Mi késztet valakit arra hogy huzamosabb ideig fenntartsa a kapcsolatot a Jehova Tanui szervezettel?
Figyelt kérdés
Én anno amikor megismertem őket rövid időn belül rájöttem hogy valami nem stimmel a tanitásukkal,nagyon nincs összhangban a bibliával.Szorgalmasan utánanéztem a tanrendszerüknek és egyből megszakitottam velük minden kapcsolatot.Nem vagyok teologus sem okos csak egyszerű paraszt észel utána néztem mit tanitanak és a bibliával a legjobb indulattal sincs szinkronban. Nem értem hogyan lehetnek olyanok akik évek elteltével sem jönnek rá hogy valami nincs rendben velük.Sokan azt mondták nekem mert jó a társaság,nekik azt mondták ez az egyetlen igaz vallás,stb,de egytől nem hallottam azt hogy nagyon jó a tanitásuk,mégis akkor miért?2020. aug. 8. 20:32
11/105 A kérdező kommentje:
"Mindenki azt hisz amit akar"
Nem is erről van itt szó,hanem arról hogy mennyi idő elteltével jön rá az egyén hogy rossz helyen van? (hamis vallásban)
2020. aug. 11. 07:47
12/105 anonim válasza:
Miről állapítod te meg, hogy rossz helyen van? Vagy hogy hamis vallás? Nagyon rossz a hozzáállásod, ebben a tekintetben...
13/105 A kérdező kommentje:
Abból,hogy a JT egy hamis tanitásokat terjesztő szervezet,sok helyen teologiaila levezetik és igékkel alátámaszák ezt. Még könyv is jött ki ebből,te nem olvastad? Aki nem nézz utána az alapitójuk kilétének és a tanrendszerüknek könnyen megtévesztik. Én személy szerint az elején leellenöriztem a tanitásukat egyebeket,tehát megismertem őket és az alapján mondtam azt hogy ebből nem kérek,de nem sok jót hallani róluk,nézz utána a neten,nem én találtam ki.
2020. aug. 11. 09:26
14/105 A kérdező kommentje:
A Hamis vallásról egyértelműen ir a biblia az alapján ilyen a hozzáállásom,ezért nem rossz mert elutasitom mint sokan mások.
2020. aug. 11. 09:28
15/105 Dongaben válasza:
Biztos, valami fontos gyűlés van éppen, és ezért nem válaszol egyik tag sem. Vagy megtiltották nekik? Á, dehogy... :)
16/105 A kérdező kommentje:
Dongaben
Tegnap volt a hatodik világvége náluk!
2020. aug. 11. 13:47
17/105 Dongaben válasza:
A picsába...! Én meg simán átaludtam, most már sokadszorra, ha a többi szekta jövendölését is nézem. :( Remélem, azért nekik ez valós volt...?"
18/105 A kérdező kommentje:
Az is világvége náluk ha itt leirják róluk az igazságot!
2020. aug. 11. 14:06
19/105 Dongaben válasza:
Az én véleményem már régóta az, hogy az összes vallás, és egyház egyes emberek kreálmánya a saját érdekük alapján. Ilyen, hogy: "Mindenható Isten", az sosem volt, és sosem lesz... Hatalmas "Istenek" léteztek a Világ népeinél, aztán jött egy erősebb hatalom, hadsereg, és kész... Hol volt ekkor az istenük? Ezerszámra vannak példák.
20/105 anonim válasza:
Nagyon szépen tudják egyesek szidni ahogy látom a tanúkat. Remélem csak velük van bajuk akkor, s nem tartják hamis vallásnak a bálványimádó katoliusokat, meg a többieket
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!