Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Muszlimok! Mit szoltok hozzá,...

Muszlimok! Mit szoltok hozzá, hogy a keresztények le uralták a világot? 2.6 milliárd követővel, mienk a gyógyszeripar a legnagyobb fegyver ipar élelmiszer ipar, autó ipar és az egész világ...

Figyelt kérdés

szept. 14. 08:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/126 anonim ***** válasza:

"Miért gondolod, hogy a keresztények által pénzelt muzulmánnak tűnő terroristák csipogóit egyszerű civilek használták?"

Nem azt írtam hogy biztosan civilek használták, hanem hogy előfordulhatott, illetve hogy az illetők környezetében civilek voltak.

"Na hát erről beszélek, most ők voltak a célpont és 99%ban ők haltak bele."

Kivéve azt a két gyereket aki meghalt. Persze ez téged nem zavar mivel muszlim gyerekek haltak meg. És az a 16 ezer meggyilkolt palesztin gyerek sem zavar téged. Persze ha muszlimok ölnének meg egyetlen keresztény gyereket akkor habzó szájjal fröcsögnél hogy micsoda barbárok ezek a muszlimok. 16 ezer meggyilkolt gyerek. Ezt fel tudod fogni? Ilyet legutóbb a nácik tettek sőt talán még ők sem ha a civil áldozatok arányát nézzük de a keresztények továbbra is támogatják Izraelt a népirtásban.

"Na ez viszont nem valószínű és ilyen állítás senki részéről nem nagyon hangzott el."

Mindenhol elhangzott hogy több ezer a sérültek száma. A felvételeken is az látszik hogy zsúfolt tömegben voltak az illetők mikor történt a robbanás.

"Hiszen ezek a keresztények által pénzelt muszlim terrorista szimpatizánsok direkt nem vették külön, hogy ki volt a Hezbollah embere és ki nem."

Ahogy mondtam, Izrael célja nem elsősorban a szervezet tagjainak likvidálása volt hanem a libanoni emberek megfélemlítése. Ahogy Gázában is. Mindenki tudja hogy a fegyveresek az alagutakban vannak, Izrael pedig az iskolákat, kórházakat, lakóházakat bombázza hogy minél több legyen a civil áldozat. Az orosz ukrán háborúban két és fél év alatt néhány ezer a civil áldozatok száma mig Izrael egy év alatt 50-60 ezer palesztin civilt gyilkolt le.

"Amikor a hamasz terroristák támadták meg Izraelt, akkor annyival rendezted le, hogy a megöltek többnyire katonák voltak (ami mondjuk nem igaz, de tekintsünk most ettől el). Nem úgy tűnt, mintha nagyon szomorú lennél és mélységesen elítélted volna azt az akciót."

Többször is leírtam hogy elítélem a támadást. Az pedig hazugság hogy azt mondtam a megöltek többnyire katonák voltak. Pontos számokat mutattam az ENSZ adatai szerint ami alapján az 1200 áldozatból kb 400 volt katona. Illetve hogy a meggyilkolt zsidók többségét az izraeli hadsereg katonái ölték meg. Szóval folyamatosan hazudsz.

szept. 25. 10:45
 112/126 anonim ***** válasza:

"Kivéve azt a két gyereket aki meghalt. Persze ez téged nem zavar mivel muszlim gyerekek haltak meg."

Ez nyilván nagyon sajnálatos, bármit is hazudsz, engem is zavar. De mellette meghalt több száz keresztények által pénzelt iszlám harcos is, ami valahol csak pozitív kell legyen számodra. Ha nem vagy túl képmutató és hazug :)

"Ahogy mondtam, Izrael célja nem elsősorban a szervezet tagjainak likvidálása volt hanem a libanoni emberek megfélemlítése."

Mivel ez annyira célzott támadás volt, ezért biztos nem ez volt a cél. Kicsit úgy tűnik, mintha te a terroristákat védenéd.

"Illetve hogy a meggyilkolt zsidók többségét az izraeli hadsereg katonái ölték meg. Szóval folyamatosan hazudsz."

Ezt hol írja az ENSZ dokumentum? Nem rémlik, megmutatod újra?

szept. 25. 18:51
 113/126 anonim ***** válasza:
0%

"A hozzászólásod jelentős részében személyeskedsz. Nem ismersz, de több degradáló, hamis tényállítást is teszel a feltételezett tudásomról."

Ebben mi a személyeskedés? Lászik hogy alig tudsz valamit az iszlámról.

"Ha valóban az a célod, hogy az embereket megismertesd az iszlám vallással, hogy eloszlasd az általad tapasztalt félreértéseket vele kapcsolatban, akkor teljesen tévúton jársz."

Ezek nem félreérések az iszlámmal kapcsolatban hanem szándékos hazug propaganda egyes keresztények és ateisták részéről. A nyugati világban évtizedek óta megy az iszlámellenes gyülöletkeltő propaganda. A célom az hogy ez ellen felszólaljak az oldalon és hogy megmujtassakm ez a sok hazugság, borzalom nem az iszlám tanítása hanem Biblia és az keresztény vallás része.

"Ez egyértelmű hamis tényállítás a részedről, hiszen nem ismersz, nem tudhatod mennyit tudok róla."

Dehogynem. Abból amit leírtál egyértelműen kiderül hogy minimális tudással sem rendelkezel.

"Amit a te hited nem tilt, de az én erkölcsöm szerint nincs rendben", feltételezve, hogy te azért tettél hamis állítást, mert valamelyik kivételt alkalmazhatónak találtad magadra nézve."

Én pedig erre mondtam hogy ez egy tipikus iszlámellenes hazugság hogy muszlimok hazudhatnak más vallásúaknak. Az hogy te is ezzel jössz, csak megerősíti hogy fogalmad sincs az iszlámról, csak az ilyen hazug propagandákból ismered.

"Mindegyik kritérium szubjektív, a fel nem soroltak is."

Akkor alap fogalmakkal sem vagy tisztában? Az nálad szubjektív kritérium hogy visszavezethető-e a hagyományozási lánc vagy hogy ugyanaz a hadisz több független forrásból származik? És még te vagy felháborodva hogy személyeskedek.

"Az, hogy valaki miben hisz, az nem döntés során dől el. Te sem tudsz úgy dönteni, hogy holnaptól fogva Zeuszban hiszel."

Dehogynem. Miért ne? Ki vagy mi akadályoz meg ebben?

"Az ember elemzi az általa birtokolt tudását és az alapján dől el, hogy mit hisz és mit nem."

Oké de például látszik hogy nem elemezted az iszlám vallást. Akkor honnan tudod hogy nem igaz amit állít?

"Minden ember vallás nélkül, ateistának születik."

Ez sem igaz. Minden ember hívőnek születik. A világon mindenhol ezért alakult ki valamilyen vallás.

"Hozzád mérten az iszlámról csak csekély tudással rendelkezek. De tudom használni az internetet, hogy ha nem is tudom bepótolni a hiányt, igyekszek tanulni. Ha már erre felhívtad a figyelmem, javaslom, hogy olvass filozófiát, hogy érvelési hibák nélkül tudj válaszolni."

Ha a saját bevallásod szerint csekély tudással rendelkezel az iszlámról, hogy hoztál meg objektív döntést és lettél ateista?

"Ahogy kifejtettem, az ember hite nem döntés során dől el. Azért vagyok ateista, mert nem jutottam eddig olyan információkhoz, amelyek bizonyították volna egy vagy több isten létezését."

Ha nem tudod hogy Isten léteziok vagy nem, akkor nem ateista vagy hanem agnosztikus. Az ateista tagadja Isten létezését. És de, az ember hite logikus döntés eredmény kell hogy legyen.

"Újabb hamis tényállítást tettél. Ezek hamis túlzások vagy tényleg így hiszed? Értelmetlen bántanunk egymást."

Én tényleg nem bántásból írom, de nagyon feltűnő hogy nem értesz a témához.

"A szinte ismeretlen Tewahedo egyház és a Szír Ortodox Egyház, illetve más gnosztikus egyházak, újabb szekták eltérnek. Érdekesebb eltérések találhatók még a szövegben is."

Én nem az ismeretlen kis szektákról beszélek hanem a főbb keresztény irányzatokról amik lefedik a keresztények 99%-át. Ezeknél az Újszövetség ugyanazokból a könyvekből áll.

"Több iszlám hitű emberrel volt eddig kapcsolatom, mindegyikkel pozitív. De ha csak sértő stílusban tudsz írni, akkor hagyd inkább, nagyon komolyan mondom."

Komolyan nem sértegetés a célom, egyszerűen úgy látom nem elég a tudásod és így téves következtetéseket vonsz le.

"Más az ha egy témában nem értünk egyet. Pl. egy más vallású hite neked és nekem lehet mítosz. Megint más, ha személyeskedünk."

Nem az a gond hogy nem értünk egyet. Ha te az iszlám valós tanításai, tényei alapján utasítod el az iszlámot, te dolgod. Az iszlám vallásszabadságot biztosít. A gond ott kezdődik ha megfelelő tudás nélkül, sok esetben hazugságok alapján ítéled meg az iszlámot. Ez egyébként általános jelenség keresztények és ateisták körében. Ha feltenném a kérdést itt a GYK-n hogy kinek mi a problémája az iszlámmal, a válaszolók 95%-a olyasmire hivatkozna ami nem is az iszlám tanítása, 5%-pedig féligazságra kiforgatva.

szept. 26. 10:20
 114/126 anonim ***** válasza:

"Ez nyilván nagyon sajnálatos, bármit is hazudsz, engem is zavar."

Te vagy itt az aki hazudik.

"De mellette meghalt több száz keresztények által pénzelt iszlám harcos is, ami valahol csak pozitív kell legyen számodra. Ha nem vagy túl képmutató és hazug"

Ha eltünnének ezek az iszlamista terrorszervezetek, én örülnék a legjobban viszont ezek tagjaik megtévesztett emberek. Fogalmuk sincs a legföbb vezetőket kivéve, hogy zsidók és keresztények állnak mögöttük és hogy csak ártanak az iszlámnak és saját hazájuknak is. Ez esetben nyilván azért csatlakoztak hogy a fasiszta Izrael ellen harcoljanak, de ezzel valójában pont őket segítik. Egyébként nem tudom honnan veszed hogy többszázan haltak meg. 30-40 áldozatról szólnak a hírek. Vagy csak a szokásos hazudozás részedről?

"Mivel ez annyira célzott támadás volt, ezért biztos nem ez volt a cél. Kicsit úgy tűnik, mintha te a terroristákat védenéd."

Hol látsz célzott támadást? Azt sem tudták hogy éppen kinél van az eszköz és hogy hol van az illető.

"Ezt hol írja az ENSZ dokumentum? Nem rémlik, megmutatod újra?"

Ezt nem az ENSZ állapította meg, hanem túlélők beszámolóiból tudjuk, továbbá izraeli katonatisztek vallomásából és felvételekből amiken például izraeli tankok lövik a túszokkal teli házakat.

szept. 27. 00:35
 115/126 anonim ***** válasza:

"Te vagy itt az aki hazudik."

Vagy te már több száz hozzászóláson keresztül, de ebben nincs semmi új, mindenki ismer már téged.

"Ha eltünnének ezek az iszlamista terrorszervezetek"

Pár év és hálákat fogsz zengeni akkor Izraelről, mert jelenleg megtizedeli ezeket.

"Egyébként nem tudom honnan veszed hogy többszázan haltak meg. 30-40 áldozatról szólnak a hírek. Vagy csak a szokásos hazudozás részedről?"

Hát ugye először robbantak a csipogók, aminek napról napra nőtt az áldozatok száma, gondolom sok súlyosan sérült keresztények által pénzelt álmohamedán terroristát nem tudtak megmenteni a sürgősségin. Aztán volt egy második robbantásos hullám, újabb kommunikációs eszközökkel. Majd rakétákkal is célzottan megszórták a keresztények által pénzelt álmohamedán terroristák állásait. Tudtommal néhány vezetőjük is meghalt.

"Hol látsz célzott támadást? Azt sem tudták hogy éppen kinél van az eszköz és hogy hol van az illető."

Mivel a terroristák rendelték ezeket a készülékeket, tudták, hogy kiknél vannak. Hogy hol, azt nem. Van aki például otthon volt és ott robbant, van aki utcán volt.

"Ezt nem az ENSZ állapította meg"

Értem, tehát nem állapított meg semmi hasonlót az ENSZ, csak egy kamu állítás volt részedről.

szept. 27. 17:14
 116/126 anonim ***** válasza:

Az ateista szó azt jelenti, hogy nem teista, vagyis nem hisz istenek létezésében. A filozófia alapvető szabálya szerint ha valaki nem hisz istenekben, az nem azt jelenti, hogy azt hiszi, hogy nem léteznek.

A gnosztikus és agnosztikus szavak arra utalnak, hogy az adott koncepcióban mennyire erős az illető bizonyossága, illetve mennyire tartja megismerhetőnek.

Nem igaz, hogy bárki is hívőnek születne. Akkor nem tanulni kellene a vallásokat. Te is ateistának születtél, csak az életed során valamikor valakik által megismerted az iszlámot. Ha Tibetben születsz, akkor más hitű lennél. Megint más, ha indián őslakos lettél volna. Ha neked lenne igazad, nem lenne annyi fajta vallás sem.

Az ismeretszerzés fontos útja annak, hogy az ember tiszteletet érdemlő módon tudja élni az életét. Ehhez újra, határozottan javaslom neked a filozófia tudományának megismerését. Megtanulhatod belőle az érvelési hibákat, hogy a jövőben el tudd kerülni őket, meg rengeteg érdekes dolgot, amivel jól tudsz majd érvelni a jövőben és elkerülheted a mostani ellenszenves, kioktató stílusodat.

"A célom az hogy ez ellen felszólaljak az oldalon és hogy megmujtassakm ez a sok hazugság, borzalom nem az iszlám tanítása hanem Biblia és az keresztény vallás része."

Határozottan állítom, hogy az általad megjelölt küldetésed nem sikerült teljesítened. Ha az iszlám hitű embereket a te hozzászólásaid alapján ítélnénk meg, az egy hamis és nagyon nyugtalanító képet festene.

Részemről nem kívánom az "információcserét" folytatni, mert egyoldalú. A te hozzászólásaid nem tartalmaznak hozzáadott értéket. Csak arra jók, hogy vádaskodj és kiadd magadból a haragod. Ez senkinek nem használ és ebben nem kívánok részt venni.

szept. 28. 01:01
 117/126 anonim ***** válasza:

"Vagy te már több száz hozzászóláson keresztül, de ebben nincs semmi új, mindenki ismer már téged."

Most is mindenki láthatja hogy te hazudsz.

"Pár év és hálákat fogsz zengeni akkor Izraelről, mert jelenleg megtizedeli ezeket."

Te miről beszélsz? Izrael és az USA hozta létre ezeket az iszlamista terrorszervezeteket. Netanyahu ki is jelentette néhány éve hogy támogatják a Hamaszt. Ezekre az iszlamista terrorszervezetekre hivatkozva támadják meg a muszlim országokat. Afganisztán, Irak, Szíria, Palesztina. Mind ugyanaz a forgatókönyv.

"Hát ugye először robbantak a csipogók, aminek napról napra nőtt az áldozatok száma, gondolom sok súlyosan sérült keresztények által pénzelt álmohamedán terroristát nem tudtak megmenteni a sürgősségin. Aztán volt egy második robbantásos hullám, újabb kommunikációs eszközökkel. Majd rakétákkal is célzottan megszórták a keresztények által pénzelt álmohamedán terroristák állásait. Tudtommal néhány vezetőjük is meghalt."

A csipgós támadásban haltak meg 30-40 de ebben is vannak civilek köztük két gyerek. Rakétákkal pedig Izrael minden nap bombázza Gázát és Libanont. Abban igazad van hogy akár több százan is meghalnak ezekben a támadásokban de ők civilek. Persze téged ez nem zavar különben nem Izraelt támogatnád. Magyarország 80 éve feltétel nélkül a népirtó nácikat támogatta ma pedig Magyarország a népirtó Izraelt. Simán el tudom képzelni a te esetedben hogy a nagyapád a nácikat segítette te pedig katarzis közeli állapotba kerülsz mikor Izrael lebombáz egy gázai kórházat vagy iskolát.

"Mivel a terroristák rendelték ezeket a készülékeket, tudták, hogy kiknél vannak. Hogy hol, azt nem. Van aki például otthon volt és ott robbant, van aki utcán volt."

Nem tudhatták hogy éppen kinél van az eszköz. Lehet éppen gyerekek játszottak vele. Vagy éppen az utcán, boltban volt az illető sok civil között. Izrael egyetlen célja minél több civil, megölése megsebesítése volt.

"Értem, tehát nem állapított meg semmi hasonlót az ENSZ, csak egy kamu állítás volt részedről."

Megint hazudsz. Egy szóval sem mondtam hogy az ENSZ állapította meg, hanem túlélők beszámolóiból tudjuk, továbbá izraeli katonatisztek vallomásából és felvételekből.

szept. 28. 12:25
 118/126 anonim ***** válasza:
0%

"A gnosztikus és agnosztikus szavak arra utalnak, hogy az adott koncepcióban mennyire erős az illető bizonyossága, illetve mennyire tartja megismerhetőnek."

Aki nem tagadja Isten létezését az agnosztikus. Te ha jól értem ebbe a kategóriába tartozol az alapján amit írtál.

"Nem igaz, hogy bárki is hívőnek születne. Akkor nem tanulni kellene a vallásokat. Te is ateistának születtél, csak az életed során valamikor valakik által megismerted az iszlámot. Ha Tibetben születsz, akkor más hitű lennél. Megint más, ha indián őslakos lettél volna. Ha neked lenne igazad, nem lenne annyi fajta vallás sem."

Az hogy ennyi féle vallás van a világon mindenhol egymástól függetlenül pont azt bizonyítja hogy minden ember hívőnek születik. Ha neked lenne igazad mindenfelé ateista közösségek jöttek volna létre a történelem folyamán de ilyen egy sem volt. A 19. századig szóba sem jött hogy valaki ateista legyen.

"Az ismeretszerzés fontos útja annak, hogy az ember tiszteletet érdemlő módon tudja élni az életét."

Akkor miért nem alkalmazod ezt a gyakorlatban? Úgy tettél kijelentéseket az iszlám vallásra, hadiszokra hogy fogalmad sem volt arról hogy egyáltalán létezik az iszlámon belül egy külön tudományág ami hadiszokkal foglalkozik.

"Megtanulhatod belőle az érvelési hibákat, hogy a jövőben el tudd kerülni őket, meg rengeteg érdekes dolgot, amivel jól tudsz majd érvelni a jövőben és elkerülheted a mostani ellenszenves, kioktató stílusodat."

Ezt te mondod nekem? :) Halvány lila gőzöd nincs az iszlámhoz, mintha egy tíz éves gyerekkel vitatkoznék. Egyszerűen kijelentetted hogy az iszlámban szubjektív mód lettek kategorizálva a hadiszok úgy hogy semmiféle tudásod nincs a témában. Ezért mondom hogy az ateistáknak közök nincs a tudományos hozzáálláshoz. Teljesen szubjektív módon lettél ateista. A kereszténységet ismered valamennyire, láttad a hibáit, majd levontad azt a következtetést hogy nem Istentől származik ez a vallás, majd pedig a végső megállapításod az hogy Isten sem létezik :) Nagyjából ez a helyzet az ateisták 99%-a esetében.

"Határozottan állítom, hogy az általad megjelölt küldetésed nem sikerült teljesítened. Ha az iszlám hitű embereket a te hozzászólásaid alapján ítélnénk meg, az egy hamis és nagyon nyugtalanító képet festene."

Eddig egy pozitív képed volt az iszlámról és a velem való beszélgetés hatására lett nyugtalanító ? :) A beszélgetésünk színvonala valóban alacsony aminek az oka hogy nem rendelkezel szinte semmiféle ismerettel az iszlámról, de mikor ezt közöltem veled megsértődtél majd jött a hiszti és a személyeskedés.

"Részemről nem kívánom az "információcserét" folytatni, mert egyoldalú. A te hozzászólásaid nem tartalmaznak hozzáadott értéket."

Én vagyok az egyetlen aki tudományosan próbál hozzáállni a vitához. Az még érdekelne hogyan lettél akkor ateista? Ha egyszer fogalmad sincs a vallásokról honnan tudod hogy nincs igazuk?

szept. 28. 12:42
 119/126 anonim ***** válasza:

"Most is mindenki láthatja hogy te hazudsz."

Nyilván mindenki hazug keresztény ateista, aki nem azt írja, amit hallani akarsz. Ezt is megszoktuk már itt.

"Izrael és az USA hozta létre ezeket az iszlamista terrorszervezeteket. Netanyahu ki is jelentette néhány éve hogy támogatják a Hamaszt."

Na most legalább felszámolják, ez akkor biztos pozitív számodra.

Palesztina nevű ország amúgy nem létezik, csak egy kis javítás :)

"Rakétákkal pedig Izrael minden nap bombázza Gázát és Libanont."

Na most például sikerült likvidálni a mohamedánnak álcázott keresztény terrorszervezet vezetőjét, ha jól olvastam, ez csak pozitív számodra.

"Nem tudhatták hogy éppen kinél van az eszköz. Lehet éppen gyerekek játszottak vele."

Nyilván gyerekek játszanak egy terrorszervezet egyetlen kommunikációs eszközével. Gondolom a Moszad tagjai is otthon a gyerekeknek adják játszani a kommunikációs eszközöket, amin a titkos parancsokat kapják. Ez már csak így megy, nagyon jól látod.

"Izrael egyetlen célja minél több civil, megölése megsebesítése volt."

Valamiért te nagyon véded ezeket az álmohamedán keresztény terroristákat. Te tudnál ellenük ennél célzottabb támadást?

Hazudsz, hazudsz hazudsz. Ezt írtad:

"Pontos számokat mutattam az ENSZ adatai szerint ami alapján az 1200 áldozatból kb 400 volt katona. Illetve hogy a meggyilkolt zsidók többségét az izraeli hadsereg katonái ölték meg. Szóval folyamatosan hazudsz."

Tehát az ENSZ adataira hivatkoztál mind a két esetben.

Amúgy az is fura, hogy neked rendben van 1200-ból 400 katona (sok amúgy rendőr volt és nem katona, illetve szolgálaton kívül éppen) és 800 civil meggyilkolása. Még mindig hiányolom, hogy az ellen olyan harciasan felszólaltál volna.

szept. 28. 13:25
 120/126 anonim ***** válasza:
0%

"Nyilván mindenki hazug keresztény ateista, aki nem azt írja, amit hallani akarsz. Ezt is megszoktuk már itt."

Ne aggódj, pontosan megmondtam eddig is mit hazudtál és ezt követően is megmondom miben hazudtál a bizonyítékokkal együtt. Aztán mindenki eldönti ki hazudik.

"Na most legalább felszámolják, ez akkor biztos pozitív számodra."

Hol látsz bármiféle felszámolást? Az ISIS-t felszámolták? A tálibokat felszámolták? Az al-kaidát felszámolták? Ja hogy egyiket sem. Eszükben sincs felszámolni ezeket különben nem lenne mire hivatkozni mikor megtámadják a muszlimokat.

"Palesztina nevű ország amúgy nem létezik, csak egy kis javítás"

Nyilván te is a többi cionista népirtó azt hazudja nem létezik de valójában létezik. Megnéztem hogy hány ország fogadja el. 146 ország által hivatalosan elismert.

"Na most például sikerült likvidálni a mohamedánnak álcázott keresztény terrorszervezet vezetőjét, ha jól olvastam, ez csak pozitív számodra."

Nem az mivel Izrael célja nem az ilyen szervezetek felszámolása hanem a muszlim országok megtámadása majd megszállása.

"Nyilván gyerekek játszanak egy terrorszervezet egyetlen kommunikációs eszközével."

Simán előfordulhat hogy leteszik az asztalra a gyerekei pedig a kezükbe veszik. Szerinted hogy halt meg két gyerek? A felvételeken pedig az látszott hogy zsúfolt helyen volt az illető mikor felrobbant ezzel sok civil sérülését okozták.

"Valamiért te nagyon véded ezeket az álmohamedán keresztény terroristákat. Te tudnál ellenük ennél célzottabb támadást?"

Én védem? Pont azt mondom hogy ezek keresztények és zsidók által létrehozott terrorszerveztek amiknek célja hogy ártsanak az iszlámnak és a muszlimoknak. Ellenük pedig lehet tenni. Ott van például Törökország. Célzottan csak terroristákat likvidálnak. Észak-Irakban és Szíriában is ott vannak és nem a civileket gyilkolják hanem a terroristákat. Megjegyzem a kurd terroristákat is Izrael és az USA támogatja.

"Pontos számokat mutattam az ENSZ adatai szerint ami alapján az 1200 áldozatból kb 400 volt katona. Illetve hogy a meggyilkolt zsidók többségét az izraeli hadsereg katonái ölték meg. Szóval folyamatosan hazudsz."

Azt írtam hogy az ENSZ adatai szerint 1200 áldozatból kb 400 volt katona. Van ott egy pont és egy következő mondat amire nem írtam hogy az ENSZ adatai szerinti.

"Amúgy az is fura, hogy neked rendben van 1200-ból 400 katona (sok amúgy rendőr volt és nem katona, illetve szolgálaton kívül éppen) és 800 civil meggyilkolása."

A katonák meggyilkolása rendben van. Ezek az izraeli katonák az ENSZ szerint is illegálisan tartják megszállva a palesztin területeket, ahol népirtást követnek el. A palesztinok részéről ez önvédelem. A 800 civil többségét pedig izraeli katonák ölték meg. A palesztinok célja a foglyul ejtésük volt.

szept. 28. 13:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!