Muszlimok! Mit szoltok hozzá, hogy a keresztények le uralták a világot? 2.6 milliárd követővel, mienk a gyógyszeripar a legnagyobb fegyver ipar élelmiszer ipar, autó ipar és az egész világ...
"Mi van?"
Az, hogy te arra az állításra apellálsz, hogy létezik a bibliai verziónál korábbi, attól eltérő verzió. Csakhogy semmi nem bizonyít ilyesmit, így ez csupán vakhit a részedről, és te a megalapozatlan vakhitre alapozva hozol egy példát a korábbi megalapozatlan állításod mellett, így ez körkörös érvelés. Az iszlám hazugságának semmibe vételét a vakhitedre alapozod, míg a vakhitedet arra, hogy az iszlámot igaznak képzeled. Ez a körkörös érvelés mintapéldája, és látványosan bemutatja, milyen nonszensz "logikán" buksz el állandóan.
Amíg ezt sem érted, nincs értelme bármilyen komolyabb témát feszegetni.
De csak hogy egyszerűsítsek, mutass Noéról és a többiekről olyan verziót, ami azonos a Koránban leírtakkal, és időben megelőzi a Bibliát! Addig csak üres fecsegés és vakhit minden szavad.
Nincs kedvem reagálni minden hazugságodra, mert az magasabb szinten van, mint a dunai ár. Csak egy kérdésem lenne, olvastad valaha a Gyűrűk Urát? Ami egyébként továbbra is erkölcsileg sokkal tisztább és szebb mű, mint a Korán, tehát valóságtartalma is nagyobb.
Szerintem ez az elmebeteg is ő volt, úgyhogy gyaníthatóan nem olvasta, csak valami elvetemült iszlamista propagandába futott bele róla:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
Így már érthető a mostani agymenése is :D
"Az, hogy te arra az állításra apellálsz, hogy létezik a bibliai verziónál korábbi, attól eltérő verzió."
Kezdjük azzal hogy te alapból logikai hibát követtél el. Szerinted a legrégebbi verzió az eredeti mind esetben. Ez kapásból téves.
"Csakhogy semmi nem bizonyít ilyesmit, így ez csupán vakhit a részedről, és te a megalapozatlan vakhitre alapozva hozol egy példát a korábbi megalapozatlan állításod mellett, így ez körkörös érvelés."
Belinkeltem egy wiki cikket ami leírja hogy Mózes öt könyve nem eredeti, te meg azt hazudod hogy ez az én vak hitem :)
"Az iszlám hazugságának semmibe vételét a vakhitedre alapozod, míg a vakhitedet arra, hogy az iszlámot igaznak képzeled."
Az általam linkelt cikkben szó nincs az iszlámról és nem muszlimok állapították meg hogy a Biblia nem eredeti.
"De csak hogy egyszerűsítsek, mutass Noéról és a többiekről olyan verziót, ami azonos a Koránban leírtakkal, és időben megelőzi a Bibliát "
Látom nem tudsz elszakadani attól a téveszmédtől hogy a legrégebbi mindig az eredeti :) Pedig mutattam egy egyszerű példát ami cáfolja de téged nem érdekel. Ezt nevezik fanatizmusnak.
"Csak egy kérdésem lenne, olvastad valaha a Gyűrűk Urát? Ami egyébként továbbra is erkölcsileg sokkal tisztább és szebb mű, mint a Korán, tehát valóságtartalma is nagyobb."
Honnan tudod ha sosem olvastad a Koránt? :)
Akkor nézzük a Gyűrűk Ura vagy a Korán erkölcsi tanítása tisztább. A Gyűrűk Urában egy cseppnyi könyörület, irgalom, megbocsátás nincs. A szembenálló felek gondolkodás nélkül legyilkolják egymást az utolsó szálig. Nincs olyan hogy a rosszból jó lesz, nem is az a cél hanem a másik totális elpusztítása. A Koránban viszont kismilliószor szerepel hogy Allah irgalmas, könyörületes, megbocsától. Mohamed próféta azoknak is megbocsátot akik meg akarták ölni, és annak is aki meggyilkolta a rokonát. Azok az emberek akik korábban meg akarták ölni a muszlimokat, megtértek és muszlimok lettek, a muszlimok pedig megbocsátottak nekik. Az iszlám szerint életed utolsó pillanatáig van esélyed arra hogy jó útra térj és Allah megbocsát. Folytassam vagy elég ennyi? :) Ezek után is úgy gondolod hogy a Gyűrük ura erkölcsileg sokkal tisztább és szebb mű mint a Korán? Ha azt mondod az, akkor értelmileg nem vagy azon a szinten hogy megértsd vagy az iszlámmal szembeni gyűlölet teljesen elvakított.
Ez alapján többet olvastam a Koránból, mint te a Gyűrűk Urából.
"Ez alapján többet olvastam a Koránból, mint te a Gyűrűk Urából."
Ennyit tudsz reagálni? :) Mondjuk nem is számítottam sokkal többre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!