Vannak itt még rajtam kívül, akik vagdossák magukat?
Elsőnek:
Nem lenne jobb, mert jó érzés, jól esik csinálni bizonyos helyzetekben, érzelmi állapotokban. Nem hiszem, hogy van értelme, de csomó más dolognak sincs. Nem leszek csúnya ettől. Olyan terülteten tanulok (és ugyanott szeretnék majd dolgozni is), ahol ez nem számít. Férjem van. Tudom, csak jót akartál, és egy 15 éves emós kislányt lehet, hogy meg is tudtál volna győzni, de engem nem kell :)
Na bakker. Most kezdhetem azzal, hogy meggyözlek, hogy egy 15 éves emós kislány vagy... :D
De amúgy komolyan, csomó más pótcselekvést választhatnál. Ami hasznos is lehetne... :(
Köszi utolsó, rendes vagy :)
És közben gondolkodtam... hogy amikor elkezdtem, 16 éves "emos" :D kislány voltam én is, szóval... még csak meggyőzni sem kell... de ez nem változtat semmin.
Én karomon, lábamon. Egyetmen takarom pl, máshol nem, vagy hangulatfüggő. Szóval kb bárki láthatja. De igazából nem zavar, az én döntésem, vállalni kell, és nem érzem, hogy magyarázkodnom kellene miatta.
Nem tereli el a figyelmet az igazi fájdalomról.
Nem egyszerűbb, de a jövőre tekintve, több ráció van abban, ha megtanuljátok kezelni a konfliktusokat, és kicsit tisztába jönni a saját értékeitekkel.
Ha te nem szereted magad, más sem fog, ez örök érvényű.
A vágások sajnos megmaradnak, és az emberek, akik észreveszik a heget, már sosem fognak titeket komolyan venni. Hosszú távon is jobb, ha kiadjátok a dühöt, valami értelmes formában. Elmentek úszni egy hosszt, letekerni pár sarkot bringával, futni egy keveset. Ez kell!
A vagdosást meg tekintsétek "együgyű" megoldásnak. Onnantól kezdve hogy rájöttök, ez mennyire nem hozzátok méltó. Kis komolyságot. Higgyétek el, hamarabb le lehet róla szokni mint gondoljátok. Nekem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!