Érdemes Jehovai Tanuival s egyházával jobban foglalkozni?
Koreában még a szétválás előtt ott voltak a tanúk.
Megint a tipikus ködösítés. A MOSTról van szó, nem 70 évvel ezelőttről.
Kérdezőnek:
"Érdemes Jehovai Tanuival s egyházával jobban foglalkozni?"
Miért nem tudod eldönteni Magad? Én megtettem, hogy beleolvastam teológiákba, utána jártam vallásoknak, és hoztam egy Saját döntést, nem mások mondták meg Mit tegyek.
Én nem Mások öntő formájának másolata vagyok, és nem is Szeretnék mások döntése alapján élni. Ha rossz döntést hozok, Magamért felelek, És nem fogok úgy Tenni mint Ádámék, hogy egynásra mutogattak, egyik sem hozott saját döntést.
Ha pedig jó döntést hozok, nem idegen tollakkal diszelegve tettem.
Egyébként a kérdező a netes információk alapján már döntött.
Illetve ha már ellenségeskedésről van szó:
Mivel a youtube is minusz, akkor már úgy is mindegy.
Én nem akarom bántani a tanúkat, Krisztus ugyanis azt tanítja, hogy ne fizessünk a rosszért rosszal. Jézus a kereszten a gyilkosaiért is imádkozott, ennek kéne lenni példának. Imádkozni kell értük, hogy a Szentlélek világosítsa meg értelmüket és hogy az ítéletkor az Igazságos Bíró tetteik alapján mutassa meg nekik is irgalmas szeretetét: mind az ő, mind a saját magunk számára előbbre vezető az ima a parttalan vitánál.
Kérdező, azt írtad, hogy katolikus vagy. A katolikus hit és a teológia nagyon gazdag, mélyedj el benne. Ajánlom pl. Székely János: A hit kapuja című könyvét.
---Miért nem tudod eldönteni Magad? Én megtettem, hogy beleolvastam teológiákba, utána jártam vallásoknak, és hoztam egy Saját döntést, nem mások mondták meg Mit tegyek.---
Amit irtál ennek alapján magától érthetődő hogy hanyagolom a továbbiakat ezzel a felekzettel,csak a teologiájukban mentem bele egy kicsit és elég is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!