Isten nem létezik, ugye?
Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 22:54
4/82 anonim válasza:
Amúgy milyen válaszra számítottál, kedves kérdező? Gondolom nem ér meglepetésként, hogy vannak, akik szerint létezik, és vannak, akik szerint nem.
5/82 anonim válasza:
hit kerdese de ammikor segitsegre van szuksegunk vagy bajban vagyunk mindighozza fohazkodunk
6/82 anonim válasza:
A kereszténység istene valószínűleg nem létezik.
Más isten/istenek létezése nem zárható ki.
8/82 anonim válasza:
Nem tudom bizonyítani, de ha nem hinnék benne, most nem tudnám leírni ezeket a szavakat. Nekem az egyetlen kapaszkodó, hogy hiszek a létezésében.
9/82 anonim válasza:
8
Nagy bajban lehetsz... Pedig nem is. Jó éjt!
10/82 markopolo021 válasza:
Mindenki a mennyet és a poklot emlegeti. Ezeket ki teremtette? Szerintem az óvodás pistike, nem vagyok megkeresztelve, templomba se járok, de velem már volt olyan hogy megsegített, szerintem létezik de ez ember kérdése, lehet ezen vitatkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!