Miért térítenek a hívők, és miért nem az ateisták?

Hát ez hülyeség level 99!!!!!Szerinted nem biztos hogy a fúzió exoterm?Miért,szerinted a hidrogén bomba hideg? XD
A hidrogén bombában is ugyan olyan fúzió zajlik mint a csillagokban!

"Hitelesebb, mint az, hogy források nélkül szajkózod ugyanazt a sületlenséget."
az én forrásom, hogy gondolkodom... három évig tanultam fizikát az egyetemen.
de megnézem. oké?

Miért,szerinted a hidrogén bomba hideg?
a Hidrogén bombában egy fúziós folyamat által megnövelt maghasadás történik.
az energialeadás a maghasadás eredménye.

Relatív világegyetem az hogy ami neked beláthatatlanul hosszú idő, az a világegyetem számára egy lényegtelen pont csupán.
Robbants fel egy petárdát. Lehet, hogy akkor és ott egy világegyetem keletkezett a saját maga számára relatív többmilliómilliárd éves múltjával majd szépen elenyészett. Volt benne nem egy intelligens élet... Számunkra ez akkor is egy taps csupán. (Ezt most a relativitás érzékeltetésére írtam le nem azért mert úgy hiszem, hogy a petárda erre képes)
"Pedig a Bibliában olyan bizonyitékok találhatóak amelyre a tudomány jóval később jött rá."
A tudomány nem egy homogén fogalom és nem egy vallási irányzat. Összefoglalja mindazt amit tudunk. A Biblia a maga idejében pont ilyen volt. Tele van bölcsességgel az akkori világtól. Ezeket viszont nem kell egyetlen és megingathatatlan alapigazságnak értelmezni rögtön.
Amúgy rengeteg civilizáció volt amelyik tisztában volt a föld gömbölyűségével. A Keresztény világ volt a legmakacsabban a föld lapossága mellett.

Kérdező
Nem volt nagy kunsz a Biblia íróinak beleírniuk a könyvükbe hogy a Föld gömbölyű,ugyanis már a régi görögök is rájöttek.Ez jól bemutatja: http://www.youtube.com/watch?v=XbaVk2bj7j0

"Amúgy rengeteg civilizáció volt amelyik tisztában volt a föld gömbölyűségével. A Keresztény világ volt a legmakacsabban a föld lapossága mellett."
mítosz... nézz csak utána

"Aham :) gondolom. Galileit sem akarták érte megégetni mert nem a "modern" geocentrikus világképet vallotta :D.
"
hát annyira nem akarták megégetni, hogy a Pápa barátja volt.
a vád ellene mai szóhasználattal: becsületsértés.
sanyarú börönéveit saját házában háziörizetben töltötte, börtönőre saját lánya volt.
legalább néztél volna utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!