Érdemes Jehovai Tanuival s egyházával jobban foglalkozni?
131/158 A kérdező kommentje:
---Más kérdés, hogy én személyesen jártam utána---
Én is azt teszem,tettem.
132/158 A kérdező kommentje:
126. Aki a tiszta tanitást keresi az meg méghamarabb kihullik onnét!
133/158 A kérdező kommentje:
Nem kell ahhoz elmenni hozzájuk,megtalálható a tantétele minden egyháznak a weben,az ővéké is az org-on tehát nem nehéz a bibliával összevetni és kiderülnek egyből a turpisságok,a katolikusoknál is az a gond hogy nagy mesemondók,nem bálvány imádóak csak ők a szobron keresztül imádkoznak,na J,T-nél ugyanez a gond,nem hamis próféta Russel az elnökük,csak egy ember aki tévedett a jóslásokkal kapcsolatban,nem tökéletes mivel ember,mindent kilehet magyarázni amugy.A száraz tények a lényeg,durva de a katolikusok bálványimádóak,a J,T-k meg hamis próféták,és hamis tanitók,nincs ezen mit ragozni.
#132 Az bent marad. Nem hiszem, hogy jártál, 1 óra alatt meg pláne nem.
2020. júl. 30. 14:05
#133 Ez maradjon továbbra is a te személyes véleményed. Kétlem, hogy valaha is megnézted volna a tanúk hogyan látják ezt. Ami negatív azt rögtön el kell fogadni ami pozitív azt mellékesként tekinteni vagy kidobni az ablakon, jó kis szelektálás. Mindenki a maga sorsáról dönt, te is így tettél, csak a végén ne hivatkozz másra.
2020. júl. 30. 14:09
136/158 A kérdező kommentje:
Ez attól függ hogy marad-e,ha a bibliát lecseréli jehovás folyóiratra és a kamu forrás megjelölés nélküli ujvilágra,ugy teljes a kép,mert az ujvilág mint tudjuk hozzá van kreálva a saját tévtanokhoz,ha nem igy lenne akkor,jönnének a gondok,hogy ütközik ellentmondásba a kettő.Egyébként nekem se kellett tul mélyre ásni ahhoz hogy megtudjam mi ujság,elég az alapitót kidobja az internet hogy kicsoda volt,épp elég hiteltelen a fószer aki ezt a szerveződést kikreálta. De én azt mondom nem kell itt bizonygatni senkinek hogy igy meg ugy igazi vallás a JT,mert nem az,attól még lehet benne valaki hogy hamis tanitások vannak ott,van aki azt csipázza,másért ugysem lenne ott.Meg itt kikiáltani vicces módon még azt is a végén hogy ők az egy igaz vallás,ja! meg nyáron jön a télapó mi?
#136 Ahham, hát ha azt hiszed az igazságot ilyen könnyen eléd rakják, akkor nagyot tévedsz. A Biblia számomra megmutatta, hogy vagy ők vagy senki, számodra senki. Te elkönyvelted, hogy úgy voltak azok a dolgok én meg meghallgattam a másik felet is.
2020. júl. 30. 14:28
138/158 A kérdező kommentje:
---Ahham, hát ha azt hiszed az igazságot ilyen könnyen eléd rakják, akkor nagyot tévedsz---
Te tévedsz! Jézus az evangéliumokban nem irta hogy csak és kizárólag majd a késöbbiekben a JT egyház fogja okositani a népet és tanitani,deformált dolog amit mondasz. Jézus leirta mi a feltétele annak hogy valaki keresztény lehessen. Olvass több bibliát és ne tornyot és akkor rájössz!
139/158 A kérdező kommentje:
Felesleges itt a vita,nem is gondoltam ilyen felkapott lesz ez a kérdés.Itt ez a történet azon mulik,hogy ki helyezi központba a bibliát.(szerintem) A Katolikus egyház is mindent elfogad szinte az apokrif iratokat és sorolhatnám,és ez abiblia rovására megy,a mormonoknál a mormonok könyve,a J,T,nél az őrtorony folyóirat,az alapitó "testvér" Russel a tanaival ölte meg a bibliai igazságokat. Sajnos! Aki ezek ellenére ragaszkodik a JT egyház tanitásaihoz hogy tudja hogy mi is a helyzet az az ő tudatos döntése,emiatt nem kell itt erölködni hogy DEDE mi 100%-ban csak a szent irást veszük alapul mert ez nem igaz!
Kedves Kérdező!
Sokszor elbizonytalanodok egy-egy parttalan vita során, hogy van e egyáltalán értelme a GyK-en bármiféle hozzászólásnak.
És lám, a kérdésed ékes bizonyítéka annak, hogy vannak olyanok, akik számára igenis bír haszonnal az itteni információ átadás!
Láthatóan te megtaláltad a hozzászólásokban a kérdésedre a választ és ez igen nagy szó és komoly érv a hozzászólások megírásába befektetett munka mellett!
2020. júl. 31. 14:54
Kapcsolódó kérdések: