Ha jól belegondolunk, a keresztény egyház a gyógyszeriparral karöltve szipolyoznak ki minket. Hisz mindkettő a hitünket használja a saját maga érdekében, nem?
Kevered a Kecsesen Ringó Fecskét a Recsegve Fingó Kecskével.
.
Nem lehetsz annyira tudatlan, hogy ezt ne trollként tedd fel.
Dubitus, a megmondóberek fővezére akar kioktatni?
Vicces.
Az orvosi rendelőbe és a misére, a dokihoz és a paphoz/lelkészhez mindenki saját akaratából megy.
A dokihoz abban a hitben, hogy a tudomány mai állsa és a doki tudása szerint egészsége helyreáll.
A paphoz/lelkészhez abban a hitben, hogy létezése nem bizonyított lelke nem a Pokolra kerül.
Az első beteljesülésére sokkal több bizonyíték van, mint a Pokol elkerülésére.
.
Nem szeretnék komoly beteget arra biztatni: doki helyett paphoz menj, mert ha elvisz betegséged, a másvilágon nem fogsz szenvedni.
A papoknak én még egy fityinget sem adtam, meg sem vagyok keresztelve.
Kórházban voltam párszor, de csak sebészeten SZTK alapon, csupán a fogorvosra költök, meg vitaminokra időnként.
A vérnyomásom felmegy néha, meg újabban a vércukrom is több a kelleténél, szedtem is pár hónapig rá gyógyszert, de nem használt, így már azt sem szedem, mert potyára minek?
Sokat tanultam közben ezekről és természetes módon próbálom normalizálni, talán úgy is sikerül, vagy ha nem, hát kisnyúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!