Keresztényeknek tulajdonképpen mi a valódi problémájuk az iszlámmal?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..
Nem akarjàtok védeni Istent, ti bàtor templomos lovagok ???
Abdullah
"Éppen én vagyok az Allah szolgàjaként, aki egyedül vitàzik napok óta, egy sàtànista kommentelővel, egy màsik kérdés alatt !
Hol vagytok ti hős keresztes lovagok ilyenkor ???!!"
Ha ott lennének a keresztények akkor sem a muszlimoknak adnának igazat hanem a sátánistának. Egy másik kérdésnél ahol ateistákkal ment a vita a muszlimokat lepontozták az ateistákat meg fel.
"Nem akarjàtok védeni Istent, ti bàtor templomos lovagok ???"
Milyen isten ez az Allah, hogy a te védelmedre szorul? :D
A mi Istenünknek nincs szüksége semmilyen védelemre, Ő a mindenség szuverén Ura.
"Egy másik kérdésnél ahol ateistákkal ment a vita a muszlimokat lepontozták az ateistákat meg fel."
Attól, hogy valaki ateista, még írhat értelmes dolgokat. Például sok ateistának van jó meglátása az iszlámmal kapcsolatban is.
"Attól, hogy valaki ateista, még írhat értelmes dolgokat. Például sok ateistának van jó meglátása az iszlámmal kapcsolatban is."
Csak éppen a vita tárgya olyan kérdés volt amiben a keresztény álláspont megegyezik az iszlám állásponttal, keresztények mégis az ateistát pontozták fel és a muszlimokat pontozták le.
#74:
Testvérem ! Jellemtelen emberek ezek.
Ez a sàtànista büszkén vallja hogy ő gonosz. És a gonoszsàgot erélyes cselekedetnek hívja. A Sàtànt mesterének nevezi !
Arra buzdít mindenkit hogy legyen gonosz, mert a Föld a Sàtàné, aki legyőzi majd Istent.
Allahot azonban senki sem győzheti le.
Ezeknek a "keresztényeknek" egy rossz szavuk sincs rà, inkább minket Isten híveit gyalàzzàk.
Abdullah
"Lehet azért, mert sokszor az ateisták sokkal normálisabban állnak hozzá a keresztényekhez, mint a habzó szájjal becsmérlő, rágalmazó, hazug muzulmánok."
Szokásos keresztény hazugság. Mi muszlimok csak az igazságot írjuk le ami nem tetszik a keresztényeknek. Fáj nektek az igazság.
"Kinek van kedve ilyen gerinctelen embereket felpontozni? Egyik ilyen elmebeteg iszlamista azt állította másik kérdésnél, hogy a Biblia támogatja a kábítószerfogyasztást. Előbb vágnám le a kezem, mint sem ilyen férget valaha bárhol felpontozzak."
Igen, ez a szokásos keresztény reakció mikor szembesültök az igazsággal. Primitív sértegetés. A Biblia igenis támogatja a kábítószerfogyasztást. Volt lehetőséget tisztázni de csak hazudoztál és olyan biblia versre próbáltad behazudni amiben szó nincs kábítószerről vagy bármire ami arra utalna.
"Mi muszlimok csak az igazságot írjuk le ami nem tetszik a keresztényeknek. Fáj nektek az igazság."
Nem, ti csak a saját véleményeteket írjátok le, ami nem igazság, csak szubjektív nézet.
"A Biblia igenis támogatja a kábítószerfogyasztást."
Hol szerepel benne ez? Olyan Korán verset pedig te se idéztél, amiben a kábítószer szó szerepelne, csak belehazudtad az alkoholba, hogy egyre megy.
"Milyen isten ez az Allah, hogy a te védelmedre szorul? :D
A mi Istenünknek nincs szüksége semmilyen védelemre, Ő a mindenség szuverén Ura."
Allah mindenek felett hatalmas, senki védelmére nem szorul.
Azonban én úgy értettem azt ami írtam, hogy talán ki kéne àllnotok a keresztény értékeitek mellett nem gondolod ???
Mert akkor viszont érthetetlen, hogy miért tàmadjàtok a muszlimokat akik Isten hívők, ha màsként is mint ti.
Miközben egy olyan emberre aki nyíltan hirdeti az önzést, a gonoszsàgot, a Sàtànt "Mester"-nek nevezi, egy rossz szavatok sincs.
Abdullah
"Nem, ti csak a saját véleményeteket írjátok le, ami nem igazság, csak szubjektív nézet."
Én csak olyasmit állítok amit bizonyítani is tudok vagy logikusan levezetem. Te viszont csak hazudozol.
"Hol szerepel benne ez? Olyan Korán verset pedig te se idéztél, amiben a kábítószer szó szerepelne, csak belehazudtad az alkoholba, hogy egyre megy."
Akkor bemásolom ide is hogy lássa mindenki mekkora hazug vagy.
Megjelöltem neked a verseket a Koránból és megmutattam azt az arab szót aminek a jelentésébe beletartozik minden tudatmódosító szer. Mondtam hogy keres rá, de látom az értelmi képességeidet ez meghaladja. Annyira voltál képes hogy a google fordítóba beírtad magyarul :))))) Csak hogy lásd én nem állítok olyat amit nem tudok bizonyítani. Itt megmagyarázzák a hamr szó jelentését:
dézek a szövegből: This term refers to any substance that intoxicates the mind and can cause the person who took it lose their ability to control their mind and action
Tehát a hamr szó jelentésébe minden bódító, tudatmódosító szer bele tartozik.
Nem csak a Korán írja hanem hadisz is megmagyarázza:
The Holy Prophet said: every intoxicant is khamr, and every intoxicant is forbidden
Tehát minden bódító szer hamr így a kábítószer is és mind tilos az iszlámban. Tehát a Korán tiltja a kábítószer fogyasztást.
A Biblia viszont engedi az alkoholfogyasztást ami milliók életét teszi tönkre évente és okozza sokak halálát. Ebből következik hogy a Biblia a kábítószerfogyasztást is engedi mert ugyanúgy tudatmódosító és nincs tiltás a Bibliában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!