Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova tanúi ásításkor a...

Ozmium42 kérdése:

Jehova tanúi ásításkor a szájuk elé teszik a kezüket?

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 01:40
 11/94 anonim ***** válasza:
95%

Gyerekként azért tettem a szám elé, mert így neveltek, ma azért, hogy ne lássanak bele a számba, mialatt tátva van.

Nem azért, mert pár száz évvel ezelőtt valamiért bevezette valaki. Én sem ezért teszem. De most, hogy tudom az eredetét, továbbra is elé fogom tenni, méghozzá azért, hogy ne lássanak a számba.

2012. dec. 9. 11:51
 12/94 anonim ***** válasza:
75%

Mindig tanulok valami újat.

A menstruáció meg tényleg a Sátán műve, minden hónapban szidom is miatta.

2012. dec. 9. 12:33
 13/94 anonim ***** válasza:
84%
Lehet ellene tenni, hogy ne legyen menstruációd :D
2012. dec. 9. 12:52
 14/94 anonim ***** válasza:
74%

" az ásás szó 66 szor szerepel a Bibliában"

" ás-ít szó eredetileg 6 szor szerepel"

"A válaszíró 66%-ban hasznos válaszokat ad"

A Sátán köztünk jár.....:D

2012. dec. 9. 13:13
 15/94 anonim ***** válasza:
85%
Kösz, már négyszer tettünk, többször nincs kedvem. :P
2012. dec. 9. 14:54
 16/94 Salx Narval ***** válasza:
82%
Hát akkor, vagy az 5 gyerek, vagy krampusz, választani kell , nincs mese.:D Amúgy kedves JT, nem kell befogni a szátokat, mi sem tesszük, csak illik elé tenni a kezeteket, vagy a zsepit. Attól még kitud menni a gonosz a pocitokból, hogy 2-3cm-re a szátok elé emelitek a kezeteket, vagy a zsepit.:D Gondolom a böfiről és pukiról is van egy-két szép történetetek, vagy azok is mennek a nagyvilágba. Taníts minket mesterem!
2012. dec. 9. 15:33
 17/94 anonim ***** válasza:
88%

Na ne már. Én azért teszem a kezemet a szám elé, hogy a többiek ne lássák a számat belülről, mert senki sem kíváncsi rá. Otthon vagy szűk baráti társaságban nem mindig teszem oda a kezem.

Én nem vagyok JT, de szerintem ez a magyarázat elég erőltetett.

2012. dec. 9. 16:13
 18/94 anonim ***** válasza:
80%

Kedves Gonoszkodók.

Nos itt van egy cikk amiben az ásításról van szó.

Úgy hogy a tanúkat békén lehet hagyni....

Egy Tanú.

Nyugodtan ásítozz!

Az anyaméhben fejlődő magzat már 11 héttel a fogantatás után ásítozni kezd, fejti ki egy spanyol hetilap, a Salud. A legtöbb emlősállatnál, valamint néhány madárnál és hüllőnél is jelentkezik ez az önkéntelen reakció. Még nem sikerült választ találni arra, hogy pontosan miért is ásítunk, ám a kutatók megfigyelték, hogy a nyújtózkodáshoz és hasonló mozdulatokhoz általában ásítás kapcsolódik. Azt mondják, hogy ezek a mozdulatok „növelik a vérnyomást és a pulzust, valamint pihentetik az izmokat és az ízületeket”. Ha megpróbáljuk összeszorítani az állkapcsunkat, hogy elnyomjuk az ásítást, azzal megfosztjuk magunkat az ásítás jótékony hatásaitól. Ezért a kutatócsoport azt javasolja, hogy amennyiben a körülmények engedik, ha ásítanunk kell, „nyugodtan tornáztassuk meg az állkapcsunkat és az arcizmainkat”. Ki tudja, egy jó kis ásítás után talán egész nap üdébbnek fogjuk érezni magunkat!

2012. dec. 9. 23:05
 19/94 anonim ***** válasza:
100%

Az ásítást valóban nem szabad visszafogni.

Én, amíg olvastam ezeket a válaszokat, egyfolytában ásítoztam. És nem azért, mert unalmas a téma, ellenkezőleg, nagyon is érdekel.

Talán azért, mert már elmúlt éjfél. :D

Most olvastam utána; ásításra késztethet, hogyha figyeljük egy másik ember arcát, miközben az ásít (főleg a szemeit), vagy akár az ásításról olvasás, gondolkodás, vagy egy ásító ember képe is kiválthatja ezt a reflexet.

Hát nálam az olvasás váltotta ki.

2012. dec. 10. 00:20
 20/94 Lebannen ***** válasza:
100%
Na az a durva,hogy kb egy órája,csak úgy eszembe jutott,hogy az ásításról olvasgassak a neten,és most egy órával később megnyitottam gyk-t,és itt ez a kérdés.Húúú...
2012. dec. 10. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!