Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Muszlimok! Mit szoltok hozzá,...

Muszlimok! Mit szoltok hozzá, hogy a keresztények le uralták a világot? 2.6 milliárd követővel, mienk a gyógyszeripar a legnagyobb fegyver ipar élelmiszer ipar, autó ipar és az egész világ...

Figyelt kérdés

szept. 14. 08:47
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/126 anonim ***** válasza:

"Aztán mindenki eldönti ki hazudik."

Egy pipád van, szerintem ezt már eldöntötték :)

"Hol látsz bármiféle felszámolást? Az ISIS-t felszámolták? A tálibokat felszámolták? Az al-kaidát felszámolták? Ja hogy egyiket sem."

Most hogy jönnek ide? Jelenleg Izrael próbál felszámolni két terrorszervezetet, ami ellen te rúgkapálsz. Ha nem számolják fel teljesen, akkor az a baj, ha próbálják teljesen felszámolni, akkor az a baj. Találd már ki. Egyébként teljesen nem lehet felszámolni őket, sajnos ez van, ezt el kell fogadni.

"Nyilván te is a többi cionista népirtó azt hazudja nem létezik de valójában létezik."

Nem tudom, hogy én milyen népeket irtottam ki, de valójában nem létezik. Ha valójában létezne, akkor rendelkezne rendes államhatárral, közigazgatással, stb. Még csak közigazgatása sincs, egy terrorszevezet uralja.

Amúgy a muszlim országok miért nem segítenek az olyan álmohamedán keresztény terrorszervezetek felszámolásába, mint a Hamasz vagy Hezbollah? Irán miért nem száll be es segít őket felszámolni, vagy Törökország? Hiszen mint írtad, nyilvánvaló, hogy a keresztények és zsidók irányítják ezeket, nem lenne a mohamedán országoknak elemi érdeke ezek felszámolása?

"Simán előfordulhat hogy leteszik az asztalra a gyerekei pedig a kezükbe veszik. Szerinted hogy halt meg két gyerek?"

Nem tudom, hogy pontosan miért halt meg két gyerek, de ha valaki egy ilyen kommunikációs eszközt enged gyerekjátékként használni, akkor az már az ő felelőssége, nem Izraelé. Szerintem a korábbi ironikus példámmal jól szemléltettem.

"Ott van például Törökország. Célzottan csak terroristákat likvidálnak."

Törökök célzottan kurdokat likvidálnak, legyenek azok civilek vagy katonák. Fura, hogy ezt a példát hoztad fel, mert a kurdok pont olyan függetlenségért küzdenek, mint a palesztinok. Van egy hatalmas kurdok lakta terület és nekik nem lehet saját államuk, hanem török elnyomás alatt él jelentős részük. Őket nem illeti meg saját ország, a palesztinokat igen?

"Van ott egy pont..."

Amit össze is kötöttél az "illetve hogy" szavakkal. Vagy ez arra utalt vissza, hogy a másik témában is pontos számokkal rendelkezel? Mert akkor abban is hazudtál, csak mendemondákat írtál és azt is adatok nélkül.

"A katonák meggyilkolása rendben van."

Értem, szerinted az ártatlanok gyilkolása rendben van. Lehet az a katona soha életébe semmi rosszat se tett, lehet csak kötelező szolgálatát tölti, de szerinted ezek meggyilkolása helyes dolog. Hát fura nézeted van.

A Hezbollah és Hamasz vezetők ártatlanok meggyilkolását tervelték ki számtalan esetben és hajtották végre, ott valahogy még se írtad, hogy likvidálásuk rendben van.

Azért csak kibújuk a szög a zsákból a végére, te kis terrorista imádó :)

"A palesztinok célja a foglyul ejtésük volt."

Nyilván, ezért támadtak egy fesztiválra és lőttek fegyverekkel mindenkire aki mozog.

szept. 28. 14:14
 122/126 anonim ***** válasza:

"Egy pipád van, szerintem ezt már eldöntötték"

Szerinted ezen az oldalon az alapján dől el ki mond igazat hogy hány pipája van? :) Ez a válasz tükrözi az értelmi szinted :)

"Most hogy jönnek ide?"

Úgy jönnek ide hogy az ISIS a tálibok és az al-kaida is iszlamista terrorszervezetek és hogy az USA rájuk hivatkozva támadta meg a muszlim országokat. Felszámolták ezeket? Azok az országok jobb helyek lettek?

"Jelenleg Izrael próbál felszámolni két terrorszervezetet, ami ellen te rúgkapálsz."

Próbál? :) Netanyahu maga mondta hogy Izrael támogatja a Hamaszt és hogy ez fontos Izraelnek.

"Ha nem számolják fel teljesen, akkor az a baj, ha próbálják teljesen felszámolni, akkor az a baj. Találd már ki."

A baj az hogy Izrael és az USA hozza létre az ilyen iszlamista terrorszervezeteket.

"Egyébként teljesen nem lehet felszámolni őket, sajnos ez van, ezt el kell fogadni."

És akkor mi a megoldás? Minden palesztin területet el kell foglalni, a palesztinokat pedig elüldözni majd zsidókat betelepíteni. Értem. Érdekes hogy ez pont egybevág a cionizmus céljával.

"Nem tudom, hogy én milyen népeket irtottam ki, de valójában nem létezik."

Te csak támogatod a népirtó Izraelt. A nácikat is sokan támogatták annak idején. A kettő ugyanaz a kategória.

"Ha valójában létezne, akkor rendelkezne rendes államhatárral, közigazgatással, stb. Még csak közigazgatása sincs, egy terrorszevezet uralja."

Gondolom zsidó lehetsz. Vagy cionista keresztény akik a zsidók kiskutyái. Ezek hazudoznak ilyesmit. Rendelkeznek közigazgatással és államhatárral csak zsidó megszállás alatt vannak. Meg akkor gondolom palesztin nép sem létezik :)

"Amúgy a muszlim országok miért nem segítenek az olyan álmohamedán keresztény terrorszervezetek felszámolásába, mint a Hamasz vagy Hezbollah? Irán miért nem száll be es segít őket felszámolni, vagy Törökország? Hiszen mint írtad, nyilvánvaló, hogy a keresztények és zsidók irányítják ezeket, nem lenne a mohamedán országoknak elemi érdeke ezek felszámolása?"

Iránon kívül effektíven senki nem segíti ezeket. Irán pedig síita ami egy szekta és csak árt az iszlám világnak.

"Nem tudom, hogy pontosan miért halt meg két gyerek,"

Nem tudod miért halt meg két gyerek? Akkor segítek. Izrael egy újabb terrorakciót hajtott végre aminek célja minél több libanoni ember megölése, megsebesítése volt.

"de ha valaki egy ilyen kommunikációs eszközt enged gyerekjátékként használni, akkor az már az ő felelőssége,"

Bennem például nem merül fel hogy a mobiltelefonom felrobbanhat. Ha például a gyereked kezében felrobban a mobiltelefonod, te vagy ezért a felelős?

"Törökök célzottan kurdokat likvidálnak, legyenek azok civilek vagy katonák."

A törökök kizárólag kurd terroristákat likvidálnak ellenben a kurd terroristák célzottan török és kurd civileket gyilkolnak.

"Fura, hogy ezt a példát hoztad fel, mert a kurdok pont olyan függetlenségért küzdenek, mint a palesztinok. Van egy hatalmas kurdok lakta terület és nekik nem lehet saját államuk, hanem török elnyomás alatt él jelentős részük."

A kettőnek semmi köze egymáshoz. A törökök ezer éve foglalták el a területet és azóta az övék és nem a kurdoktól vették el és nem is üldözik el a kurdokat Törökországból. Zsidók viszont még a 20. század elején is szinte alig voltak Palesztinában, majd a 20-as évektől kezdtek beszivárogni fegyverrel a kezükben és azóta gyilkolják a palesztinokat. Az első adandó alkalommal ami 1948-ban volt népirtást követtek el a palesztinok ellen és szinte mindent elüldözték az általuk megszáll területről, illetve ma is népirtást követnek el a Hágai bíróság szerint is. Szóval ég is föld a kettő.

"Őket nem illeti meg saját ország, a palesztinokat igen?"

Ezt a kérdést a zsidóknak kellene feltenned. Ők 2 ezer éve nem élnek a területen de szerintük joguk van hozzá. Ugyanezt a jogot viszont nem akarják megadni a palesztinoknak akik viszont ott élnek legalább 1400 éve vagy még régebben.

"Amit össze is kötöttél az "illetve hogy" szavakkal. Vagy ez arra utalt vissza, hogy a másik témában is pontos számokkal rendelkezel? Mert akkor abban is hazudtál, csak mendemondákat írtál és azt is adatok nélkül."

Azért kötöttem össze mert azt írtam mindkettőt már korábban említettem. Így az "illetve" nem arra vonatkozott hogy az ENSZ jelentésen alapul. Mondjuk ennek megértése nem lehet gond annak akinek megy a magyar nyelv értő olvasása.

"Értem, szerinted az ártatlanok gyilkolása rendben van."

Az izraeli katonák szerinted ártatlanok? Végül is "csak" népirtást követnek el. Mondjuk van aki szerint a náci németek is ártatlanok voltak. Ezek persze beteg emberek vagy ők maguk is nácik.

"Lehet az a katona soha életébe semmi rosszat se tett, lehet csak kötelező szolgálatát tölti, de szerinted ezek meggyilkolása helyes dolog. Hát fura nézeted van."

Izraelben valóban kötelező a katonai szolgálat de meg lehet tagadni és sokan meg is tagadják. Egyébként nem egy felvétel van amiben az látható hogy izraeli katonák kórusban éneklik hogy kiirtják a palesztinokat. Vagy például izraeli katonák élő adásban löttek agyon egy 5 éves palesztin kislányt. A hágai bíróság is hamarosan kimondja hogy izrael népirtást követ el de szerinted nem tettek semmi rosszat. Végül is maguk a nácik sem tekintették rossznak amit tettek. Nyilván itt felmerül kérdés te miért tekinted a népirtást jó dolognak.

"A Hezbollah és Hamasz vezetők ártatlanok meggyilkolását tervelték ki számtalan esetben és hajtották végre, ott valahogy még se írtad, hogy likvidálásuk rendben van."

Ők megtévesztett emberek a cionisták viszont egyenlőek a nácikkal. Azt pedig a legelején leírtam hogy én örülnék a legjobban ha ezek az iszlamista terrorszervezetek eltünnének.

"Azért csak kibújuk a szög a zsákból a végére, te kis terrorista imádó"

Nem tetszik hogy leírom itt a cionista gazdáid rémtetteit? :)

"Nyilván, ezért támadtak egy fesztiválra és lőttek fegyverekkel mindenkire aki mozog."

Hol a bizonyíték hogy lőttek fegyverekkel mindenkire aki mozog? Ez a zsidók hazugsága. Mint a 40 lefejezett zsidó csecsemő.

szept. 28. 17:34
 123/126 anonim ***** válasza:

Akkor nézzük a tényeket az október 7-ei támadásról:

Itt van a bizonyíték hogy létezik a Hannibal protocol az izraeli hadseregben. Ez kimondja hogy inkább meg kell ölni a saját állampolgáraikat mint hogy fogságba kerüljenek.

[link]

Itt pedig október 7-ei túlélő számol be róla hogy az izraeli hadsereg gyilkolta le a túszokat:

https://www.youtube.com/watch?v=rTQcjyhPOIk

Szintén október 7-ei túlélő számol be róla hogy miközben Gáza felé vitték őket járműveken, izraeli katonák rájuk lőttek és megölték az édesanyját.

https://www.youtube.com/watch?v=RKqWNXZuPLI

Izraeli tankok lövik a túszokkal teli házakat:

https://www.youtube.com/watch?v=kNB9_hfZ7XE

Izraeli helikopterek lőtték a túszokkal teli házakat:

https://www.youtube.com/watch?v=PFxrl8nUb7Q

szept. 28. 17:37
 124/126 anonim ***** válasza:

Elgondolkodtál már azon, hogy az iszlamista forrásokon kívül máshonnan is tájékozódj?

"Izraeli tankok lövik a túszokkal teli házakat:"

Te láttad a videón az izraeli túszokat a házban?

Valahogy nekem nem tűntek fel.

Amúgy köszi az iszlamista propaganda linkeket, de inkább maradok a hagyományos, ellenőrzött híroldalaknál.

szept. 28. 17:46
 125/126 anonim ***** válasza:

"Elgondolkodtál már azon, hogy az iszlamista forrásokon kívül máshonnan is tájékozódj?"

Nem mindegy hogy milyen csatornán látod? Szánalmas ez a reakció részedről és mindent elmond elmond rólad. De semmi gond. Itt van ugyanaz a szemtanú aki a CNN-nek is nyilatkozott. Akkor a CNN is iszlamista? :)

"Te láttad a videón az izraeli túszokat a házban?

Valahogy nekem nem tűntek fel."

Nyilván vannak a házakban túszok is. A túlélő is azt mondja tankkal nyitottak tüzet az izraeli katonák. És persze felmerül a kérdés az izraeli katonák honnan tudják hogy nincsenek túszok a házakban?

"Amúgy köszi az iszlamista propaganda linkeket, de inkább maradok a hagyományos, ellenőrzött híroldalaknál."

Ha egy interjúról van szó, nem mindegy milyen csatorna adja le? Egyébként meg ott van hogy melyik izraeli rádióban adták le.

https://www.youtube.com/watch?v=dAUW_XftETg

szept. 28. 18:20
 126/126 anonim ***** válasza:

Van itt még bőven bizonyíték:

https://www.youtube.com/watch?v=rD7NI0tGbp8

Szintén szemtanú mondja el hogy a palesztin fegyveresek bementek a házába de nem bántották őt és családját.

szept. 28. 18:26
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!