Lehetséges az egész Koránt memorizálni?
"Másrészt meg ki beszélt egyszer elolvasásról? Komolyan már kínodban hazudozol is? Azt írtam MEGTANULNI! Nem hallottad még ezt a szót?"
Fel tettem egy kérdést. Szerinted ki tudja jobban alkalmazni a gyakorlatban? Aki fejből tudja a törvényt vagy aki valamikor elolvasta?
"Ennyire hülye ne legyél azért. Szerinted a jogászok, bírók, ügyvédek fejből tudják a Ptk-t és Btk-t is?"
Kit érdekel hogy tudják-e te idióta. Lehet hogy igen lehet hogy nem. Nem ez a kérdés. Az a kérdés hogy aki fejből tudja az jobban alkalmazza a gyakroltban vagy nem. Ha én mondjuk fejből tudom a Ptk-t és Btk-t te meg nem ki tudja jobban alkalmazni a gyakorlatban?
"Mennyire idiótának kell már lenni ahhoz az elmeháborodott nézethez, amit te itt megjátszatsz?"
Tehát szerinted ha én azt mondom, aki fejből tudja a Bibliát az a gyakrolatban jobban tudja alkalmazni, szerinted nem igaz és elmeháborodott vagyok? :)))
"Ha én mondjuk fejből tudom a Ptk-t és Btk-t te meg nem ki tudja jobban alkalmazni a gyakorlatban?"
Te húgyagyú, a bűnözők is tudják, hogy mit tesznek, tudják a btk ezen részeit, mégis elkövetik. Tehát láthatóan nem ettől függ.
De mondok jobbat, a fundamentalista iszlamisták is tudják neked idézni a Koránt, akkor ők is jobban alkalmazzak gyakorlatban, igaz?
"nem igaz és elmeháborodott vagyok"
Pontosan. De láthatóan nem csak szerintem.
"Fel tettem egy kérdést. Szerinted ki tudja jobban alkalmazni a gyakorlatban? Aki fejből tudja a törvényt vagy aki valamikor elolvasta?"
Igen, csak épp a kérdésed a szokásos hazug mellébeszélés, hiszen egy olyan extrém példát állítasz szembe a memorizálással, amiről szó sem volt a vita során. De mit is vártam egy hozzád hasonló fanatikustól...?
Akkor ezt úgy veszem, hogy te is beláttad hogy bukta az érved, ezért teszel ilyen hamis állításokat még a kérdéseidbe is. Na pá!
"Te húgyagyú, a bűnözők is tudják, hogy mit tesznek, tudják a btk ezen részeit, mégis elkövetik. Tehát láthatóan nem ettől függ."
Ha a bűnöző ismeri a btk-t nehezebben bukik le mert tudja hogy mire figyeljen, míg egy másik bűnözőt aki nem ismeri könnyebb lebuktatni. Tehát még erre is igaz és bizonyítottad megint hogy retardált vagy.
"De mondok jobbat, a fundamentalista iszlamisták is tudják neked idézni a Koránt, akkor ők is jobban alkalmazzak gyakorlatban, igaz?"
Akikről kiderült hogy büntetett előéletű drogos fiatalok akik nem vallási megfontolásból csatlakoztak a terrorszervezethez és valószínüleg nem hogy idézni nem tudják de valószínűleg még csak ki sem nyitották a Koránt.
"Igen, csak épp a kérdésed a szokásos hazug mellébeszélés, hiszen egy olyan extrém példát állítasz szembe a memorizálással, amiről szó sem volt a vita során. De mit is vártam egy hozzád hasonló fanatikustól...?"
Ezt történik akkor ha ész nélkül vitázol. Nem tudsz válaszoli a kérdésre és lejáratod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!