Hogy fért bele ez egy napba?
„Isten megteremtette a két nagy világítót. A nagyobbik világítót, hogy uralkodjék a nappalon és a kisebbik világítót, hogy uralkodjék az éjszakán, s hozzá még a csillagokat is.” Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem a nagyobbik világítóhoz némiképp több hidrogén kellett mint egy lufi
felfújásához. De ha ez még ment is azért a csillagok rész már morbid. Azok vannak páran. Ahhoz utazni is kellett. Mindezt 1 nap alatt. Mi a titka ?
tzolko te honnan tudod, hogy milyen messze vannak a csillagok és hány évesek?
Biztos ezt is nagyon részletesen ki tudod fejteni.
Mégis mit nem lehet érteni azon,hogy a Teremtéstörténet az akkori idők színvonalán íródott,és nem azzal az igénnyel,hogy a modern természettudománynak megfeleljen?
Ennélfogva tök fölösleges arra hivatkozni,milyen messze vannak a csillagok,és hogyan tudta őket Isten odatenni egyenként,kézzel,mert ezt ma már senki nem állítja.
Ja még utoljára annyit, hogy én olyan elméletet is hallottam már a teremtéssel kapcsolatban, hogy azért lett hangsúlyozva, hogy Isten teremtette az égi testeket, hogy lássak az emberek, hogy Isten csak egy van és minden felett. A nap felett is, amit annyira imádtak.
De mondom bármit ki lehet gúnyolni, ha kiakarunk.
Hát meglepődtem.
Leírtam, hogy ne hasonlítgatsuk már magunkat az élet forrásához, erre ide írnak olyanokat,hogy :
"kaporszakállú"
Nincs szakálla, mint ahogy nem is fizikai megjelenése sincs, teljesen más a felépítése mint nekünk.
Mint írtam kifogyhatatlan energia forrás, és ezért nincs kora sem, nem öregszik nem pusztul nem semmisül meg.
Minden élő, még a nap is tőle kapja az élethez szükséges energiákat.
De hát vagy direkt nem olvassa végig a választ az illető, vagy szűrő van a szeme előtt és azt látja meg amit meg akar látni.
A nap az energiáját fuzionális folyamatokból kapja.
"tzolko te honnan tudod, hogy milyen messze vannak a csillagok és hány évesek?
Biztos ezt is nagyon részletesen ki tudod fejteni."
Ki tudnám, de lusta vagyok rá.
Ezen kívül is van számtalan hely, de Te egyet sem fogsz megnézni.
Minek is tennéd, hiszen Neked bőven elég: -Isten teremtette, mert Ő mindenható
Slusz, pász, kész
Ezzel el is van intézve
Szia!
A Nap és a Hold nem az égitestekre utalnak!A világosság és sötétség sem fizikai jelentéstartalmúak és nem azt jelentik,hogy nem mész orral a bezárt lépcsőházajtónak!
A Mózesi teremtéstöténet nem a fizikai világ teremtéséről szól!
Tévedés!!
Mózes a fizikai teremtést írja le, de nem fűz hozzá tudományos fogalmakat, ennek ellenére a tudósok megállapították, hogy a teremtési beszámolók pontosan sorrendben vannak leírva, ahogy kellett hogy létre jöjjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!