Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Keresztényeknek tulajdonképpen...

Keresztényeknek tulajdonképpen mi a valódi problémájuk az iszlámmal?

Figyelt kérdés
A médiában és általában is a terrorizmus az amivel kritzálják az iszlámot, de ezeket a muszlimok ugyanúgy elutsítják. És tudjuk hogy szélsőségesek minden vallásban vannak. Amit hiányolok az a valódi kritika, ami a tanokra vonatkozik. Másképp fogalmazva mi az amivel egy keresztény hívő nem tud azonosulni, elfogadni az iszlám tanításából. (A terrorista propagandát mellőzük, mint erőszakos térítés és a többi, mert a iszlám ilyet nem tanít).

2021. aug. 6. 12:09
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/361 anonim ***** válasza:
94%

"A keresztény világban mindenfelé iszlámellenes gyűlöletkeltő propaganda megy aminek része hogy keresztények azt hazudják, az ISIS terroristái az igazi muszlimok."

Továbbra se hallottam, linkelnél erre pár példát? Ha olyan sok van, biztos nem okoz gondot.

Az állami médiából is linkelj kérlek, ahol ezt mondják és a legolvasottabb hírportálokról is. Köszi előre.

2021. aug. 10. 12:32
 122/361 anonim ***** válasza:
37%

Nem gondolod komolyan hogy a te kedvedért ilyen szemét hulladék szennylapok között fogok turkálni. Keress rá és találni fogsz bőven.

De azért mutatok egyet, ami kb mindent elmond. A magyar állami média a Politikai Iszlám Tanulmányok Központja, CSPI Magyarország nevű szervezet képviselőit hívta meg folyamatosan és tette képernyőre mint iszlám szakértőket. Ez a szervezet valójában iszlámellenes gyülöletkeltést folytat és hazudik mint a vízfolyás. Többek között azt mondják hogy az ISIS féle terroristák az igazi muszlimok és még sok más ilyen hazugságot. Erre persze azt fogod mondani hogy csak én állítom hogy hazudnak. Ez a szervezet annyira gáz és vállalhatatlan hogy a Magyarországi Közel-Kelet és iszlámkutatás képviselői, egyetemi tanárok, vallásszakértők, egy közös nyilatkozatot adtak ki amiben leírják hogy a CSPI nem végez semmiféle tudományos munkát és hazudik, megtéveszti a magyar embereket.

Itt a közlemény és az aláírók:

[link]

2021. aug. 10. 13:18
 123/361 anonim ***** válasza:
88%

"Mi az hogy minimális? A keresztény világban mindenfelé iszlámellenes gyűlöletkeltő propaganda megy"

Újabb általánosítás és újabb hazugság. A mi gyülekezetünkben pl. semmiféle iszlámellenes propaganda nem megy. Soha egyetlen szó sem esett az iszlám vallásról.

"aminek része hogy keresztények azt hazudják, az ISIS terroristái az igazi muszlimok."

Újabb általánosítás és hazugság. Nekem pl. soha senki sem hazudott semmi ilyesmit, pedig keresztény gyülekezetbe járok. Igazából ezt az iszlámellenes propaganda szöveget leginkább csak tőled olvastam itt eddig, senki mástól nem hallottam még.

"Ti is ezen az oldalon ugyanezt hazudjátok és még sok minden mást is"

Ez is általánosítás és hazugság, én sosem hazudstam semnkinek sem semmit sem az iszlámról.

Már ki látszol az általánosításokból és hazugságokból, nbincs olyan mondatod amiben ne általánosítanál és hazudnál. És akkor csodálkozol, hogy néhány keresztény elunja a hazudozásaidat és beszólogat neked? Ez mind a te iszlámellenes propagandád.

2021. aug. 10. 13:18
 124/361 anonim ***** válasza:
68%
A kormány nem tud migránsokkal riogatni,kivéve ha mindenkinek bebeszéli,hogy mind iszlamhívő terroista.
2021. aug. 10. 13:26
 125/361 anonim ***** válasza:
94%

Olyan sok van és egyet se tudtál linkelni? Elég szomorú. Nem kéne ennyi sokat hazudoznod szerintem.

2021. aug. 10. 13:38
 126/361 anonim ***** válasza:
88%
Soha nem hallottam erről a CSPI nevű szervezetről. Amit linkeltél, abban a cikkben olyanokkal foglalkoznak, hogy a CSPI szerint nem kell tudni arabul az iszlám vallás megismeréséhez, meg az iszlámnak három alappillére van, stb. Ez nem iszlámellenes propaganda. Ezek bizonyos kijelentések, megállapítások az iszlám vallásról valami névtelen szervezettől. Ha ezt iszlámellenes propagandának veszed, akkor te meg keresztényellenes propagandát folytatsz, hiszen hasonlóan ismeretlenül, hasonló valóságtartalmú kijelentéseket teszel a keresztény vallásról. Szóval egyáltalán nem értem, hogy mi a problémád. Az, hogy némelyek ugyanazt csinálják, amit te is?
2021. aug. 10. 13:54
 127/361 anonim ***** válasza:
28%

"A mi gyülekezetünkben pl. semmiféle iszlámellenes propaganda nem megy. Soha egyetlen szó sem esett az iszlám vallásról."

Nézd, attól hogy a te gyülekezetedben nem történik ilyen, attól még igaz hogy általában véve meg történik.

"Ez is általánosítás és hazugság, én sosem hazudstam semnkinek sem semmit sem az iszlámról."

Nyilván aki hazudik az iszlámról, az is ugyanazt fogja írni mint te és azt mondja nem hazudik, szóval ezzel nem változtatsz a dolgon :) Egyébként van egy négy pipás válaszoló aki folyamatosan hazudozik itt az iszlámról, aki lehet nem te vagy, nem tudom, de lényeg az hogy ez feltünő jelenség keresztényeknél.

2021. aug. 10. 13:56
 128/361 anonim ***** válasza:
37%

"Olyan sok van és egyet se tudtál linkelni? Elég szomorú. Nem kéne ennyi sokat hazudoznod szerintem."

Baj van a látásoddal? Egyet linkeltem ami kb mindent elmond arról milyen szinten megy Magyarországon az iszlámellenes gyülöletkeltés.

2021. aug. 10. 13:57
 129/361 anonim ***** válasza:
37%

"Ezek bizonyos kijelentések, megállapítások az iszlám vallásról valami névtelen szervezettől. Ha ezt iszlámellenes propagandának veszed, akkor te meg keresztényellenes propagandát folytatsz, hiszen hasonlóan ismeretlenül, hasonló valóságtartalmú kijelentéseket teszel a keresztény vallásról."

Mond te tényleg ennyire hülye vagy? Az hogy te nem hallottál róla kit érdekel? Szerinted az hogy én itt a GYK-n néha hozzászólok az egyenértékű azzal hogy ez a szervezet folyamatosan megjelenik az állami médiában? :) És hogy jössz ahhoz hogy engem ehhez a hazug szervezethez hasonlítasz? Amit én állítok a kereszténységről azt Bibliai versekkel bizonyítom és logikusan levezetem.

Ez a CSPI nevű szervezet folyamatosan megjelent az állami médiában mint "iszlám szakértők". A Magyarországi szakembereket pedig ez annyira zavarta hogy közös nyilatkozatot adtak ki. Gondolom azt te is felfogod hogy ha egy szakma képviselői összegyülnek és közös nyilatkozatot adnak ki az azt jelenti hogy nagy problémáról van szó.

2021. aug. 10. 14:06
 130/361 anonim ***** válasza:
93%

"Nézd, attól hogy a te gyülekezetedben nem történik ilyen, attól még igaz hogy általában véve meg történik."

Az hogy általában véve, az azt jelenti, hogy általánosságban, a többségre jellemzően. Ez pedig megint csak nem igaz. Szerintem csak te látsz mindenhol iszlámellenes propagandát, mert mindenhol azt akarsz látni, hiszen másképp nem lenne indokod arra, hogy kötözködhess a keresztényekkel.

"Nyilván aki hazudik az iszlámról, az is ugyanazt fogja írni mint te és azt mondja nem hazudik, szóval ezzel nem változtatsz a dolgon :)"

Hogy mii? Ezzel így kvázi beismerted, hogy neked teljesen mindegy, hogy mit írok, hiszen előre eldöntötted, hogy én csak hazudhatok.

Ilyen hozzáállással miért vársz bármi mást, mint elutasítást?

"Egyet linkeltem ami kb mindent elmond arról milyen szinten megy Magyarországon az iszlámellenes gyülöletkeltés."

Én beleolvastam, és olyan pitiáner dolgokon van kiakadva a figura, hogy az a Bill Warner olyanokat állít, hogy az iszlámnak három alappillére van, meg az iszlám vallás vizsgálatához nem kell tudni arabul, meg ilyesmik. Ez mind az a nagy iszlámellenes gyűlöletkeltő propaganda, amikről ódákat zengesz itt minden alkalommal??

2021. aug. 10. 14:08
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!