uralkodjék az éjszakán, s hozzá még a csillagokat is.” Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem a nagyobbik világítóhoz némiképp több hidrogén kellett mint egy lufi

felfújásához. De ha ez még ment is azért a csillagok rész már morbid. Azok vannak páran. Ahhoz utazni is kellett. Mindezt 1 nap alatt. Mi a titka ?

2012. dec. 24. 12:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:

tzolko te honnan tudod, hogy milyen messze vannak a csillagok és hány évesek?

Biztos ezt is nagyon részletesen ki tudod fejteni.

2012. dec. 24. 22:48
 12/71 Tyler913 ***** válasza:

Mégis mit nem lehet érteni azon,hogy a Teremtéstörténet az akkori idők színvonalán íródott,és nem azzal az igénnyel,hogy a modern természettudománynak megfeleljen?

Ennélfogva tök fölösleges arra hivatkozni,milyen messze vannak a csillagok,és hogyan tudta őket Isten odatenni egyenként,kézzel,mert ezt ma már senki nem állítja.

2012. dec. 24. 22:52
 13/71 anonim ***** válasza:
Alapból nem abból kellene kiindulni, hogy Isten egy repkedő emberke, aki az ősrobanással jött létre és hatnak rá a fizika törvényei. Ha te Istenből valami paradox ellentmondásos cuccot varázsolsz és komibnálod néhány tudományos elmélettel, nyílván értelmetlenséget fogsz kapni.
2012. dec. 24. 23:02
 14/71 anonim ***** válasza:

Ja még utoljára annyit, hogy én olyan elméletet is hallottam már a teremtéssel kapcsolatban, hogy azért lett hangsúlyozva, hogy Isten teremtette az égi testeket, hogy lássak az emberek, hogy Isten csak egy van és minden felett. A nap felett is, amit annyira imádtak.

De mondom bármit ki lehet gúnyolni, ha kiakarunk.

2012. dec. 24. 23:16
 15/71 anonim ***** válasza:
7%

Hát meglepődtem.

Leírtam, hogy ne hasonlítgatsuk már magunkat az élet forrásához, erre ide írnak olyanokat,hogy :

"kaporszakállú"

Nincs szakálla, mint ahogy nem is fizikai megjelenése sincs, teljesen más a felépítése mint nekünk.

Mint írtam kifogyhatatlan energia forrás, és ezért nincs kora sem, nem öregszik nem pusztul nem semmisül meg.

Minden élő, még a nap is tőle kapja az élethez szükséges energiákat.

De hát vagy direkt nem olvassa végig a választ az illető, vagy szűrő van a szeme előtt és azt látja meg amit meg akar látni.

2012. dec. 25. 01:49
 16/71 anonim ***** válasza:

A nap az energiáját fuzionális folyamatokból kapja.

[link]

2012. dec. 25. 05:20
 17/71 anonim ***** válasza:

"tzolko te honnan tudod, hogy milyen messze vannak a csillagok és hány évesek?

Biztos ezt is nagyon részletesen ki tudod fejteni."

Ki tudnám, de lusta vagyok rá.

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezen kívül is van számtalan hely, de Te egyet sem fogsz megnézni.

Minek is tennéd, hiszen Neked bőven elég: -Isten teremtette, mert Ő mindenható

Slusz, pász, kész

Ezzel el is van intézve

2012. dec. 25. 05:47
 18/71 anonim ***** válasza:

Na még egy

[link]

Nézd meg, aztán beszélgethetünk...

2012. dec. 25. 07:35
 19/71 Pietrosol ***** válasza:
8%

Szia!

A Nap és a Hold nem az égitestekre utalnak!A világosság és sötétség sem fizikai jelentéstartalmúak és nem azt jelentik,hogy nem mész orral a bezárt lépcsőházajtónak!

A Mózesi teremtéstöténet nem a fizikai világ teremtéséről szól!

2012. dec. 25. 09:05
 20/71 anonim ***** válasza:
9%

Tévedés!!

Mózes a fizikai teremtést írja le, de nem fűz hozzá tudományos fogalmakat, ennek ellenére a tudósok megállapították, hogy a teremtési beszámolók pontosan sorrendben vannak leírva, ahogy kellett hogy létre jöjjenek.

2012. dec. 25. 16:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!