Miért vagdossák az emosok a kezüket? Vagy ha nem is az emosok, akkor is mi értelme van?
Mert ez egy ilyen idióta stílus. Naná hogy Amerikából jött, mint az összes többi ilyen csillagászati méretű baromság.
A következő divatstílus mi lesz? Fejest ugrani a betonba egy toronyház tetejéről? El se bírom képzelni...
Az emo-nál újabb stílus a vámpírkodás. Az USA-ban volt olyan, hogy hülye tinik fizettek valami csövesnek, hogy szívhassák a vérét. Elmebetegek a fiatalok!
Ezeknek kéne 2 év sorkatonaság a tajgán!
Hello. Kicsit provokatívnak és sértőnek érzem a kérdést, de azért leírom, én miért csináltam. Fiatal (kamasz) koromban csináltam ilyet, nem tudtam kezelni az indulataimat, amikor valaki felidegesített, ölni, törni-zúzni tudtam volna, de persze nem akartam, ezért fordultam magam ellen... A célomat elértem vele mindig, megnyugtatott :) Én nem pengével csináltam, hanem bármivel, ami épp a kezem ügyébe akadt, legtöbbször körömvágó ollóval.
Szerencsére ezek az idők már elmúltak. :-)
20/L
Nézd le őket nyugodtan mert nem normális dolog!
Ha valakinek problémája van akkor nem hiszem, hogy ez egy centivel is közelebb vinné a megoldáshoz. Akik ezt csinálják annak a 99%-a nem akar öngyilkos lenni, csak valami magamutogatásból, önsajnálatból, feltűnési viszketegségből csinálja, mert azt hiszi, hogy ez valami egyedi önkifejezési mód, közben ezerszámra vannak az ilyen ostobák, tehát rohadtul nem egyedi. Aki nem tudja levezetni az indulatait menjen el futni vagy küzdősport edzésre, és ott kiadhatja magából a felesleges energiákat.
17:12 vagyok
Oké, akkor visszavonom, hogy sértő volt, én meg kicsit túlérzékeny vagyok :D:D
Előző válaszoló meg bekaphatja :D:D
én is csináltam és közöm sincs emóhoz
az valami idiótaság ha valaki divatból , vagy mások miatt csinálja
de vannak olyan mentális betegségek aminél elég gyakori , és volt olyan helyzet amikor máshogy nem tudtam kezelni a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!