Mi késztet valakit arra hogy huzamosabb ideig fenntartsa a
kapcsolatot a Jehova Tanui szervezettel?
51/105 A kérdező kommentje:
Ha nem érted arról nem tehetek.
Te nem érted, amit én leírtam feketén-fehéren
2020. aug. 13. 18:07
53/105 A kérdező kommentje:
Tanulj tiszta keresztény tanitásokat és akkor fehéren feketén megérted,addig nem ameddig a őrtorony hamis tanitásait tanulod,igy érted?
Neked mi a tiszta keresztény tanítás? A katolikudnak a katolikudok tana, a baptistának a baptisták tana. A muzulmánnak a muszlin tanok az igazak. Úgyhogy ezt nem ta határozod meg.
2020. aug. 13. 19:54
55/105 A kérdező kommentje:
---Neked mi a tiszta keresztény tanítás?---
Ami a szent irással szinkronban van. Kompromiszumok nélkül.
56/105 A kérdező kommentje:
1Szeretteim, ne higgyetek minden léleknek, hanem vizsgáljátok meg a lelkeket, hogy Istentől származnak-e, mert sok hamis próféta ment ki a világba. 2Az Istentől származó lelket erről ismeritek fel: minden lélek, amely vallja, hogy Jézus Krisztus testben jött el, Istentől van. 3S minden lélek, amely nem vallja meg Jézust, nem Istentől való, hanem az antikrisztusé, akiről hallottátok, hogy eljön, és már most a világban is van. 4Gyermekeim, ti az Istentől vagytok, és legyőztétek őket, mert nagyobb az, aki bennetek van, mint aki a világban van. 5Ők a világból valók, ezért a világról beszélnek, és a világ hallgat rájuk. 6Mi az Istentől vagyunk. Aki ismeri Istent, hallgat ránk. Aki nem ismeri Istent, nem hallgat ránk. Így különböztetjük meg az igazság lelkét és a tévedés lelkét.
Tehát te istentől valónak tartod magad? Mert én egyetlenegy embert sem tartok annak. Hisz tökéletlen emberek nem tudják tökéletesen gyakorolni a hitet.
Mondd akkor kérlek, melyik vallás van szerinted szonkronban a Bibliával.
2020. aug. 13. 20:41
58/105 A kérdező kommentje:
Hagyjuk,ha nem érted magadtól,a vakságból csak magadat tudod kihuzni,de ameddig ragaszkodsz hozzá addig vakságban maradsz.
59/105 A kérdező kommentje:
---Tehát te istentől valónak tartod magad? ---
Szerinted emberekre gondoltam? Ne csináld már! Istentől való mi lehet a biblia szerint?
58
Te nem érted amit én mondok. A második világháborúban ki állt a jó oldalon? A nácik álláspontja szerint ugye a Német Birodalom, a szövetségesek szerint pedig az USA, CCCP és az UK. Ez olyan mint a "6"-os számjegy. Egyik oldalról 6, a másik oldalról 9. Nem jelentheted ki, hogy valakinek igaza van vagy nincs. Hogy mondd egy ateistának, hogy hibás álláspontot képvisel? Mivel támasztanád alá? Látod, ez is ilyen.
2020. aug. 13. 22:54
További kérdések: