Keresztények miért támogatják Izraelt és nézik el a palesztinok ellen elkövetett tömeggyilkoságokat?
Nem lehet nem észrevenni hogy általában véve a keresztények többsége minden szinten Izrael mellett áll. Ez számomra értehetetlen. Vallási és emberei oldalról nézve is.
Ha vallási megközelítésből nézem, a zsidók nem fogadják el Jézust. Egyszerű csalónak tekintik aki házasságon kívül született, az Újszövetséget pedig olyan könyvnek ami az Ószövetséget veszi alapul de alapjaiban változtatja meg azt.
Az iszlám viszont prófétaként tiszteli Jézust, édesayját Máriát szintén tiszteli, egy fejezet kapta a címét róla a Koránban, az Evangélium pedig eredetileg Isten kinyilatkoztatása.
Emberi oldalát tekinte pedig méginkább értehetetlen sok keresztény hozzállása. Számos emberjogi szervezet, de még az ENSZ is háborús bűnnnek nevezte azt amit Izrael tesz a palesztinokkal. Nagyon sok palesztin civilt gyilkolnak meg. Nőket, gyerekeket. Nem látom hogy ezt elítélnék. A pápa is csak annyit mondott, fejezzék be harcokat, de semmi mást. Nem tudom, biztosan van olyan keresztény aki elítéli a civiliek elleni támadást mindkét oldal esetében, de nem jellemző vagy nem ez jelenik meg a médiában.
Nem várom keresztényektől hogy a muszlimok oldlára álljanak, de azt igen hogy legalább legyenek pártatlanok.
Azért beszéltem végig az önvédelem jogàról, mert a muszlimok harca Mohamed próféta vezetésével védekező hàború volt. Egyébként csak akkor folyamodtak ehhez is, amikor a Hatalmas Allah erre engedélyt adott. Mert előtte mindent elkövettek hogy békében terjesszék az Iszlàmot, miközben brutàlis tàmadàsok érték őket.
Abdullah
Vidiripi nagyon fárasztó vagy. Nem vesztegetem az időmet a hazugságaidra és mellébeszélésidre. Csak egy két dologra reagálok.
"Hát persze egy ilyen akciót egy drogos simán megtervez és kivitelez. A drogosok pont az összeszedettségükről és tervezési zsenialitásukról híresek!"
Ha lenne annyi eszed hogy jobban utánanézz, akkor látnád hogy ez az illető különböző büncselekmények miatt korábban börtönbe került, köztük kábítószer kereskedelem miatt:
"ABDESLAM IBRAHIM BÁTYJÁVAL ÉS EGY BARÁTJÁVAL, A SZINTÉN MAROKKÓI SZÁRMAZÁSÚ ABDELHAMID ABAAOUDDAL RÉSZT VETT TÖBB KISEBB-NAGYOBB BŰNTÉNY ELKÖVETÉSÉBEN, mint például lopás, csalás és kábítószer-kereskedelem."
Szóval simán begyógyszerezhették. Ja és a kerestzények erre az emberre behazudják hogy hithű muszlim.
"Nem törpül el! Ebben tévedsz! Vagy írjam egyből azt hogy hazudsz? Nem törpül el egyáltalán! Folyamatosan zaklatják a keresztény hívőket."
Most is hazudsz. Kínában a muszlimokat nem zaklatják hanem koncentrációs táborokba zárják. Nálad a zaklatás egyenértékű a koncentrációs táborba zárással?
"Melyik muszlim országban zárják be a mecseteket kihasználatlanság miatt?"
Nehogy már a muszlimok hibája legyen hogy a keresztények nem járnak templomba :)
"Hát ez az! És még azt mered állítani hogy nincs keresztény üldözés? A pápa egy báb! Ha csak ragaszkodna az isteni állásponthoz akkor nem támogathatná."
Ez nem keresztény üldézés. Ez Isten üzenetének meghamisítása, de ugye keresztények már közelt kétezer éve hamisítják.
"Az ember pedig nem olyan egyszerű élőlény! Értelmesnek teremtette az embert gondolkozásra képessé tette! Elmélkedni és ez által fejlődni ,változni ,alakulni!"
Akkor rajta, mert ezt nálad egyáltalán nem látom.
"A keresztény üldözésekre gondolsz világszerte?"
Nem csak arra. Általánoságban. Szerinted Jézus nem segítene mevédeni azt akit támadás ér? Ez a kérdés. Nyújtana katonai segítséget Jézus vagy végignézné ahogy legyilkolnak egy népet?
"Mit tudsz elmondani Jézusról a Korán alapján? Konkrétan mit ír a Korán Jézusról azok kívül hogy születése után nem sokkal beszélt?"
Olvasd el. Jézussal kapcsolatos versek a Koránban:
"Épp azt írtam hogy a francokat fogsz te megváltozni! De attól még azt írtad hogy megváltozol. Te írtad! Neked kell tudnod hogy miért változol meg!"
Nincs miért megváltoznom, egy dolgot kivéve. A sítlusom nem a legfinomabb, ezt elfogadom, de ezen kívűl semmiben nem fogok változtatni. A te nagy bajod pedig továbbra is az hogy hazudozol.
"És egy angyal hengerítette el a követ Jézus sírjáról. És az angyal közölte az asszonyokkal is hogy Jézus feltámadt!"
Utánanéztem hogy írja le a Biblia:
-Máté Evangéliuma: egy angyal van, az asszonyok előtt szállt le, előttük hengerítette el a követ és ráült
-Márk Evangéliuma: a kő már el volt hengerítve, a sírban találkoztak egy angyallal
-Lukács Evangéliuma: a kő már el volt hengerítve, két angyal jelent meg
-János Evangéliuma: a kő már el volt hengerítve, két angyal jelent meg
Tehát a négy Evangélium három eltérő verzióban írja le, így a hitelessége nulla.
"Mert Jézus halálát többen is látták."
Mivel a Biblia Jézus esetét Jónás csodájához hasonlítja, azt jelenti Jézus nem halt meg.
Vidiripi
Az első században élt keresztények szerinted nem szenvedtek el brutális támadásokat?
Még sem kezdtek védekező háborúba és mindezek ellenére még is terjedtek a krisztusi tanítások! Hiába szenvedtek el brutális támadásokat és hiába ölték meg őket Krisztus tanításai még is fent maradtak!
Krisztus követőinek a hite erős volt! És nem kellett fegyverrel támogatni hogy terjedjen!
"Krisztus követőinek a hite erős volt! És nem kellett fegyverrel támogatni hogy terjedjen!"
Hát ez érdekes mert ezt a rövid kezdeti időszakot kivéve, a kereszténység szinte csak erőszakkal terjedt. Ellenben az iszlámot sosem terjesztették erőszakkal, csak keresztények hazudják ezt, miközben ez a keresztény vallásra igaz.
Vidiripi
"Vidiripi nagyon fárasztó vagy."
Veled kommunikálni az kész felüdülés maga a békesség ,nyugalom ,harmónia. Főleg az a rész tetszik a legjobban amikor meg akarod mondani hogy mit hogyan értsen a keresztény!
A fáradtaknak ezt tudom ajánlani!
Máté 11:28 Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.
"Ha lenne annyi eszed hogy jobban utánanézz, akkor látnád hogy ez az illető különböző büncselekmények miatt korábban börtönbe került, köztük kábítószer kereskedelem miatt:"
Nem kell más csak józan paraszti ész! Aki be van gyógyszerezve annak még a beszéde is másabb nem hogy ,komoly szervezést igénylő akciókat végrehajtson! Kereskedett vele és nem használta ,nagy különbség!
"Szóval simán begyógyszerezhették. Ja és a kerestzények erre az emberre behazudják hogy hithű muszlim."
Te is nyugodt szívvel behazudod azt hogy valamelyik ország keresztény pedig nem az hanem szekuláris! Téged sem zavar a tiltakozás. Akkor mástól se várd el! Újra elmondom neked majd ha te változtatsz akkor én is fogok mivel rákényszerülök! De amíg TE nem addig nekem se akaródzik!
"Most is hazudsz. Kínában a muszlimokat nem zaklatják hanem koncentrációs táborokba zárják."
Annyira bele van programozva az agyadba ez a hazugság dolog hogy már azt sem tudod hogy mit írsz!
Nem írtam hogy a muszlimokat zaklatják Kínában! Nálad az iszlám egy katalizátor ami csak szítja a benned lévő feszültséget és már odáig jutottál hogy olvasni sem tudsz! Nem írtam azt hogy zaklatják a muszlimokat Kínában. Sehol nem írtam azt hogy zaklatják a muszlimokat Kínában. Nem írtam azt hogy zaklatják a muszlimokat Kínában. Sehol nem írtam azt hogy zaklatják a muszlimokat Kínában. Nem írtam azt hogy zaklatják a muszlimokat Kínában. Sehol nem írtam azt hogy zaklatják a muszlimokat Kínában. Nem írtam azt hogy zaklatják a muszlimokat Kínában. Sehol nem írtam azt hogy zaklatják a muszlimokat Kínában.
"Nálad a zaklatás egyenértékű a koncentrációs táborba zárással?"
Én meg voltam róla győződve hogy ez a két dolog nem ugyan azt jelenti! Te azt állítod hogy ugyan azt jelenti?
"Nehogy már a muszlimok hibája legyen hogy a keresztények nem járnak templomba"
De igen persze az ő hibájuk ki másé is lehetne? Ekkora baromság hogy jut eszedbe?
Látod ezért nem kell mecsetet építeni mert úgyis olyan sorsa jutna mint a templom. Tolhatom én is olyan stílusban mint te van miből meríteni mert írtál már rengeteg baromságot!
"Ez nem keresztény üldézés. Ez Isten üzenetének meghamisítása, de ugye keresztények már közelt kétezer éve hamisítják."
Ez csak azoknak üzenet akik nem olvassák Isten igéjét mert akik olvassák azok tisztában vannak a valódi üzenettel!
A muszlimok meg kb. 1400 éve gyilkolják egymást a mindenféle irányzatok miatt ami megosztottságot eredményez az iszlámban! És az iszlám termelte ki a világ legnagyobb bűnözői hálózatát ami odáig fajult hogy egy egész ország beleroppant! Embereket rabolnak el ,robbantanak ,tömeggyilkosságokat követnek el stb.
"Akkor rajta, mert ezt nálad egyáltalán nem látom."
Én sem látom nálad a változást! Jól össze találkoztunk!
- De tudod még mindig nincs válasz arra hogy hol vannak a hírek az ujgurok melletti felszólalás tekintetében az iszlám világ részéről!
Az sem igaz hogy a magyar média nem számol be arról hogy a muszlimok elítélik a terror támadásokat!
És ugye neked sem volt annyi eszed hogy utána nézz hogy az ENSZ bizony követelte Kínától hogy vessen véget az ujgurok elnyomásának!
-A meghalt és 100 év múlva feltámadt ember esetének nincsenek szemtanúi sem a halálának sem a feltámadásának!
- Jézus halálát sokan látták és sokan látták a feltámadott Jézust! Szem és fültanúi volt sőt volt aki meg is érintette! (Tamás)
"Ellenben az iszlámot sosem terjesztették erőszakkal"
Á sosem, csak választhattál, hogy megtérsz vagy meghalsz. A keresztényeknek megvolt néha az az "előjoga", hogy extra különadó fejében maradhattak hitüknél, de még a saját maguk által épített templomokat is sokszor hatalmas pénzen meg kellett váltani.
Azért jól látszik, hogy ahogy az iszlám terjedt hódítás útján, úgy csökkent egyre jobban az adott ország keresztényeinek száma. Egykor Afrikában is több hatalmas keresztény királyság területén élnek ma a keresztények kisebbségben.
"mert a muszlimok harca Mohamed próféta vezetésével védekező hàború volt."
Az nem védekezés, hogy városokat támadunk meg, különböző országoknak küldünk levele, amiben felszólítja őket Mohamed a behódolásra.
"Á sosem, csak választhattál, hogy megtérsz vagy meghalsz. A keresztényeknek megvolt néha az az "előjoga", hogy extra különadó fejében maradhattak hitüknél, de még a saját maguk által épített templomokat is sokszor hatalmas pénzen meg kellett váltani."
Ez a szokásos keresztény hazugság. Nincs olyan az iszlámban hogy megtérsz vagy meghalsz. Keresztények terjesztik ezt a hazugságot. Olyan sincs az iszlámban hogy különadó meg olyan sem hogy pénzen kell templomokat megváltani.
"Azért jól látszik, hogy ahogy az iszlám terjedt hódítás útján, úgy csökkent egyre jobban az adott ország keresztényeinek száma. Egykor Afrikában is több hatalmas keresztény királyság területén élnek ma a keresztények kisebbségben."
Szintén hazugság. Észak-Afrikában nem volt több hatalmas keresztény királyság. Bizánchoz tartozott aztán a muszlimoké lett. A Közel-Keleten pedig ma is 15-20 millió őslakos keresztény él.
"Az nem védekezés, hogy városokat támadunk meg, különböző országoknak küldünk levele, amiben felszólítja őket Mohamed a behódolásra."
De az védekzés, mivel a másik fél kezdte a háborút. Szintén hazugság hogy Mohamef próféta behódolásra szólította fel a szomszdos országokat. Itt vannak a levelek:
Bemutattad hogyan hazudoznak a keresztények. Ezeket már ezerszer tisztáztuk, de keresztények továbbra is behazudják ugyanezeket Vidiripi meg kifogásolja miért nevezem hazugnak a keresztényeket.
Egyébként amikkel megrágalmaztad az iszlámot, még mindig jobb mint amit a te Bibliád előír. Mert a Biblia azt írja ki kell írtani a más vallásúakat. Tehát még hazudni sem tudsz rosszabbat mint amit a te Bibliád előír. Ez nagyjából mindent elmond arról miféle vallást követnek a keresztények.
"Főleg az a rész tetszik a legjobban amikor meg akarod mondani hogy mit hogyan értsen a keresztény!"
Én a Bibliát elemzem. Ennyit teszek. Te és többi keresztény viszont sokszor a Bibliát is letagadjátok ha érdeketek úgy kívánja.
"Aki be van gyógyszerezve annak még a beszéde is másabb nem hogy ,komoly szervezést igénylő akciókat végrehajtson! Kereskedett vele és nem használta ,nagy különbség!"
Te azt hiszed ez a pitiáner bűnöző tervelte ki? :) Őket csak felhasználták. Ezek pitáner tolvajok, csalók, valószínű drogfüggők is. Valószínű valamelyik nyugati ország titkoszolgálta van az egész mögött. Begyógyszeezték őket és behazudták a médiában hogy hithű muszlimok.
"Te is nyugodt szívvel behazudod azt hogy valamelyik ország keresztény pedig nem az hanem szekuláris! Téged sem zavar a tiltakozás. Akkor mástól se várd el!"
Ti vagytok azok akik egyből kijelentitek hogy muszlim terrorista. Egyáltalán olyan hogy iszlamista terror nem is létezet az 1990-es évekig. Ezt keresztények találták ki és hozták létre. Én meg nem mondhatom azt egy magát kereszténynek valló országra hogy keresztény?
"Újra elmondom neked majd ha te változtatsz akkor én is fogok mivel rákényszerülök! De amíg TE nem addig nekem se akaródzik!"
Először is a hazudozást kellene befejezned, de sürgősen.
"Nem írtam hogy a muszlimokat zaklatják Kínában! Nálad az iszlám egy katalizátor ami csak szítja a benned lévő feszültséget és már odáig jutottál hogy olvasni sem tudsz!"
Látod megint hazudozol. Az iszlámot rágalmazod. Én meg akkor mondjam azt hogy azért hazudozol mert a keresztény vallás szítja ezt benned?
"Nem írtam azt hogy zaklatják a muszlimokat Kínában."
Nem is eztmondtam. Nálad a keresztények zaklatása Kínában, egy szinten van azzal hogy a muszlimokat koncentrációs táborokba zárják.
"Látod ezért nem kell mecsetet építeni mert úgyis olyan sorsa jutna mint a templom. Tolhatom én is olyan stílusban mint te van miből meríteni mert írtál már rengeteg baromságot!"
Én tényeket írok, ami neked nem tetszik, ezért hazudozol. Ez a helyzet.
"Ez csak azoknak üzenet akik nem olvassák Isten igéjét mert akik olvassák azok tisztában vannak a valódi üzenettel!"
És szerinted hány keresztény olvasta el a Bibliát? :) Meg ugye a Biblia is meg van hamisítva. Te állítólag olvastad a Bibliát de totál el vagy tévedve. A pogány hamisítás Bibliára mondod hogy Isten szava, Isten valódi üzenetére pedid, ami a Korán, mondod hogy hamisítás. Nem tudod megkülönböztetni a jót a rossztól.
"A muszlimok meg kb. 1400 éve gyilkolják egymást a mindenféle irányzatok miatt ami megosztottságot eredményez az iszlámban!"
Újabb hazugság. Te nem vagy képes igazat beszélni? Ez egy keresztény hazugság hogy muszlimok 1400 éve gyilkolják egymást. A vallásháborúk a keresztény vallás jelemmzője. Ott kezdődik hogy a muszlimok közel 90%-a szunnitta és semmiféle háború nem volt a Közel-keleten a 2000-es évek elején.
"És az iszlám termelte ki a világ legnagyobb bűnözői hálózatát ami odáig fajult hogy egy egész ország beleroppant! Embereket rabolnak el ,robbantanak ,tömeggyilkosságokat követnek el stb."
Újabb hazugság. Keresztény országok és Izrael hozta létre az ISIS nevű terrorszervezetet és a többi hasonló szervezetet. Ezek ott jelentek meg, azokban az országokban amiket az USA megtámadott. Szóval ez nagyon aljas unorító dolog részedről. Keresztények támadják meg a muszlim országokat, terrorszervezeteket hoznak létre, te pedig a muszlimokat hibáztatod ezért?
"És ugye neked sem volt annyi eszed hogy utána nézz hogy az ENSZ bizony követelte Kínától hogy vessen véget az ujgurok elnyomásának!"
És ez szerinted elég? Ez semmi. Szóban mindenki el tudja ítélni. Ennél sokkal több kell és tudni is tenni az ENSZ de nem teszik.
Most mi a helyezt Jézussal? Ha jól emlékszem azt írtad nem fogadod el a szentháromságot. Így van? Akkor szerinted Jézus nem Isten hanm próféta?
És nem ragáltál arra hogy a 4 evangélium eltérően írja le mi történt a sírnál.
"Én tényeket írok, ami neked nem tetszik"
Nem, te általában konteós elméletekkel tarkított szubjektív véleményedet írod le. Sajnos az rajtad elhatalmasodó megalománia ezeket már tényként láttatja veled.
Vidiripi
"Én a Bibliát elemzem. Ennyit teszek. Te és többi keresztény viszont sokszor a Bibliát is letagadjátok ha érdeketek úgy kívánja."
Az nem elemzés hogy megakarod mondani másoknak hogy mit hogyan értsenek és mit kell tenniük! Elemzés akkor lenne ha nem mondanád meg másoknak hogy mit kell tenniük!
A Koránt elemezve azt mondom neked el kellene menned Szíriába és csatlakozni a muszlim védőkhöz!
"Te azt hiszed ez a pitiáner bűnöző tervelte ki?"
Hogy hogy nem lett még "öngyilkos" a cellájában?
"Ti vagytok azok akik egyből kijelentitek hogy muszlim terrorista."
Ó de hát csak úgy általánosságban ahogyan te is csinálod!
"Ezt keresztények találták ki és hozták létre."
Egyre másra történnek az olyan terrortámadások amelyekben ott szerepel az „Allah akbar” felkiáltás a Koránra való hivatkozás stb.
Akkor áruld már el nekem hogy hogyan a fenébe tudnak rávenni ennyi embert a hülyeségre amikor az iszlám sokkal erkölcsösebb ,logikusabb ,és úgy mindenben jobb mint a kereszténység!? Ahogy te fogalmaztál hogy a Ferrariból nem fognak átülni a Trabiba!
Írod: "Egyáltalán olyan hogy iszlamista terror nem is létezet az 1990-es évekig."
Ez 30 évet jelent! Ennyi idő nem volt elég arra hogy rájöjjenek az erkölcsösebb ,logikusabb Koránnal a kezükben hogy be vannak csapva?
Akkor inkább ülj át a Trabiba te is mert így simán meg leszel te is vezetve! Egy egész országot sikerült megvezetniük sőt egy egész térséget!
"Először is a hazudozást kellene befejezned, de sürgősen."
Csak általánosságban fogalmaztam pont úgy ahogyan te is teszed.
Tőled tanultam! Tudod kezdetek! Rosszul indítottál ,hibát követtél el és te vagy az oka hogy így alakultak a dolgok.
- De ha te változol akkor én is rákényszerülök. Addig meg maradok én is annál amit tőled tanultam! Tudod úgy általánosságban!
Tudom én hogy meg vagy fáradva hiszen nem is egyszer írtad már. Én nem vagyok megfáradva! :)
Elhiszem azt hogy az ember nehezen vallja be ha hibázott. De vállalni kell a felelősséget! És a kezedben a kulcs hogy változtass. Ha fontos lesz neked akkor fogsz változtatni Ha meg nem fontos egyébként én így látom hogy neked nem fontos nem számít! Akkor meg marad minden úgy ahogyan tőled tanultam illetve ellestem!
"Látod megint hazudozol. Az iszlámot rágalmazod. Én meg akkor mondjam azt hogy azért hazudozol mert a keresztény vallás szítja ezt benned?"
Nem írtam hogy a muszlimokat zaklatják Kínában! Nálad az iszlám egy katalizátor ami csak szítja a benned lévő feszültséget és már odáig jutottál hogy olvasni sem tudsz!
"Nem is eztmondtam. Nálad a keresztények zaklatása Kínában, egy szinten van azzal hogy a muszlimokat koncentrációs táborokba zárják."
Oké! De én meg nem írtam azt hogy zaklatják a muszlimokat Kínában! Ezt határozottan visszautasítom!
A két dolgot te tartod ugyan annak és nem én!
"Én tényeket írok, ami neked nem tetszik..."
Persze ,tényeket! Krisztus felfegyverzi a követői! 12 tanítvány és két kard!
- Baromság!
"És szerinted hány keresztény olvasta el a Bibliát?"
Na látod valami hasonlót szerettem volna megvilágítani neked. De ugye te általánosságban veszed a dolgokat! Oké lehet ezt így is játszani de ahogy írtam ha te így csinálod akkor én is! Ha változtatsz akkor én is! De persze neked nem fontos akkor nekem sem az és ennyi!
"Meg ugye a Biblia is meg van hamisítva."
Muszlim álláspont! A keresztények nem így gondolják. Értelemszerűen aki így gondolja az elhagyja a kereszténységet! Egyébként nem ez a fő ok.
Az ilyen elhagyók többsége viszont nem csatlakozik más valláshoz!
"Te állítólag olvastad a Bibliát de totál el vagy tévedve."
Oké így gondolod ,de téged ez ne zavarjon!
"A pogány hamisítás Bibliára mondod hogy Isten szava, Isten valódi üzenetére pedid, ami a Korán, mondod hogy hamisítás."
Én valójában nem hamisításnak tartom a Koránt hiszen nem belehamisítottak hanem az egész mű félrevezető tehát hazugság! A muszlimok viszont azt gondolják a Bibliáról hogy vannak benne igaz dolgok és vannak benne hamisítások de nem az egész hamis!
"A vallásháborúk a keresztény vallás jelemmzője."
A muszlimoknál is van és igaz némi pontosításra szorul. Ha nem általánosságban fogalmaztam volna.....
Szóval vallási köntösbe bújtatott hatalomátvétel az igazi oka!
"Keresztény országok és Izrael hozta létre az ISIS nevű terrorszervezetet és a többi hasonló szervezetet."
Valójában egy arab dolgozta ki a terveket! És a legősibb oka volt rá. Ezzel akarta átvenni a hatalmat! amire már nem maradt ideje mert időközben megölték. De a kidolgozott terveit azt felhasználták! Az egyik arab ország titkos szolgálatának volt a vezetője!
"Ezek ott jelentek meg, azokban az országokban amiket az USA megtámadott. Szóval ez nagyon aljas unorító dolog részedről."
Egyszerűen tény hogy ezek az emberek Koránnal a kezükben és arra hivatkozva teszik azt amit tesznek. Ott a Korán a kezükben abból idéznek és "Allah akbart" kiáltoznak majd azt hogy vesszen az összes hitetlen és aki nem tér át azt lefejezik vagy fejbe lövik!
"Keresztények támadják meg a muszlim országokat, terrorszervezeteket hoznak létre, te pedig a muszlimokat hibáztatod ezért?"
Én csak téged hibáztatlak azért mert esélyt sem adtál nekem. Hanem egyből azzal indítottál hogy hazudozom. Ezzel indítottál és ez hiba volt persze mivel az elkövetett hibádért nem akarod vállalni a felelősséget így rákened a hittestvéreidre. Mindig többesszámot használsz! De én kijelentem hogy csak is rólad van szó és nem másról!
"És ez szerinted elég? Ez semmi. Szóban mindenki el tudja ítélni. Ennél sokkal több kell és tudni is tenni az ENSZ de nem teszik."
A muszlim világ még ennyit sem tett meg! Szóval mit szövegelsz! A saját hittestvéreikért annyit nem tettek meg hogy felszólaljanak. Legalább is én nem tudok róla és hiába kértem hogy mutasd a híreket ezt illetően. Te sem mutattál. Tehát tényként lehet kezelni hogy még ennyit sem tettek. Nagyon fontos nekik. Mint ahogy neked fontos!
"Most mi a helyezt Jézussal? Ha jól emlékszem azt írtad nem fogadod el a szentháromságot. Így van? Akkor szerinted Jézus nem Isten hanm próféta?"
Jézus Isten fia és tanító de legfőképp Ő a Megváltó Krisztus! Aki meghalt az emberek bűneiért!
"És nem ragáltál arra hogy a 4 evangélium eltérően írja le mi történt a sírnál.Q"
Felsoroljam hogy te mire nem reagáltál eddig? Amúgy meg minek?
Neked nem hiteles Jézus halála de a feltámadása sem.
Pedig nem egy történet van a Bibliában a feltámadásról. A Koránban meg van egy amit egyetlen szemtanú sem látott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!