Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova tanúi ásításkor a...

Ozmium42 kérdése:

Jehova tanúi ásításkor a szájuk elé teszik a kezüket?

Figyelt kérdés
2012. dec. 9. 01:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim ***** válasza:
0%
Ne várd el hogy minden provokatív kérdésre válaszolni fogok, mert nem fogok. A fontos kérdéseket megválaszoltam, vagy a bibliából idéztem hozzá. De képzeld Berta nekem is felvetődik néha egy-két kérdés, és nem írom ki a gyakorira, hanem veszem a fáradságot és utánanézek a dolgoknak. Ha tényleg érdekel egy kérdés valakit, akkor utána fog nézni, ehhez például írtam is neki a Jelenések könyvét, ha meg csak provokáció céljából tesz fel valaki kérdéseket, arra egy tanú sem fog szívesen válaszolni, bár néha ezt mégis megtesszük.
2013. jan. 13. 16:27
 92/94 anonim ***** válasza:
68%

Pfff... Nekem mondod, pestinek, hogy merre folyik a Lánchíd? :DDD

Itt a másik folyamatban lévő kérdés, amiben próbálok zöld ágra vergődni vele, de megint reménytelennek tűnik a helyzet:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__3..

Mentségére szólhatna, hogy nagyon fiatal, ill. hogy nem régen tagja a JT csoportnak sem; de így, megfelelő tudás és ismeretek nélkül viszont nem kellene vitákba bonyolódnia.

A másik furcsaság, amit itt is említett, hogy nem csak Őrtorony-irodalmat olvas; így pedig már magától is rájöhetett volna néhány visszásságra az ŐT-teológiát illetően...

2013. jan. 13. 20:40
 93/94 anonim ***** válasza:
90%

Bocs, az előző válaszom a 90. válaszolónak szólt.

István, nem rázhatod le a számodra kényelmetlen kérdéseket azzal, hogy provokatívnak minősíted őket. Már másodszor olvastam végig az egészet, és ki merem jelenteni, hogy egyáltalán nem provokatívak.

Ez tipikus tanú-hozzáállás amúgy: ami nektek kellemetlen, az alól kihúzzátok magatokat.

Képzeld, én is inkább magam járok utána a nem teljesen világos témáknak; a GYK-n kb. 14 kérdést írtam ki a közel 19 hónap alatt, mióta beregisztráltam; ezzel szemben a megválaszolt kérdéseim száma 2.384, ezek egy részében több választ is írtam. A válaszaimat pedig igyekszem a legjobb tudásom szerint írni azokban a témákban, amelyekhez tényleg értek, vagy amelyekre van legalább annyi rálátásom, hogy érdemben hozzá tudjak szólni. A többi témát egyszerűen hanyagolom, felesleges lenne irkálni csak úgy.

2013. jan. 13. 20:52
 94/94 anonim ***** válasza:
0%

"Képzeld, én is inkább magam járok utána a nem

teljesen világos témáknak; a GYK-n kb. 14 kérdést

írtam ki a közel 19 hónap alatt, mióta

beregisztráltam; ezzel szemben a megválaszolt

kérdéseim száma 2.384," Ez helyes is, én is erről beszéltem, hogy akit valóban érdekel valami, akkor annak utána fog nézni. És de nagyon is provokatívak, főleg az eldjén a kérdések, ráadásul a nagyja olyan kérdésekből áll, amiknek könnyen, akár fél perc alatt is utána lehet járni, és mégsem ezt teszik.

2013. jan. 14. 14:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!